Mayıs ayında çıkacak olan formalar bize özel yapılan çubuklu formalar.
Aralık sonu diye duyurulan, daha sonra bu perşembe çıkacak denilen bir forma daha var. Parçalı forma. Yine dünya üzerinde sadece bize özel üretilen bir forma bu.
Forma modeli ile ilgili gelen mesaj:
" Merhabalar, Parçalı formalar geldi ön çalışmaları yapılıyor. Sağ tarafı bordo, sol ise mavi Kollar da maviden sonra bordo şeklinde. Gelecek hafta satışa sunulacak. Nakış teknik olarak Türkiye de mümkün şimdilik değil. Bu konuda çalışma
yaptırıyorum."
Çıkış tarihi ile ilgili gelen mesaj:
"Perşembe gününden sonra muhtemelen satışa çıkartabiliriz. Sırt numara yazı karakteri aynı olacak."
Bütün bu bilgiler önceki sayfalarda paylaşıldı defalarca.
Depo sayımı yapıldığınından dolayı siparişlerinizin gönderimine 16 Ocak 2009 Cuma gününden itibaren başlanacaktır. Geciklemelerden dolayı özür dileriz.
İstanbul'da mümkün olan bir işlem, yeterli alt yapı olmadığı için Trabzon'da olmayabilir veya maliyet - zaman sorunu söz konusudur. Bu konuyu çözmek için çalışmalar yapılıyor, hatta ürünler bizzat futbolcular üzerinde test edilecekmiş.
Her kumaş türüne nakış yapılmıyor ve bazı nakışları seri ve doğru yapabilmek için kumaşın açık, model haline gelmemiş olması gerekiyor.
Farklı kumaşlı ve farklı yüzeyden dolayı eşofman veya kazağa nakış yapılabilirken bir tişörte yapılamayabiliyor, teknik bir konu. Veya o ürünler direkt nakışlı olarak gelmiş olabilir.
Forma ve ürünle ilgili sipariş ve düzeltmeler en erken 6 ayda yapılabiliyor. Formaların üretimi yurt dışında yapılıyor. Bizim gibi ürün ve forma bekleyen dünya üzerinde yüzlerce kulüp var. O sisteme dahil olmak zamanla olacak bir konu.
Gelecek ile ilgili doğru planlar yapılarak, olası sorunların önüne geçilebilir. Bunun içinde doğru araştırma ve doğru bilgiler gerekiyor.
Hem bu sorunun cevabını ben değil, kulüp vermeli değil mi?
En son a f s tarafından düzenlendi; 15.01.2009, 18:21.
afs abi doğru diyosun bir sisteme girip beklicez sisteme yeni dahil olduk ama yönetimde çıkıp devamlı yok şu tarihte olacak yok su zzamanda lacak yalandan geçiştirmesinler ya verdikleri sözü tutsunlar yada söz vermesinler biz adam mı yicez bize yetiştiremiyoruz nezaman çıkıcağı belli değil deseler gerçei soyleselerde bide boyle her perşembe çıkıcak formamızın hayalini kurup beklemesek. yahu hiç bişi yapamıyosanız çeki formanın önlü arkalı iki resmini bir mankenin üstüne giydirip 2 ışık efektiğiyle internete paylaşında enazından merakımız gitsin burda millet ne olucağını nasıl bir ürün çıkıcağını merak ettiğinden çatlıyo. neyse umarım bu hatalarını düzeltebilirler.insanın gerçekten canını sıkıyo boyle şeyler
afs abi doğru diyosun bir sisteme girip beklicez sisteme yeni dahil olduk ama yönetimde çıkıp devamlı yok şu tarihte olacak yok su zzamanda lacak yalandan geçiştirmesinler ya verdikleri sözü tutsunlar yada söz vermesinler biz adam mı yicez bize yetiştiremiyoruz nezaman çıkıcağı belli değil deseler gerçei soyleselerde bide boyle her perşembe çıkıcak formamızın hayalini kurup beklemesek. yahu hiç bişi yapamıyosanız çeki formanın önlü arkalı iki resmini bir mankenin üstüne giydirip 2 ışık efektiğiyle internete paylaşında enazından merakımız gitsin burda millet ne olucağını nasıl bir ürün çıkıcağını merak ettiğinden çatlıyo. neyse umarım bu hatalarını düzeltebilirler.insanın gerçekten canını sıkıyo boyle şeyler
ben nike ile calistim. onlarca özel esofman, forma siparis ettim. ve nike kendisi 100% gelecek dedigi gün hic gelmedi. hep tel. actim ve bahaneler dinledim baska tarih sözü aldim vee böyle bir kac defa. sonra burda ve tüm dünyada futbol ürünleri satan büyük bir firmanin sahibiyle konustum nike hakkinda ve bana dedigi nike hep buggünü düsünen bir firma. siparisleri hic yetistiremiyor. yeterli sayida ürün üretmiyor sonra yine yetistiremiyor. bu konuda nike firmasi cok kötü dedi.
yane kulüb ile alakasi yok nike in bu konudaki amatörlügü...
ben nike ile calistim. onlarca özel esofman, forma siparis ettim. ve nike kendisi 100% gelecek dedigi gün hic gelmedi. hep tel. actim ve bahaneler dinledim baska tarih sözü aldim vee böyle bir kac defa. sonra burda ve tüm dünyada futbol ürünleri satan büyük bir firmanin sahibiyle konustum nike hakkinda ve bana dedigi nike hep buggünü düsünen bir firma. siparisleri hic yetistiremiyor. yeterli sayida ürün üretmiyor sonra yine yetistiremiyor. bu konuda nike firmasi cok kötü dedi.
yane kulüb ile alakasi yok nike in bu konudaki amatörlügü...
sanmıyorum nike ın bukadar amatör olupta bu kadar zaman üst düzey hizmet sunmasını bu kadar üst düzey takıma sponsor olabiliceğini. belki buyaptıkları Türkiye ye özgü birşey olabilir nede olsa biz hiç kıllanmıyoruz bize yanlış yapanı hep destekliyoruz. birde şuanda ki durum da formaların gelmesi değil sanırsam formalar zaten gelmiş elimizdeymiş reklamlar logolar yapıştırılıp hazır hale gldikten sonra satışa sunulucak mış yani bu durumda yetiştiremeyen klübümüz oluyo ama durum her ne ise enazından olaya doğru yaklaşmalarını bekliyorum yalan sözler vermesinler
Yorum