Bakildigi zaman formalarin yüzde 90 i sade formalar demeki su anki moda böyle...cubuklu formayi bekleyelim arkadaslar...ama ben formalarimizi begendim yani giyilmicek forma türünden degiller...
Formaları ben de beğendim ama şu hazırlık maçlarında giydiğimiz formalar ufak uşak penyesi gibi. İnşallah o formayı hazırlık maçları dışında kullanmayız.
Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
Turuncu'nun altına beyaz şort ve tozluklar baya güzel olabilirdi. Aslında bütün formalarımızın altına beyaz şort gayet hoş olur. Turuncuya bordo şort pek olmadı gibi.
Turuncu'nun altına beyaz şort ve tozluklar baya güzel olabilirdi. Aslında bütün formalarımızın altına beyaz şort gayet hoş olur. Turuncuya bordo şort pek olmadı gibi.
Pek degil hic olmadi.Giymeyin sunu söyle kardesim ya,altina maci yada beyaz nekadar yakisir halbuki.
En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 09.08.2008, 01:20.
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum