Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak taşkın kadıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    istanbulda hazneda'rda varmış ts clup.pende anadalu yakasındayım.Forma alacam internetten.Satışa sunulursa alacam
    bende uskudardayım cevahirdeki kapanınca malum kaldık boyle.ayrıca bu haznedar mıdır nedır nerde o?

Yorum

• ilk gün gittim formamı aldım
      fazla yoğun değildi.
      mavi forma aldım. fiyatı görünce şaşırdım belki bir tane daha alırım..
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak maxix_ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bende uskudardayım cevahirdeki kapanınca malum kaldık boyle.ayrıca bu haznedar mıdır nedır nerde o?
        Karşıdan gelecekseniz. İncirliye gelip.Ordan bağcılar, güngören arabalarına binip bindiğiiniz yerden 2 km ilerde haznedar hastanesinin önünde inin hemen ışıklarda sağda.Bakirköyden gelecekseniz bağcılar minibuslerine binin haznedar hastanesinin önünde inin ışıklardan içeri girn sağdan hemen göreceksiniz.

Eğer özel aracınızla gelecekseniz incirliden bağcılar ıstıkametine girin haznedar hastanesinin önündeki ışılardan sağda hemen görürsünüz
        İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• maltepeye ugrayan varmı oraya gelmısmı formalarrrrbılgısı olanlar ıletırse ıyı olur bıde bu antreman formaları da satısa sunuldumu
          İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• birisi formalarda ki logoyu yakindan cekip buraya koyabilir mi?
            ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Hazırlık maçına hazırlık formaları mı?

Dikkat ederseniz Hüseyin ve Gökhan'ın Nike ve kulüp logo hizaları diğerleriyle aynı değil. Onu geçtim, düzeltilmiş halleriyle bile bence yeterli değil. Çünkü Nike kullanan Avrupa kulüpleri kulüp armalarını bize nazaran Nike logosundan daha da üstte tutuyorlar
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Atletic Bilbao yeni sezon formaları.

110. yılında ilk kez reklam almışlar
                  İmza...

Yorum

• barcelona gibi onlarda almış sonunda ve rüyamda bugün trabzonspor formasında unicef reklamı vardı avea gibi valla
                    Més Que Un Club

Yorum

• ya arkadaşlar yeri değil ama bu sylva harbiden çok şişman ya
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak D.M.G FatihK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya arkadaşlar yeri değil ama bu sylva harbiden çok şişman ya
                        Konugla alkasi yok ama ben resimde gördüm kilolu görmedim öyle...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• keske gogus reklamımız bu sene ave degılde VODAVONE olsaydı gercekten super olurdu
                          İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak D.M.G FatihK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya arkadaşlar yeri değil ama bu sylva harbiden çok şişman ya
                            bence o gördüklerin kas ve adam kalıplı tıpkı benım gibi yapacak bişe yok
                            u will need justice at the end..

Yorum

• .............
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 02.08.2008, 09:25. Sebep: başlıkla alakasız mesaj!
                              Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hazırlık maçına hazırlık formaları mı?

Dikkat ederseniz Hüseyin ve Gökhan'ın Nike ve kulüp logo hizaları diğerleriyle aynı değil. Onu geçtim, düzeltilmiş halleriyle bile bence yeterli değil. Çünkü Nike kullanan Avrupa kulüpleri kulüp armalarını bize nazaran Nike logosundan daha da üstte tutuyorlar

Valla arkadaşlar bunun bi sebebi de şu olabilir ;
                                Her futbolcunun omuz genişliği, forma bedeni ayrıca fotoğraftaki duruşu , perspektif , poz gibi şeyler de görüntüye etki bunedenlerden dolayı birbirini tutmayabilir diye düşünüyorum. Bu armalar klüp tarafından yapıştırılıyorsa şayet , göz kararı bence iyi bile yapıyorlar. Sabretmek lazım. Az zamanda çok büyük işler yapılmaya çalışılıyor. Hatalar elbet olur ama sağduyulu olmak lazım.
                                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X