Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ahhh bee bir zamanlar kappa formalrı giyerdikk kii diğer takımların taraftarları bile hasta olurduu şimdiki formalra ise kendimiz benimseyemiyoruzz .....
    nikeeee adam gibi iş yapsanaaaaaaaaa ...

Yorum

• beyaz forma sanki beden olarak diğerlerinden ufak gibi o yüzden güzel gözüktü bana.inşallah diğerlerininde ufak bedenleri güzel olur...
      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Formalar harika bence keşke çubukluda olsaydı ama olmamış seneye olur inşallah.....
        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aradaki 70 farkı bulunuz.

beyaz forma arkasına pembe koymuşLar yhaaa sadri başkanın bundan haberi var mı acaba..
          #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

• Resmen hayal kırıklığı. Çekimler çok kötü, Serkan'ın üzerine oturmamış vs. diyerek kendimi avutmaya çalıştım ama olmadı. Göz var nizam var. Avea yazısının boyutu en usta çekimde dahi formayı iğrenç gösterecek boyutlarda. Eskiden forma reklamları olurdu siyah renk arka plan üzerine Show tv reklamı vardı mesela. Biraz daha zorlasalar o tarz birşey olacaktı nostaljik forma diye satarlardı artık. Ts logosuyla Nike logosunun ise birbirleriyle alakası yok.

Uzun lafın kısası Nike hayal kırıklığı yarattı, nefret ettiğim Puma'yı arayacağımı sanmıyorum ama oldu. Kulübe üzerinde Nike logosu bulunmayan ürünleri alarak destek vermek mümkün ve ben o yolu tercih edeceğim. Ama formada lazım; Nike ile anlaşmamız bitene kadar veya Nike kepazelikten vazgeçene kadar Puma formalarla idare edeceğim artık.

Yorum

• İlk olarak @FLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kimse kusura bakmasın ben bu formayı almam en kısa zaman da haznedara gidip eski puma formalarının tüm çeşitlerinden birer adet alıcam kulube katkımı puma forma alarak yapıcagım

ayrıca nike yazıklar olsun
              Bende aynı senın gibi yaptım 2 tane aldım
              Mustafa KARA
              Trabzon ÇayKARA

Yorum

• formaları bizde beğenmedik ve sitemizden tavrımızı koyduk fakat ne olursa olsun formalar alınmalıdır bence....biz görevimizi yapalım

Yorum

• ewt bende formaları beğendim nike bize daha güzellerini yapacaktır daha sahada görmeden yorum yapmayalım bence .trabzonsporun nike ile anlasması zaten büyk birsey bence biraz daha beklemeliyz..
                  FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• o kdr beklettiler güzel bişeyler çıkar ortaya diye sabırla bekliyorduk bunları çıkardılar bravo

Yorum

• puma bu formalara 10 ceker

Yorum

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• kaç tane daha forma cıkaracak yada ekleme yapacak. Çıkanlar ortada bence şimdiden koyalım tepkimizi belki vazgeçerler.
                          Mustafa KARA
                          Trabzon ÇayKARA

Yorum

• imitasyon formalara benzemiş resmen. biz alırdık yabancı takım formalarını amblemlerin yeri yanlış olurdu filan. Allah'tan nike amblemini ters yapıştırıp göndermemiş formalarda.

Yorum

• Armani hic olmasa dikili renkelerde bizim renkler

Yorum

• Ben, bize özel birşeyler olsun isteyenlerdenim.

Yoksa diğer takımlara yaptığına iki amblem yapıştırarak olmaz bu işler.

Tekstil işlerinden anlamam. Anlayan arkadaşlara sormak istiyorum.

Nike gibi bir firma günde kaç tane forma üretebilir?

Nike gibi bir firma isterse dizayn konusunda neler yapabilir?

Farklı bir dizayn yaratmak çok mu zordur?

Burada arkadaşların denemelrei olmuş ve harika işler çıkarmışlar ortaya.

Sorun burada. Hiç zahmete katlanmadan ve ciddiye almadan depolardan mı çıkartılmıştır bu formalar?
                                En son tamuğ yamtar tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 16:21.
                                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X