Ürünlerin tanıtımı yapılmış ama çok az fotoğraf var bu haberle ilgili onun için hevesim kursağımda kaldı resmi sitede habere girince . Daha bolluk olmalıydı fotoğraf konusunda . Herkesin görmesi lazım sonuçta ürünleri . Sade fuardakilerin değil !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Yattara oyundan çıkarken gözlerim birden kollarına takılıverdi.
Aynı yarasa kol gibi..
Anladık bize özel yapılmadı bu formalar.
Ama ne olursa olsun bu kadar berbat bir forma kolu görmedim....Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu defile sanırım bir çok takımın formaları ve ürünleri var bizimde bu 2 ürün çıkmış sanırım.
Kaynak: http://www.haber61.net/news_detail.php?id=26954En son Mustafa Çolak tarafından düzenlendi; 12.11.2008, 21:05.
Yorum
-
Kulübümüzün Yeni Ürünleri Defileyle Sergilendi.
Brandeal 08 Lisans ve Lisanslı Ürünler Fuarı’nda forma sponsorumuz Nike’nin kulübümüz için tasarladığı ürünler düzenlenen defileyle sergilendi.
İstanbul Yeşilköy CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve ünlü mankenlerin yer aldığı defilede lisanslı ürünler yerli ve yabancı birçok modacı tarafından takip edildi. Nike dışında dünyanın önde gelen spor firmalarının da yer aldığı fuarda kulübümüz için hazırlanan ürünleri oldukça beğeni topladı.
ßoRDo OF mAvİHERYER RENGARENK 2 RENKBORDOMAVİOFLAZ
Yorum
-
Hartlepool United
Model tanıdık geldi mi?En son a f s tarafından düzenlendi; 13.11.2008, 14:21.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHartlepool United
Model tanıdık geldi mi?
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Aynen öyle ve Nike 2008 / 2009 sezonu kolleksiyonundan,
Bu arada çubuklu formalarla ilgili öyle güzel şeyler duydum ki.
Şöye anlatmaya çalışayım: " Tilkiye sormuşlar 'tavuk sever misin?' diye, 'gülmemden diyemiyorum ki' demiş.
Müjdeli haber gelir gelmez kulağıma fısıldayacaklar, ben de size.En son a f s tarafından düzenlendi; 13.11.2008, 15:03.
Yorum
-
Pazarlama konusunda ne yazık ki sınıfta kaldık bu sene..
Yeni bir sponsorla anlaşıldığı anda İstanbul gibi bir pazarda ulaşımı kolay olan merkezi bir yerde hemen bir TSCLUP açılmalıydı..
Ürünlerin satıldığı resmi sitede 1-2 forma sadece var...
Bu konuda öğrenmemiz gereken çok şeyler var çok...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum