Bugün Merkez Ts Club a uğradım.Bordo formanın ne zaman geleceğini sordum.Görevli daha gelmeyecek dedi.Nasıl yani dedim değişik yeni formalar yakında gelecek dedi şaştım kaldım.
Sanırım Nike eski stoklarının Trabzonspora bir sezon yeteceğini düşündü.3 ayda Yoğun talep gelip depolarındaki formalar bitince yeni forma üretimine başladılar.Ve görevlinni söyledeğini göre yeni formalar ilk çıkanlardan farklı olacakmış.
Trabzonsporun yeni dizayn edilmiş formaları çok iyi. Reklamsız olarak bir tane alabildim. Bu arada Kemal tasarımların çok yaratıcı.Siyah ve mavi epey rakipler için epey agresif görünecek.Teşekkürler.
Bugün Merkez Ts Club a uğradım.Bordo formanın ne zaman geleceğini sordum.Görevli daha gelmeyecek dedi.Nasıl yani dedim değişik yeni formalar yakında gelecek dedi şaştım kaldım.
Sanırım Nike eski stoklarının Trabzonspora bir sezon yeteceğini düşündü.3 ayda Yoğun talep gelip depolarındaki formalar bitince yeni forma üretimine başladılar.Ve görevlinni söyledeğini göre yeni formalar ilk çıkanlardan farklı olacakmış.
2 ayda "antika" bordo formam oldu
Yeni düz mavi formalarda sağ ve sol omuzda arkada ve önde küçük beyaz üçgenler var. Evet, farklı olmuş ama çok çarpıcı olduğunu söylemek saflık olur.
En sonunda gidip bir Milan bir de Liverpool forması alıp kumaş boyasıyla bordo-mavi yapacağım sanırım.
Yil sonuna kadar beklemeyi tercih ederim sahsen. Onumuzdeki yil bu cikacak yeni formalar ne olacak o zaman?
Seneye mutlaka ve mutlaka 3. renk olarak siyah istiyorum! Ne turuncu nede beyaz. Bir cubuklu, 1 bordo kollari mavi ve 1 siyah forma yeter bence. Bordo kollari mavi yerine parcalida düsünülebilir.
coraplari bi bordo denesene hocam mukemmel olacak bence.
Yorum