Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yakından görünce bordo, turuncu ve özellikle beyaz çok hoşuma gitti. Beyaz forma kalmadığı için turuncu aldım. Benim çok hoşuma gitti
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Geçen senelerde Trabzonspor armasız kaleci forması ile maça çıktığımızı da hatırlıyorum.
      Fakat göz göre göre hata yapılmasını da anlayamıyorum.

Formalarımızdaki armaları en kısa zamanda nakış yapmaları gerekiyor.

Hadi ilk parti formalar, zaman darlığından, talep fazlalığından, eleman azlığından transfer baskı -yapıştırma- oldu diyelim. Bundan sonraki bütün forma ve ürünlerimizde armalarımız mutlaka nakış olmalı. Piyasada satılan her ürünün garantisi var; arması düşen formaların armalarını yenilemeli kulüp ( abartmıyorum, müşteri memnuniyeti için böyle bir jest fazla değil )

Paylaştığım fotoğraf resmi sitede yayınlanan bir fotoğraf üstelik.

Kulübe, bu işin yetkililerine tek tek mail attım bu konu ile ilgili, gelişmeleri bekliyorum.

İnsan hata yapabilir, fakat hatadan dönebilmek de insanlık gereği.

Bu kadar hızlı olacaklarını tahmin etmiyordum. Zira haberin ilk hali böyleydi:

Derdim cımbızla hata aramak değil. Bu vesile ile hepimizi rahatsız eden bir problemin çözümüne katkıda bulunmak sadece. Gördüğünüz gibi haberin fotoğrafı değişmiş. Daha doğrusu kadrajlanmış.

Makyajlasak da, göstermesek de sorun -şimdilik- sürüyor.

Mesajı düzeltmişken Cengiz'in bir mesaj aşağıdaki sorusunu da cevaplayayım: Futbolcuların giyeceği formaların, beyaz hariç, gelmediğini duymuştum. Bekliyorum. Bu konu ile ilgili resmi bir ağız olmadığıma göre beklemek en iyisi.
      En son a f s tarafından düzenlendi; 18.08.2008, 16:55. Sebep: bu ne hız!
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat Abi , kafama takıldı...sence futbol takımımızın formalarının kumaşları taraftar formasından farklı mıdır? eğer öyleyse bize niye satmıyorlar...hadi tasarımı geçelim, ben kaliteli kumaştan olan formayı sırtıma geçirmek istiyorum...

Yorum

• evet arakdaşlar yıldız olması okadar önemli değil biz şampiyonlukları yıldız futbolcularla almadık.
          eğer yıldız istiyorsanız gökhan ünal,tony sylva,cale,yattara,ceyhun,colman ve niceleri bunlar yıldız
          değilmi.illede yıldız istiyorsanız transferi siz yapın ozaman.

Yorum

• ya bugün forumda ters giden biilermi var ?
            başlıklarda tartışmalar birebir polemikler çoğaldı
            yapmayın arkadaşlar yakışmaz bize ! lütfen

pele good , maradona better , george best

Yorum

• olimpiyata tır geldimi ben göremedimbir forma alamadım

Yorum

• İlk olarak Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya bugün forumda ters giden biilermi var ?
                başlıklarda tartışmalar birebir polemikler çoğaldı
                yapmayın arkadaşlar yakışmaz bize ! lütfen

Keşke herkes birbirine daha saygılı konuşsana...

Şahse bende aynı şekilde düşünüyorum, ters ve saygısız konuşmalar bunu ateşliyor ! aynı fikirde olmayabilirsin bunu daha uygun bir dille yazmalısın... Ama bunu anlamıyor, özellikle genç arkadaşlarımız.
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  olimpiyata tır geldimi ben göremedimbir forma alamadım
                  Tır gelmedi ufak bir barakada ve stad içinde dükkan gibi bir yerde satış yapıldı, ilgi büyüktü... Nasıl görmedin hayret?
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• o barakayı gördüm kardeşime bir forma alayım dedim beden yoktu

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o barakayı gördüm kardeşime bir forma alayım dedim beden yoktu
                      Şanssızlık

Yorum

Yorum

• büyük kulübüz, cok büyük hemde... ama profesyonel degiliz, tipki cincon ve bejeke gibi... ezikbahce bu isi biliyor.

ama iyi yoldayiz

Yorum

• bende koyucaktım ama olimpiyatta meşaleler sağolsun formanın her yeri delik deişk oldu ts ye feda olsn
                            ---7---

Yorum

• Nike başlığı mı birbirine laf geydirme başlığı mı. Varsa birbirinizle probleminiz özel mesajla halledin.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Beyaz formanin "Medium" olani kalmamis ve ocak ayina kadar gelmeyecekmis. Aston Villa formasi tarzinda olanlardan zaten hic kalmamis. Boyle bir sacmalik olurmu ya? Forma alicaz ne istedigimiz formayi ne de bedeni bulabiliyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X