Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün Beşiktaş ın formalarını gördüm.İmrenmedim desem yalan olur.Tasarımı mükemmel formalar olmuş.
    Yani Nike nike diye ümitlendik ama formalarda tasarımdan eser dahi yok. Puma nın geçen sezonki formaları kat kat güzel.
    kitap oku ve yorumla! ve unutma;
    evladına bırakacağın en değerli miras,
    ona kazandıracağın okuma alışkanlığıdır.

Yorum

• Arkadaşlar gibi bende BJK'in gri siyah yatay çizgili formasını beğendim ama şunu gözardı etmememiz lazım. Umbro zannedersem 3 yıldır onlarla çalışıyor ve ilk defa bu sene adam gibi forma yapmışlar. Adidas ise 5 yıl olmuştur Fb ile çalışalı. (ki bu seneki dikey çizgili hariç diğerleri çok kötü) Bizim daha Nike ile izdivacımız ise çok yeni. AFS'nin dediği gibi sabır diyorum. Hem Nike, sanki forumdaki arkadtaşlara kulak vermiş gibi forma alamayacak arkadaşlarımız veya öğrenciler için bile 45 YTL'lik taraftar forması dahi yapmış daha ne istiyoruz. Puma'dan kurtulduğumuz için nerdeyse kurban kesecektik. Üzerimde olan dahil naylon formalarına az para vermedik. Şimdilik buna da şükür. Daha iyisi ve güzeli olacağına inanıyorum.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arka sayfalarda kalmıştı yeniden buralara taşıyalım soran arkadaşlar görsün

TS Club mağazalarında satışa çıkan yeni formaların fiyatları şöyle:

Beyaz forma: 85 YTL,
        Turuncu forma: 75 YTL
        Bordo, kolları mavi olan formalar: 59 YTL,
        Düz mavi formalar: 45 YTL
        Düz bordo formalar: 75 YTL

Çocuk formalarının fiyatı ise:

Turuncu çocuk forması: 67 YTL
        Bordo, kolları mavi olan forma 45 YTL
        Onur bir yanlışlık olmasın fiyatlar konusunda. koyu renkle yazılı formayı ben 75 YTL ye aldım.
        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Logomuz uçmuş Barış'ın üzerinde...

Yedek ağırlıklı Trabzonspor, Bremenhaven maçında beğeni topladı. Teknik Direktör Ersun Yanal, genç oyuncularından ve kaleci Sylva’dan memnun olduğunu söyledi.

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Logomuz uçmuş Barış'ın üzerinde...

Yedek ağırlıklı Trabzonspor, Bremenhaven maçında beğeni topladı. Teknik Direktör Ersun Yanal, genç oyuncularından ve kaleci Sylva’dan memnun olduğunu söyledi.

Aman ne güzel. Dikişli olsa uçar mıydı?

Bayan formaları Nike değil, onu anladım da, üzerine eklenecek Trabzonspor logosuda mı yok. Trabzonspor Bayan Takımı’na yazılıyorsun, idman da giydirdikleri formada bağlı olduğu kulübün logosu yok!

Ooof... Of!

Yorum

• arkadaşlar nıke dışında buraya forma koyacaksak link olarak koyalım daha güzel olur sadece nıke olanları kopyala yapıştır yapalım bence

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onur bir yanlışlık olmasın fiyatlar konusunda. koyu renkle yazılı formayı ben 75 YTL ye aldım.
                arkadaş doğru yazmış fiyatı sen pahalıya almışsın ts clubdan almadın heralde

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaş doğru yazmış fiyatı sen pahalıya almışsın ts clubdan almadın heralde
                  Tsclub fiyatları bunlar. Ama sen 75 ytl'ye aldım diyince bende çok şaşırdım... 15 ytl fark var
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bugün formamı aldım, bordolu kolları mavi olan.Bence güzel olmuş ancak şu logoda aynı hizada boyutuda iyi fakat kalitesiz geldi bana.TS Club ve Kappa'nın formalarıda var bende onlarda logo daha güzel duruyodu.Neyse sonuçta herşeye rağmen beğendim..

Bu arada forma fiyatları standarttır yani yukardaki arkadaş aldığın bordolu kolları mavi olan forma 59 ytl olması gerke..
                    En son Berk tarafından düzenlendi; 09.08.2008, 15:54.
                    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• ben ANKARA'dayım, acaba nerede bulabilirim. Ülküalan'a gelmiş midir??
                      Şimdiden teşekkürler.....

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben ANKARA'dayım, acaba nerede bulabilirim. Ülküalan'a gelmiş midir??
                        Şimdiden teşekkürler.....
                        Kızılay'da ki "Taraftar" mağazasından...

Taraftar - Kızılay Şubesi
                        Menekşe - 1. Sok. No: 12 / 217 - D Onur Çarşısı yanı Kızılay / Ankara (0312 424 18 87 – 6)
                        En son Dursun Kaplan tarafından düzenlendi; 09.08.2008, 16:22.
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Logomuz uçmuş Barış'ın üzerinde...

kaya bremen maçındna sonraki idmanda çoğu tshirtte logo kalmamaıştı
                            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Formalar

Selam acaba Yeni Formalara Almanya dan nasil ulasabiliriz?Internetde bi sitede satiliyor mu acaba?Yada bir yardimci olsaniz da bir forma alsak.
                              Sagolasiniz.

Yorum

• yeni formalara hala ısınamadım nıke bu işi kötü etti. uşaklar.
                                TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X