Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bilmiyorum sizdede oluyormu benim baktıkca formayı daha cok benimsiyorum baktıkca gözüme daha bi hoş görünüyor.. Gidgide sevmeye başlıyacaksınız.. Çünkü bu formadaki renk insanı mest ediyor..
    Aynen,özellikle de bu fotoğrafa bakınca

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bilmeden, araştırmadan konuşuyoruz. Formalarda Nike FIT niye yok diye konuşuyorduk sene başında, şimdi ikinci sınıf muamelesi yapıyoruz formalara. Gözünüzde büyüttüğünüz İstanbul takımlarının formalarına alıcı gözle bir bakın bakalım hangi kalitelermiş.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, 2008-2009 sezonu için üretilen maç formalarının 5 ayrı dizaynda tasarlandığı belirtilerek, ''Gerek tasarımı gerekse üretiminde kullanılan malzemenin niteliğiyle sahada mücadele verecek futbolcularımızın performanslarını artıracak özellikleri bulunan formalar vücut üzerinde daha sıkı görünecek ve oyun içerisinde rakip tarafından daha zor tutulup çekilecek yeni bir dinamik uyuma da sahip'' denildi.

Açıklamada, Nike teknolojisinin bir ürünü olan Dri-fit kumaş sayesinde vücuttaki nemin dengeleneceği ifade edilerek, şunlar kaydedildi:

''Böylelikle maç sırasında oyuncularımıza ekstra rahatlığın yanı sıra, performans artışı sağlanacak. Teri buharlaştırma özelliğine sahip bu teknoloji, sürtünmeleri ortadan kaldırıp, vücudun kuru kalmasına imkan vererek serin ve rahat bir performans imkanı yaratmış olacak. Tüm taraftarlarımıza şimdiden yeni formalarımıza gösterecekleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyor, 2008-2009 sezonunun camiamıza üstün başarılar getirmesini diliyoruz.''
      senin yazdıklarını okuyunca sanki Trabzonspor basın sözcüsü açıklama yapıyor gibi oluyor

Yorum

• daha öncede söylendi bir çok kere
        nike dan bu sene için fazla birşey beklememeli diye

adamlar sponsorluk anlaşmalarına göre 1 yıl önceden sipariş alıyorlar
        bu yıl için isteklerimizin gereçekleşmemesi doğal

ancak 2009-2010 sezonu için harika formalar giyebileceğimiz karanti.
        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Yavas yava düzeiyor formalar ste

PUMAYA acayip fark atmis
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• forma cok guzelde su lanet avea yazio nie bu kadar igrenc koyuyorlar anlamiyorum ya arka fonsuz konulmuyormu bu yazi alla askina ya :@
            # 61 Onur Recep Kivrak
            " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• bu formanın neresı guzel hıc mı nıke forma gormedık ya hele o emanetmıs gıbı duran avea yazısı yokmu tam bır rezalet formasız kaldım ona yanıyorum

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ya kardesima artık bi mavide karar kılsınlar her formada baska mavi var armada farklı ton formada farklı ton ne bicim is yonetim sunada bi el atmalı

bizim mavinin tonu ne anlamdım valla hersene tonu degisiyor tam bir komedi bence
                bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Bende ilk başta öyle zannetiydim ama sonraki çekilen fotolara bakınca mavi bizim mavi Yani açık mavi.

Arma konusuna katılıyorum.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• ayrıca reklamı nasıl koymuslar oyle ya amator takım mı bu oyle reklam koyuyorlar nike biraz dikkat etsin

yonetim bu sene forma isinden baya kaybı oldu insallah senye boyle olmaz
                    bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• avea yi sonradan koymuslar onun yüzünden böyle olmus herhalde

Yorum

• tek kelime ile rezalet trabzonsporun forması boylemı olur ya yazık vallahı yazık ts club forması buna 10 basar

Yorum

• Galatasaray'ın parçalı forması aynı sponsor ve uygulama böyle.

En son a f s tarafından düzenlendi; 21.01.2009, 16:02.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ali fuat abı senın allahına kurban ya bı senın formalara bak bıde onumuze (trabzonumun forması oldugu ıcın pacavra dıyemıyorum) sundukları formalara bak

belkı nıke puma adıdas degıldı ama en azından guzeldı su ts club formasını bıle arar olduk yazıklar olsun

Yorum

• kollarda ki ülker yazılarıda çok kötü önde ki avea da.. yaw tamam sponsor ama o arka font ne öyle ya... offf off almıyorum arkadaş forma almıyorum.. kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün arkamdan!
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• ne yapıp edip yapıştırma arma işinden kurtulmalıyız. reklam da dahil herşey nike tarafından üretilip teslim edilmeli. nike boş forma yapsın üstüne arma yapıştır olsun Trabzonspor forması. vallahi yakışmıyor bize. Taraftarı enayi yerine koymasınlar.
                                Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X