Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sizce Trabzon besiktas macina hangi forma ile cikar
    En son ilhan tarafından düzenlendi; 10.09.2008, 14:25.

Yorum

Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• beyaz formayla çıkalım o da güzel
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Beyaz formayı deplasmanda giyerler genelde ama belli olmaz bekleyip göreceğiz
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• bu formanın omuzları daha güzel şuanki parçalı formamıza göre

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu formanın omuzları daha güzel şuanki parçalı formamıza göre

Aynen katılıyorum. Ben yazacaktım siz benden önce davranmışsınız. Bizimki sanki mavi tişörtün üstüne bordo yelek giymişsin gibi duruyor.

Yorum

• Aston Villa'nın yeni sezon formaları daha piyasaya çıkmadan sizlerle paylaşmıştım. İlk gördüğümüzde kimse aman ne harika demiyordu.
                Formanın ilk zamanki algımızın zamanla değişeceğini söylemiştim.
                Hele ligler biraz daha ilerlesin, o formalarımızı biraz daha başarılarla süsleyelim ve paylaştığım fotoğraflar gibi kaliteli çekimlerle görelim, formalarımızı sırtımıza geçirelim, bu sefer de 'yahu bizimki daha güzelmiş' diyeceğiz.

Aston Villa, adıyla anılan bu modeli yıllardır kullanıyor ve her sene onu taze tutacak tasarımlarla sunuyor taraftarına.
                Bizim de klasik formalarımızdan biri bu olmalı. Aynısı olsun demiyorum, buraya dikkat; bize ait formları olan gövdesi bordo kolları mavi formamız olmalı her sezon. Bir tane de tam tersi: aynı modelin gövdesi mavi kolları bordo ( nasıl olduğunu yine paylaşmıştım sizinle )

Stadımızı da yukarıdaki fotoğrafta olduğu gibi güzel renklerimizle donattık mı değmeyin keyfimize. Stadı renklendirmekten kastım yalnızca bordo maviye boyamak değil, seyircilerin giyeceği lisanslı ürünlerle oluşacak ambianstan bahsediyorum ki zaten siz de öyle anlamışsınızdır.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Aynen astonvillanın forması harika...
                  ßoRDo OF mAvİ
                  HERYER RENGARENK 2 RENK
                  BORDOMAVİ
                  OFLAZ

Yorum

• Beşiktaş maçında ya Aston villa formasıyla yada turuncu formayla çıkalım
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bjk macı forma rengı kolları mavı olan onu bordo olan yada duz mavı ıle cıkılacak

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        pardon ama arkadaşım düzeltme geregı duydum dunya 1. demek cok ıddalı oluyor ıyı bır marka ama kesınlıkle en ıyısı degıl. dunyanın en prestıjlı basketbol lıgı nba'de kac takım and 1 kullanıyor bı gozatsan ne demek ıstedıgımı anlarsın

NBA'de başka bir arkadaşın da dediği gibi forma sponsorları klüplerin insiyatifinde değil bir nevi ihale usulüyle tüm klüplere üretmek için tek bir firmayla anlaşılır. NBA dışında amatör basketbol , sokak basketbolu , avrupa basketbolunda hayli üst seviyede bir yere sahiptir AND1. Üretimi tamamen basketbol üzerinedir. Dizaynları da çoğu markanın , oyuncuların üzerinde trafik polislerinin giydiği fosforlu yelekleri andıran tasarımlarından çok daha üstündür
                        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Turuncu formayla çıkalım.
                          Més Que Un Club

Yorum

• Thailand milli takım formasının sarı forma beşaz şort olan renklerini değiştirdi.

Yorum

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Çubuklu formalarımız çok çok daha güzel. İyi ki Nike olmuş sponsorumuz.
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 11.09.2008, 17:44.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X