yahu arkadaşlar sakin ne oluyor yaw
birçoğunuzun beklentisi farklı olabilir lakin bir ürünü yapmak kadar onu pazarlayabilmekte o kadar önemlidir değilmi
buradaki sorun sadece bir çok arkadaşın belirttiği gibi reklam sorunu oldu bakın aynı formaları açılışta size ne kadar farklı gelecektir hepinizi seviyorum artık formalar çıkmıştır bu saatten sonra yapmamız gereken en doğru hareket formamızı alıp sırtımıza geçirmek saygılarımla ....
giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur
Abi çokmu zor yapımı düşünülen formalardan siteye koyup, taraftar görüşü almak.. Yaparsın bi anket bakarsın bu renklere can veren adamlar hangilerini daha çok sevmiş diye..
Böyle tasarım mahalle takımlarına yapılır ancak..:!!
kimse kusura bakmasın ben bu formayı almam en kısa zaman da haznedara gidip eski puma formalarının tüm çeşitlerinden birer adet alıcam kulube katkımı puma forma alarak yapıcagım
ayrıca nike yazıklar olsun
Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
yorum yapanlar arasında polyannacılar çok gene hala sözde formaya dokunup karar verecek olanlar var ya kaliteli bişi dokunmadan da kendini belli eder dimi bide belki avea bize göbek reklamı vermiştir olamaz mı yane
Hala fotoğraf çekimine bakıp, Ankaraspor'un formaları ile o kötü çekimli formalarımızı karşılaştırıyorsunuz öyle mi? Yarın aynı mesaja iyi çekilmiş bir fotoğrafla Trabzonspor Ankaraspor maçının görüntüleri yapıştırılınca ne diyeceksiniz peki? Hangi forma güzelmiş denince aynı şeyi mi söyleyeceksiniz merak ediyorum.
Bravo size. Fotoğraftan forma kalitesi tahlillerine devam yani.
Sabırsızsınız diyorum. Formaları bugün beğenmeyenler, hemen duygusal tepki verenler bile, takımın üzerinde görünce kararlarını değiştirecekler.
Hatırlayın Milli Takımın formalarının ilk lansmanı yapıldığı zaman ile şampiyona sonrası formaya bakışınız aynı mıydı?
Fotoğraf çekimi, lansmanı, konu mankeni, elbette kaliteyi formayı algılamamızı değiştirir. Bunun örneklerini Aston Villa forması üzerinde göstermiştim.
İlk bakışta beklentilerinizin yüksekliğinden ve sunumun kötülüğünden gözünüze kötü gelmiş olabilir. Burada ne söylediğinin farkında olmadan formalar hakkında ve benim hakkımda ağır kelimeler kullanlar yarın söylediklerine pişman olacak gibime geliyor.
Beğenmeyenler hemen tepki verdiği için sanki 'hiç kimse beğenmemiş, eyvah mahvolduk' gibi hava oluşturuluyor. Yarın beğenenlerin daha çok olacağını düşünüyorum.
Ben formaları beğendim. İyi ki Trabzonspon Nike ile anlaşmış. Bu kadar insafsız ve sabırsız taraftarlarımız olduğu için ( hepsi değil ) Allah bu yönetime sabır versin.
Eleştirilerimi, gödüğüm hataları ben de söyledim. Üstelik kuru kuruya kötülemek, moral bozmak için değil. Arada büyük bir fark var: eleştirirken çözümü de ortaya koyuyorum ben.
Tanıtım kısmını çok amatör ve kötü bulduğum, modellerin nasıl olacağını aylar öncesinden bildiğim formaları ben beğendim.
Bana katılmayabilirsiniz, fakat bu beni veya bir başkasını kırmanızı ve haraket etmenizi gerektirmez.
Anlayan anladı.
Yorum