devre arası çok geç olur ben sadece ağustosda Trabzonda oluyorum ve kayseride ne yazikki Trabzonspor forması bulamıyorum ağustos sonuna kadar çıkması lazım çubuklu formanın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak baturhan1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevre arası çok geç olur ben sadece ağustosda Trabzonda oluyorum ve kayseride ne yazikki Trabzonspor forması bulamıyorum ağustos sonuna kadar çıkması lazım çubuklu formanınTrabzon Nike'da var mesela şuan.. Hepsine gelecektir..
Forma fiyatları normal düzeyde.. Fomalar 2 aylık sürece nazaran hoş görebileceğim düzeyde.. Zaten bu saatten sonra gereksiz "baltalama" yorumlarına gerek yok.. Neydi bizim sloganımız "akıllı taraftarlık" Buna uymaya başlasak artık diyorum.. .Güldürmeyelim kendimize.. Formalarımız bunlar..
Beyaz formanın kumaşı diğerlerinden farklı buda bir dip not olsun.. Logo konusunda kulüple istişare yapılmalı.. Personeller elden geçirilmeli..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Bugun haznedardaki TS club e gittim. Pazartesi gelecek dedi . Ona göre ...
Bu arada Millet ne biçim formalar giyiyor o dandik renklere uyduruyorlar bi şeyler .
Bizim bordo - mavi süper renklerimiz var. Bi forma dizayn ettiremiyoz. Bu formalara nasıl onay verip satısa sunuyorlar ...En son TURHAN tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 23:30.4 büyük yok!!! tek büyük TRABZONSPOR!!!!!!
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklu için sabırsızlanıyorum
Yorum
-
İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearka sayfalara batım ama fıyatları goremedım bılen bı arkads yazarsa cok sevınırım
Beyaz forma: 85 YTL,
Turuncu forma: 75 YTL
Bordo, kolları mavi olan formalar: 59 YTL,
Düz mavi formalar: 45 YTL
Düz bordo formalar: 75 YTL
Çocuk formalarının fiyatı ise:
Turuncu çocuk forması: 67 YTL
Bordo, kolları mavi olan forma 45 YTL...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak fairix tarafından gönderildiBu arada Millet ne biçim formalar giyiyor o dandik renklere uyduruyorlar bi şeyler .
Bizim bordo - mavi süper renklerimiz var. Bi forma dizayn ettiremiyoz. Bu formalara nasıl onay verip satısa sunuyorlar ...
Yorum
-
Gövdesi bordo kolları mavi olandan bir tane kendime bir tanede oğuma alacağım. Taahhüdüme göre 2 tane daha alacağım. Turuncu hoş ama ben alacağım forma da hem bordo hemde mavi rengin aynı anda bulunması taraftarıyım. Beyaza oranla turuncuya daha sıcak bakıyorum. Geriye kalıyor bir tane. Onda da çubukluyu bekleyeceğim sanırım.
Bu arada bugüne kadar bu forumda bize yardımcı olmaya çalısan a f s (Ali Fuat) abime en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sağolsun, varolsun. Şükürler olsun ki Trabzonsporlu.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Club mağazalarında satışa çıkan yeni formaların fiyatları şöyle:
Beyaz forma: 85 YTL,
Turuncu forma: 75 YTL
Bordo, kolları mavi olan formalar: 59 YTL,
Düz mavi formalar: 45 YTL
Düz bordo formalar: 75 YTL
Çocuk formalarının fiyatı ise:
Turuncu çocuk forması: 67 YTL
Bordo, kolları mavi olan forma 45 YTL
Yorum
-
fairix lakablı kardeşim lütfen forma hakkında yaptığın eleştiriler gerçekten gına getirdi. Arkadaş almayacaksan alma ben senin yerine bir tane alırım. Bu nasıl taraftarlıkdır anlamadım ya. Kulübün senin alacağın forma parasına ihtiyacı yok. Sana inat 2 tane alacaktım bir tane de çubuklusundan alacağım.Her zaman söylediğim gibi Trabzonspor'u para için satanlar iflah olmamıştır. Örnekler çok, isim vermeyeyim. Ama örneklere eklenecekleri siz iyi biliyorsunuz...
Yorum
-
Ne eleştirel taraftarımız var böyle!..Acaba bu eleştrileri yapanlar kendi yanlışlarını görebiliyor mu?Çok merak ediyorum doğrusu::
Ben bu takımın rengine aşığım arkadaş REN-Gİ-NE...Ne nike,amblemine nede Puma'ya...Neymiş çok paçavra gibi olmuşmuş bırakın kardeşim bu işleri Al o paçavrayı sevmiyorsan dolabına koy ama al..Yoksa itiraz etmeye TS yi tartışmaya hakkın öncelikle formayı alıp Takımı güçlü hale getir sonra yönetime baskı kur de ki;Bak ben kötü bile olsa bu formaları alırım çünki ben rengine aşığım ama artık daha iyi forma alma hakkımız vardır de herkes anlar seni..
Bu arada 4 gün önce oğlum dünyaya geldi mutluluğumu siz renkdaşlarımla paylaşmak istedimm..Son özüm;Biz TS taraftarı olarak o kadar badireler atlattık ki tam bitti derken herşey değişti üç ay öncesine dönüp bakarsak burdan çıkacak sonuç ÖLESİYE DESTEKTİR...formanı al 16 ağustosta olimpiyata koş...
Yorum
-
İlk olarak canAleda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe eleştirel taraftarımız var böyle!..Acaba bu eleştrileri yapanlar kendi yanlışlarını görebiliyor mu?Çok merak ediyorum doğrusu::
Ben bu takımın rengine aşığım arkadaş REN-Gİ-NE...Ne nike,amblemine nede Puma'ya...Neymiş çok paçavra gibi olmuşmuş bırakın kardeşim bu işleri Al o paçavrayı sevmiyorsan dolabına koy ama al..Yoksa itiraz etmeye TS yi tartışmaya hakkın öncelikle formayı alıp Takımı güçlü hale getir sonra yönetime baskı kur de ki;Bak ben kötü bile olsa bu formaları alırım çünki ben rengine aşığım ama artık daha iyi forma alma hakkımız vardır de herkes anlar seni..
Bu arada 4 gün önce oğlum dünyaya geldi mutluluğumu siz renkdaşlarımla paylaşmak istedimm..Son özüm;Biz TS taraftarı olarak o kadar badireler atlattık ki tam bitti derken herşey değişti üç ay öncesine dönüp bakarsak burdan çıkacak sonuç ÖLESİYE DESTEKTİR...formanı al 16 ağustosta olimpiyata koş...''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum