Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• OnurKul

Yaptığın grafiği bordo üzerine mavi ya da mavi üzerine bordo yap olsun bitsin. Olmadı gri üzerine bordo yap, ya da beyaz üzerine bordo… Açıkça sarı-lacivert ve sarı-kırmızı yapıyorsun ve beni cidden rahatsız ediyor. Ne çirkin renkler onlar öyle.

Yorum

• İlk olarak Osman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      OnurKul

Yaptığın grafiği bordo üzerine mavi ya da mavi üzerine bordo yap olsun bitsin. Olmadı gri üzerine bordo yap, ya da beyaz üzerine bordo… Açıkça sarı-lacivert ve sarı-kırmızı yapıyorsun ve beni cidden rahatsız ediyor. Ne çirkin renkler onlar öyle.

yok abicim beyaz da olmaz aklima 3 eziklerden biri geliyor

Yorum

• Arkadaşlar 3-4 sayfa önce yapıştırılan Gs forumunda taraftarları bizim formalarımızı öve öve bitirememiş kendileri de bu formalardan alacaklarından falan bahsetmişler.. Sadece merak ediyorum bizim forum da böyle tek 1 yazı çıksaydı o kişi buradan atılıp Trabzon düşmanı ilan edilmez miydi? Daha önce de oldu birisi Gs adidas forması çok güzel dediğinde git o zaman onun formasını giy bilmem ne bir sürü şey söylenmişti..
        Sizce bizlerde görüşlere açık olamaz mıyız?
        Başka bir takımın formasını dizaynını beğenirsek(rakibimiz bile olsa) burada paylaşamazmıyız?

Açıkçası ben içten içe o forumda o yazıları yazan kişileri takdir ettim ( bunu dedim diye hakaret de yiyebilirim belli olmaz ) ama olması gereken gerçekten bu bence arkadaşlar..

Katılan katılmayan herkese teşekkür ederim

Yorum

• Bizim armalarımızın boyutu diğer Nike ürünü kullanan takımların armalarından daha küçük . Geçen seneki Puma formalarının armalarını kullandığımızdan dolayı oluyor bu . Bu sene düzeltileceği konusunda pek umudum yok ; çünkü formaları bile zor yetiştiriyorlar ama seneye umarım bu durum düzelir ve daha güzel , büyük armalar kullanırız .
          En son Ozan tarafından düzenlendi; 18.07.2008, 01:31. Sebep: Eksik yazı.

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar 3-4 sayfa önce yapıştırılan Gs forumunda taraftarları bizim formalarımızı öve öve bitirememiş kendileri de bu formalardan alacaklarından falan bahsetmişler.. Sadece merak ediyorum bizim forum da böyle tek 1 yazı çıksaydı o kişi buradan atılıp Trabzon düşmanı ilan edilmez miydi? Daha önce de oldu birisi Gs adidas forması çok güzel dediğinde git o zaman onun formasını giy bilmem ne bir sürü şey söylenmişti..
            Başka bir takımın formasını dizaynını beğenirsek(rakibimiz bile olsa) burada paylaşamazmıyız?

Açıkçası ben içten içe o forumda o yazıları yazan kişileri takdir ettim ( bunu dedim diye hakaret de yiyebilirim belli olmaz ) ama olması gereken gerçekten bu bence arkadaşlar..

Ayakta alkışlıyorum seni
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• amblemdeki top resmi aslinda futbol topu diil farkindamisiniz...

Yorum

• İlk olarak 61baron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                amblemdeki top resmi aslinda futbol topu diil farkindamisiniz...
                Bence futbol topu da olabilir. Çünkü eskiden turuncu-kahverengi renkli futbol topları varmış.50-60 yıllarda sanırım. Hatta Slyvester Stallone ve Pele'nin de oynadığı " Zafere Kaçış" adıyla çevrilmiş filmdeki, futbol topu da bu renktedir ve bizim amblemimizdeki topun desenine sahiptir. Günümüzdeki voleybol topunu anımsatan bir şekle yani. Ama tabi araştırmak lazım. Bu amblem nerden geliyor, nereye gidiyor. Ancak topta bence sorun yok.

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar 3-4 sayfa önce yapıştırılan Gs forumunda taraftarları bizim formalarımızı öve öve bitirememiş kendileri de bu formalardan alacaklarından falan bahsetmişler.. Sadece merak ediyorum bizim forum da böyle tek 1 yazı çıksaydı o kişi buradan atılıp Trabzon düşmanı ilan edilmez miydi? Daha önce de oldu birisi Gs adidas forması çok güzel dediğinde git o zaman onun formasını giy bilmem ne bir sürü şey söylenmişti..

Haklısın, söylediklerine katılıyorum.Tartışırken tarafsız bir gözle bakabilmeliyiz aynı zamanda.
                  Bu arada o forumda bahsettikleri formalar burdaki denemelerimizdi.Yani çıkıcak formalarımızdan değil, forumdaki arkadaşların photoshop da yaptığı çizimlerden bahsetmişler.
                  Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Galatasaraylı arkadaşlar kısacası nike ürünlerini kıskanmışlar... Nike'ın bize sponsor olmasını kıskanmışlar. Sonuç budur abartmanın anlamı yoktur...
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• hanı bazı arkadaslar nıke logosuyla ts amblemı aynı hızada degıl demıstıya alın sıze
                      bole daha guzel degılmı bu formada super ya tam bıze goreeee
                      İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                      Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• ya anlayamadım aynı hizada olunca birşeymi oluyor bence hizada aynı olması biraz sorun olabilir çünkü nike logosu bir çizgiden ibaret ve bizim logo ile aynı hizaya gelmez bence bence barcelona çok güzel duruyor
                        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Uğur kardeş resim için sağol.
                          Bakın nike Barcelona'ya da 2. sınıf forma yapmış.
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• Kaleci formaları takımın giydiği renkten hatta taşıdığı renklerden farklı olur. Ankaraspor'un kalecisinin geçen sene turuncu forma giymiş olması bu sene bütün takımın turuncu giyeceği anlamını taşımaz. Bekleyin Ankaraspor'un ve Eskişehirspor'un kalecilerinin de bizim kalecilerimizle aynı model belki aynı renkleri giydiğini göreceksiniz.
                            Formalara yapıştırılan veya dikilen TS armaları Nike tarafından değil, kulüp tarafından ekleniyor.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Barcelona taraftarı baya baya hastadır. Katalan bir arkadaşım anlatmıştı, hangi firma bilmiyorum ama bir sene Barca formasında numaralar beyaz yazılmış. Tanıtımdan sonra ortalık birbirine girmiş. Birkaç saat içinde on binlerce kişi Barca formasındaki "beyaz"ı, yani merkezi hükümeti, yani "faşizm"i, yani Real Madrid'i protesto etmiş ve söke söke o sene o formaları değiştirmiş.

Şimdi, eğer bu adamlar ellerinde T cetveli, nike ile takım arması arasında bir hizalama çalışması yapmıyorsalar, bence biz de "gereğinden fazla" hassas olmayalım.

Yorum

• Ya varya bu kadar konuşulurmu bir mevzu üzerine bu kadar eleştiri olurmu anlayamıyorum. Bu eleştirileri yapanlara şunu dünyanın en büyük sportif kıyafet ve ekipmanı üereten nike sizin neyinize be kardeşim. Size salı pazarı malı yakışır siz gidin onları giyin öyle gelin maça. Madem beğenmiyorsunuz bu kadar eleştiriyorsunuz. Takım altın suyuna bandırılmış forma giyse bile eleştirirsiniz siz.

Hayır tabiki eleştirilecek eğer yanlış varsa. Ama daha formalar tanıtılmadı veya satışa çıkmadı elinizle dokundunuz mu formalara kalitesine bir baktınız mı?

Biraz da sağ duyulu olalım. Ya elimde 150 ye yakın Değişik takımlardan forma var ve bütün sportif malzeme üreten forma markalarından hepsi var elimde KELME UMBRO KAPPA ADIDAS DIADORA HUMMEL LOTTO PUMA MASITA LESCON ANDI VS VS aklıma gelmeyen bi dünya var Nike gibi bir firma ile anlaşmışız şu azdığım firmalar arasında ilk 2 ye giriyor adidas ile siz hala yok onun burasında bu var onun orasında şu var diyorsununuz. Firmalar özel üretim için anlaşılan yıldan 1 yıl sonra ürün yapar. Buna istinaden Nike firması bu seneki hazırlanan kalıp kreasyonlardan bize forma yapacak. Bu kadar basit.
                                TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X