Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak GTWorld tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yeni!!! Yeni!!! Yeni!!!

arkadas lar merkerz TSclub aradim formlar cuma günü cikiyor ve cummartesi günü satisa sunuluyormus...
    bu tarihte sürekli ertelenip duruo şimdide cmt. satışa çıkcak deniyor..Formanın 125ytl olması imkansız bence 100ytl yi geçmez. Milli takımımızın maç forması 100idi bizim forma nasıl 125olsun ki akıl var mantık var.

Yorum

• İlk olarak ihkondur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fikstür çakilmiş ilk rakip ankaraspor camiamıza hayırlı uğurlu olsun
      heheeh foruma yazmştm ankaraspor olsun diye ilk rakip başka bişey isteseydim keşke...
      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• bak fiyati sormadim iste ama yeni ariyorum kaldiran yok simdikde telf.
        Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk

Yorum

• Yeni!!!Yeni!!!Yeni!!! Yeni!!!Yeni!!!

Arkdaslar ilk önce TSClub merkezini aradim adamin biri formlar cuma günü cikiyor, cummartesi günü ise satisa sunuluyor demisdi... daha sonra
          Stadyum TS Club aradim adam bana cuma günü satisa basliyoruz dedi fiyatkar ise 70 ile 90 YTL arsindaymis...

Stadyum TS Club´daki adamda hayatinda bikmis gibi tlf acdi ben özgür diyor insan TSclub buyrun diye tlf acar
          Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk

Yorum

• cizgili formalarda yokmuss
            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

• İlk olarak GTWorld tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni!!!Yeni!!!Yeni!!! Yeni!!!Yeni!!!

Arkdaslar ilk önce TSClub merkezini aradim adamin biri formlar cuma günü cikiyor, cummartesi günü ise satisa sunuluyor demisdi... daha sonra Stadyum TS Club aradim adam bana cuma günü satisa basliyoruz dedi fiyatkar ise 70 ile 90 YTL arsindaymis...

Stadyum TS Club´daki adamda hayatinda bikmis gibi tlf acdi ben özgür diyor insan TSclub buyrun diye tlf acar
                çok çalışmaktan olsa gerek (formaları yetiştirmeye çalışıyordur)

"Gaye tek,ölmemek"

Yorum

• Bekleyelim az daha. Hele çıksın formalar etiketini fiyatını görelim, ondan sonra yorum yapalım. Böylece daha doğru ve sağlıklı değerlendirme yapmış olmaz mıyız?

Bir haber geliyor, hemen yorumlar, yorumlar...

Biri çıkıp dese ki 'formalar saf ipekten yapılmış, giyenin üzerinden kayıp düşüyor, boyları biraz uzun olmuş kısaltıyorlar' dese inanacak mıyınız?

Heyecanla bilgilerimizi paylaşmak, daha çok şey öğrenmek istiyoruz. Tamam fakat, makul mantıklı düşünsek daha iyi olacak gibime geliyor.

Formaların bu ilk çıkışını da bu taraftar bir anı olarak hiç unutmayacaktır eminim.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Iki çeşit forma olacak yine değil mi. Hem taraftar forması, hem de futbolcuların maçlarda giydiği formalar.

Yorum

• Arada fark var gibi.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak bordolumavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu Song'un üzerine giydiği o meşhur forma olsa gerek

Yorum

• ışık nasıl da ferkettiriyo
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• Ya galiba bütün formalar simetri özürlü olucak..
                            Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                            • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              düz formalar 85 ytl cubuklu forma 125 ytl ıstıbarat saglam
                              haaaaa

Milan'ın Barça'nın formaları bu kadar pahalı değil..

Yorum

• İlk olarak mutuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ya galiba bütün formalar simetri özürlü olucak..
                                ne alaka sami formayı çapraz tutuyo ççç
                                Hadi eyvallah..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X