Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• İlk olarak delioflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    off ya çok pahalı bordo forma alıcaktım ben
    Mavi ve beyaz forma diyorum arkadaşlar... İkiside güzel bence bunu a.villa tarzı takip eder.

Turuncu ve bordo hiç hoş değil... En azından denedim bana hiç gitmedi yaka bağır çok açık kumaşınıda beğenmedim. Mavi forma aldım gayet mutlu ve memnunum...

Beyaz forma almadım pahalıydı çünkü en kalitelisi o...

A. villa tarzı alacaktım ama 60 liralık formaya 75 diyince onada gıcık kaptım. Mavi aldım ve bana yakıştı gayette güzel kumaşı... Bordo ve turuncunun kumaşından kat kat güzel, mavi ve beyazı öneririm.

Beyaz formanın nike drifit olduğunu biliyordum ama bu arkadaşın etiketinde de nike drifit yazıyor.

Fontlar değişince onlardan yaptıracağım... Hollanda'nın fontunu aradım ama bulamadım, yine böyle olsun dedim böyle bastırdım, yeni fontlar çıkınca değiştiririz
    En son OnurKul tarafından düzenlendi; 10.08.2008, 02:40.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Onur ismi nerde yazdırdın formaya
      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Onur ismi nerde yazdırdın formaya
        Ülkealan pasajında alt kata inince bir yer var ismini bilmiyorum ama dönen bir vitrini var içinde formalar ve fontlar falan var yaşlı bir amca var zaten en çok çeşit orada sanırım ...
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Gidip bende yazdırayım güzel görünüyor.Zaten önce taraftar store'a gidip neden kazık attıklarını ögrenecegim pazartesi günü.Mantıklı bir açıklamalrı yoksa ordan alışverişi tamamen kesecegim ve her yerde aleylerinde reklam yapacagım.
          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gidip bende yazdırayım güzel görünüyor.Zaten önce taraftar store'a gidip neden kazık attıklarını ögrenecegim pazartesi günü.Mantıklı bir açıklamalrı yoksa ordan alışverişi tamamen kesecegim ve her yerde aleylerinde reklam yapacagım.
            Güzel durdu bencede ben sordum Gelişi böyle dediler... Çok talep edildiği için 15 ytl'lik bir fark koymuş olabilirlar, bana verilen cevap karamboldü.

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beşiktaşın grili siyahlı formasını gerçekten çok beğendim.. Bizim formalar ürün kalitesi olarak daha iyi olabilir ama böyle tasarımda bi formamız yok malesef.. Böyle bi forma yapılsaydı eminim bu forumda yer yerinden oynardı..
              Biri yapmisti bu tasarimi gercekten güzel gözüküyor yatay cizgili formalar ..
              Insallah seneye nike düsünür bu tür forma yapmayi ama sanmiyorum acikcasi ..
              Ayrica bu hayali olarak yapilan tasarim bjk ninkine 10 ceker bence ..

Yorum

• ikisini alt alta görünce gülmemek elde değil
                "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• bence bazı konularda körlük etmenin bir anlamı yok. kim ne derse desin bence nike bu sene bize yakışmayan formalar yapmış. gerek kalitesi gerekse çekiciliği on üzerinden ancak 4 puan alır. bu bir gerçek zaten. kimse nike firmasından bu performansı beklemiyordu. bazı savunmalar var. işte asıl formalar 1 yıl sonra falan bu iş değil arkadaşlar. bizim formaya ihtiyacımız var piyasaya çıktık, nike bize teklif sundu, pazarlığımızı yaptık anlaştık. yani olay ciddi bir alış veriş meselesi. nike gibi bir firma böyle bir meseleye nasıl hazırlıksız yakalanır olur şey değil. yaptıkları sadece ellerindeki hazır ürünü trabzonspora vermek oldu(vermek yerine daha uygun tabirler de var tabii). yani bunlar hayal değil. görünüyor işte. formalardaki arma melesi, font meselesi vs. yani nike bizi hafife almış ve ona göre ürün vermiş. nike'ın avrupa klüplerine verdiği formalar ile bize verdikleri arasındaki farkı körler bile görür. ha takım bizim destek için aldık mı? aldık ama içimiz kan ağlıyor. kimse de çıkıp nike gelecek yıl iyi formalar yapacak falan demesin. o zaman gelecek yıl anlaşsaydı bizimle. biz kolundan çekip anlaşmadık ya! bence bir şekilde nike haddini öğrenmeli ve gelecek yıl bizi böyle formalarla kandıramayacağını anlamalı. formalardaki estetik falan sıfır...sinirim bozuluyor formaya baktıkça da ondan yazıom...
                  Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                  my name is onur....
                  Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Aldığımız formalara nerden isim yazdırılıyor.

Yorum

• formamızın birini tarif ederken A.Villa modeli diyoruz ya(bende öyle diyorum)ona üzülüyorum,sinir oluyorum,sonra da nike'a sallamaya başlıyorum elimde olmadan.
                      Ankarada neyse de memlekette turuncu-komple beyaz-komple bordo-komple mavi giydinmi çoğu bilmiyor Trabzonspor forması olduğunu
                      Bordoyla Mavi yan yana olan bir tek formamız var oda A.Villa nın forması
                      e ne yapacağız
                      bekleyeceğiz bakalım.
                      yada Puma nın çubuklusu ve parçalısı var onu sırttan çıkarmayacağız
                      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Nike forma yaparken kabul ettiği temel kriter nedir bilmiyorum. Ama Barcelona forması bile bence Brezilya milli formasının yanında eziliyor. Bence temel sorun "üzerinde TS logosu olmasa da tshirt olarak alınıp giyilecek" nitelikte forma beklentimizin olması. Mevcut formaların bu özellikleri yok maalesef. Gerçi bu özellikleri olan da çok forma yok. Adidas'ın Liverpool ve Milan formaları, Nike'ın mavi Brezilya forması aklıma ilk gelen "dehşet" formalar.

Sonuçta bir ürünün üzerinde TS logosu varsa o ürün yeterince önemli ve değerlidir. Ama insan tüm pazarlama gücünü bu logoya yüklemiş ürünleri görünce "keşke" de diyor tabi. Herşeye rağmen bence beyaz ve bordo formalar vasatın üzerinde şıklıkta.

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nike forma yaparken kabul ettiği temel kriter nedir bilmiyorum. Ama Barcelona forması bile bence Brezilya milli formasının yanında eziliyor. Bence temel sorun "üzerinde TS logosu olmasa da tshirt olarak alınıp giyilecek" nitelikte forma beklentimizin olması. Mevcut formaların bu özellikleri yok maalesef. Gerçi bu özellikleri olan da çok forma yok. Adidas'ın Liverpool ve Milan formaları, Nike'ın mavi Brezilya forması aklıma ilk gelen "dehşet" formalar.

Sonuçta bir ürünün üzerinde TS logosu varsa o ürün yeterince önemli ve değerlidir. Ama insan tüm pazarlama gücünü bu logoya yüklemiş ürünleri görünce "keşke" de diyor tabi. Herşeye rağmen bence beyaz ve bordo formalar vasatın üzerinde şıklıkta.
                          Heleki Liverpool un kırmızı formasındaki yakaları ben başka hiç bir formada görmedim...
                          efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Aldığımız formalara nerden isim yazdırılıyor.

Yorum

• İlk olarak Kondak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aldığımız formalara nerden isim yazdırılıyor.
                              Formayı nereden aldığını, nerede yaşadığını söylersen belki aradığın sorunun cevabını bulabilirsin. Ama böyle iki mesajda bir aynı şeyi sorarsan forum kuralları gereği mesajın silinir.
                              Nerde yazılıyor? Şurda....Nerde? Sen nerdesin?

Cumartesi akşamı TRT'de Sayısal Gece Programı vardı. Sayın valimiz konuklara yeni Trabzonspor formalarından hediye etti.
                              Sibel Can, sınıf arkadaşım Şevval Sam ve Ceyhun Yılmaz'a kendi isimlerinin yazıldığı 61 numaralı formaları hediye etti. Her biri farklı formalar ekranda da çok güzel göründü gözüme. Sayın valimiz olayı çok güzel değerlendirdi. Kendisi Trabzon'a ve Trabzonspor'a olan katkılarından dolayı alkışı ve teşekkürü hak ediyor.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İstanbulda yaşıyorum,Daha almadım bugün alıcam Kadıköyden veya Haznedardan daha belli değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X