İlk olarak GTWorld tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak ihkondur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefikstür çakilmiş ilk rakip ankaraspor camiamıza hayırlı uğurlu olsunbaşka bişey isteseydim keşke...
facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
Yeni!!!Yeni!!!Yeni!!! Yeni!!!Yeni!!!
Arkdaslar ilk önce TSClub merkezini aradim adamin biri formlar cuma günü cikiyor, cummartesi günü ise satisa sunuluyor demisdi... daha sonra Stadyum TS Club aradim adam bana cuma günü satisa basliyoruz dedi fiyatkar ise 70 ile 90 YTL arsindaymis...
Stadyum TS Club´daki adamda hayatinda bikmis gibi tlf acdi ben özgür diyor insan TSclub buyrun diye tlf acarOrdumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk
Yorum
-
-
İlk olarak GTWorld tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni!!!Yeni!!!Yeni!!! Yeni!!!Yeni!!!
Arkdaslar ilk önce TSClub merkezini aradim adamin biri formlar cuma günü cikiyor, cummartesi günü ise satisa sunuluyor demisdi... daha sonra Stadyum TS Club aradim adam bana cuma günü satisa basliyoruz dedi fiyatkar ise 70 ile 90 YTL arsindaymis...
Stadyum TS Club´daki adamda hayatinda bikmis gibi tlf acdi ben özgür diyor insan TSclub buyrun diye tlf acar
"Gaye tek,ölmemek"
Yorum
-
Bekleyelim az daha. Hele çıksın formalar etiketini fiyatını görelim, ondan sonra yorum yapalım. Böylece daha doğru ve sağlıklı değerlendirme yapmış olmaz mıyız?
Bir haber geliyor, hemen yorumlar, yorumlar...
Biri çıkıp dese ki 'formalar saf ipekten yapılmış, giyenin üzerinden kayıp düşüyor, boyları biraz uzun olmuş kısaltıyorlar' dese inanacak mıyınız?
Heyecanla bilgilerimizi paylaşmak, daha çok şey öğrenmek istiyoruz. Tamam fakat, makul mantıklı düşünsek daha iyi olacak gibime geliyor.
Formaların bu ilk çıkışını da bu taraftar bir anı olarak hiç unutmayacaktır eminim.
Yorum
-
Arada fark var gibi.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak bordolumavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledüz formalar 85 ytl cubuklu forma 125 ytl ıstıbarat saglam
Milan'ın Barça'nın formaları bu kadar pahalı değil..
Yorum
-
İlk olarak mutuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesami formayı çapraz tutuyo ççç
Hadi eyvallah..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum