Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu şekilde daha güzel valla
    Arkadaki logoda yer alan renkler, forma üzerindeki renklerle aynı mı?

Bizim bordo ve mavi rengimizin kurumsal olarak resmi kodları var mı? Varsa bilen var mı?
    Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• İki fotoğraf arasındaki farkı görebiliyor musunuz?

Yavuz Hasan'ın tespitleri çok doğru ve yerinde.

İstemek ile gerçekleştirebilmek farklı şeyler.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Engin Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaki logoda yer alan renkler, forma üzerindeki renklerle aynı mı?

Bizim bordo ve mavi rengimizin kurumsal olarak resmi kodları var mı? Varsa bilen var mı?

aynı değil,zaten ürünlerdeki renkler bile birbirini tutmuyor hiç bir zaman.

Renk kodumuzu bilmiyorum ama.Sanırım tüzükte rengimiz koyu bordo,açık mavi diye geçiyor.formadaki renkler buna yakın bence
        En son Emre Bekar tarafından düzenlendi; 21.01.2009, 14:10.
        Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İki fotoğraf arasındaki farkı görebiliyor musunuz?

Yavuz Hasan'ın tespitleri çok doğru ve yerinde.

İstemek ile gerçekleştirebilmek farklı şeyler.
          amblemler farkli, üsteki yapistirma digeri isleme

Yorum

• ben beğendim ama ben çubuklu ve hamsilileri bekliyorum

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              amblemler farkli, üsteki yapistirma digeri isleme
              altdaki de yapistirma!

Yorum

• öncelikle kimse darılmasın ama nasıl anlaşma yaptık bilmiyoruz. Ben tahminimce formada 2.ci sınıf forma var gibi geliyo biz övünüyoz bize sponsorlar diye ama diğer takımların daha iyi vede bedenler i biele tam anlamış değilim ben bu olayı şu gerçek ne barcelona gibi nede inter yahur atletico madrid forma yapacaklar onlar asla bize yapmazlar
                fb gs bile adidas old halde onlarınki bile avrupadakiler gibi yapılmıyo bu formanın bana pumaninkinden farkı ne aynı hiç değişen yok. Bende sevinmiştim ama beklediğim cevabı nıke vermeyecek anlaşama şekli 2.sınıd formalarlamı yapıldı acaba

Yorum

• Renkleri disinda yine berbat bir forma ile karsi karsiyayiz. Yine kesim asiri bol. Avea ve ülker yazilarina diyecek bisey yok zaten. Arma olayina alistik zaten. Sirt numaralarida ayni kalmistir mutlaka. Bu mu bize özel forma.
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    altdaki de yapistirma!
                    bana hic öyle gelmedi

Yorum

• RESMİ renklerimizi budur:

Renk kodları da şudur:
                      Açık Mavi: #add9e6
                      Koyu Bordo: #62001b
                      En son ucurum tarafından düzenlendi; 21.01.2009, 14:26.

Yorum

• İlk olarak Emre Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aynı değil,zaten ürünlerdeki renkler bile birbirini tutmuyor hiç bir zaman.

Renk kodumuzu bilmiyorum ama.Sanırım tüzükte rengimiz koyu bordo,açık mavi diye geçiyor.formadaki renkler buna yakın bence
                        Eğer gerçekten koyu borda açık mavi diye geçiyorsa komik.
                        Koyu bordo ve açık mavi şu anki bilgisayar teknolojisi ile en az 1000 ayrı şekilde ifade edilebilir.
                        Eğer böyle ise kurumsal olmamız için daha çok yolumuz var demektir.

Kodları varsa problem yok tabi ki.
                        Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• İlk olarak korgpa800 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          formalar çok çirkin A.F.S. nin formaları çok çok daha güzel...yazık,en güzel renkler bizde ama en kötü dizaynlı formada bizde...arkadaş doğru demiş;amatör kümelerde daha güzel formalar var....yazık vallahi ve AYIP
                          bmn ye hoşgeldin bu arada

1 tane İdi Amin'imiz vardı Mustafa Yılmaz
                          birde sen oldun etti 2 tane İdi Amin
                          aman diiiim
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• nike fit denilen şey altfirma heralde, bize kesinlikle barça ve intere forma yapan firm yapmıyor! 1. kalite bizle ugrasmıyor, nike ın 2. kalite alt firması bi<le ilgileniyor malesef! cunku barçayla arsenalle interle dağlar kadar fark var! biz nike la mı anlaştık nike alt firmaylamı ya

Yorum

• Bilmeden, araştırmadan konuşuyoruz. Formalarda Nike FIT niye yok diye konuşuyorduk sene başında, şimdi ikinci sınıf muamelesi yapıyoruz formalara. Gözünüzde büyüttüğünüz İstanbul takımlarının formalarına alıcı gözle bir bakın bakalım hangi kalitelermiş.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, 2008-2009 sezonu için üretilen maç formalarının 5 ayrı dizaynda tasarlandığı belirtilerek, ''Gerek tasarımı gerekse üretiminde kullanılan malzemenin niteliğiyle sahada mücadele verecek futbolcularımızın performanslarını artıracak özellikleri bulunan formalar vücut üzerinde daha sıkı görünecek ve oyun içerisinde rakip tarafından daha zor tutulup çekilecek yeni bir dinamik uyuma da sahip'' denildi.

Açıklamada, Nike teknolojisinin bir ürünü olan Dri-fit kumaş sayesinde vücuttaki nemin dengeleneceği ifade edilerek, şunlar kaydedildi:

''Böylelikle maç sırasında oyuncularımıza ekstra rahatlığın yanı sıra, performans artışı sağlanacak. Teri buharlaştırma özelliğine sahip bu teknoloji, sürtünmeleri ortadan kaldırıp, vücudun kuru kalmasına imkan vererek serin ve rahat bir performans imkanı yaratmış olacak. Tüm taraftarlarımıza şimdiden yeni formalarımıza gösterecekleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyor, 2008-2009 sezonunun camiamıza üstün başarılar getirmesini diliyoruz.''
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• aylardan beri ts ye özel forma yapıyoruz şunu yapıyoruz bunu yapıyoruz dedikleri bu muydu yani..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X