Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formalar gercekten Çok cirkin. Bir tek beyaz Formayi begendim. Hayal Kirikligi Resmen. Bu Formalar icin mi biz bu kadar bekledik? Bari bi cubuklu ciksin! Hayret bise!

Yorum

• Hayatımda beyaz forma almadım. Bu sene beyazla başlayalım en güzel o duruyor içlerinde

Yorum

• Çok beğenmedim açıkçası...

Nike'dan daha iyi formalar bekliyordum...
        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• ee Çubuklu forma yok nerde? sonradan satışa cıkacak diye bir açıklama da yok??

Yorum

• En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 15:06.

Yorum

• avea yazısı çok büyük.man uni gibi AIG olsaydı sponsorumuz keşke
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• ayrıca o yapıştırma amblemlerin bordosu yıkadıkça pembeye dönüşüyo

Yorum

• NIKE'ın burda bi suçu yok bence eğer logoyu onlar yerleştirmemişlerse.Şu logo ve reklam formanın görünümünü %90 etkilemiş..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Yaa bu nasıl bir iş hani çubuklu forma olacaktı neden yok. vede düz bordo yakalı forma çok kötü olmuş.yaa bizim standart klasikleeşmiş çubuklumuz yok bunu anlamış değilim. vede artık bu amlem ve reklamları yapıştıranlara allah akıl fikir versin diyorum avea yazısı için o kadar uğraşmişlar bir logoyu becerip yapıştıramamışlar ya bi,z maçlara bu şekiildemi çıkacağız. formalarımız bu şekilde yapıştımra logolumu olacak. yok böyle bir şey yaa. tsclup formalarını biz yapmadıkmı orda çalışanlar nerdeler onlara neden yaptırılmadı bu armalar. hem simatri adına bir şey yok hemde yapıştırma allah akıl fikir versin ne diyim. formalara yazık yaa bunu yapan tek takım biziz sanırım. bu arada diğer formalar güzel bordo yakalı hariç
                    BORDO MAVİ ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Heralde satışa sunulcak formalarda bu arma ile Nike amble mi aynı hizada olur dimi??

Yorum

• O ne Avea yazısı eşşek kadar...
                        Beyaz forma ve biraz da ilk forma hariç hiçbirini beğenmedim...
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• beyaz şortun olduğu bütün formalar dandik olmuş.hayal kırıklığına uğradım.onları iptal etsinler diğerleri güzel.

Yorum

• gerçekten formalar bunlarsa çok kötü olmuş.Hayal kırıklığı.Nike bize resman 2.sınıf muamelesi yapmış.Adam bi çubuklu yapsaydı bari.
                            Ama neyse yapcak bişe yok renkleri yeter genede.Belkide resimden kötü görünüyodur.Canlı canlı görüp birini alcaz artık.
                            Bence formalar kötü felan diye kimsenin şevki kırılmasın mutlaka en az 1 tane herkez alsın.
                            Ben beğensemde beğenmesemde alcam

Yorum

• Avea yazısını sorun etmeyelim arkadaşlar.

Sadece bizde değil. Sponsor olduğu takımların epsinde sanırım aynı büyüklükte olacak.

( Bu fotoğrafı eklemek istemezdim ama Avea yazılarını mukayese adına fikir verebilir. )
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Aralarında güzel olan , beyaz , turuncu ve bordo var...
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X