Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya bu Tolganin Formasi orginal degilki dengesizin biri fotoshopdan yapmis, amblemi yapistirmis iste oraya yani bu ap acik belli oluyor ve herkeste bunu yutuyor.
    Saçmalama istersen:
    Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• Gerek kalmadı....
      En son ÖzGür Ayar tarafından düzenlendi; 12.07.2008, 00:37.

Yorum

• bize satılcak formalarda armamızı formanın içine yapıştırırlarsa şaşırmam artık.ilkokuldaki çocuk bile bu işte bi yanlış olduğunu anlar yönetim bu gidişatı hiç mi görmüyor tamam iyi transferler yaptılar eyvallah ama bu kadar basit bir şeyin üstesinden gelemiyorsan ayıptır...

Yorum

• Kaya beni ilgilendirmez, ben gördügümü sölüyorum bilader bu forma fotoshopdan yapilmis daha dogrusu amblem yapistirmislar bunun Kayanin yaptiginida sölemiyorum, bu forma gercek olamaz ya bi iyi baksana formaya sence gercek gibi duruyormu.

Ayrica Ziya Doganida karistirma, mazide kalan seyleri bir daha tartismak anlamsiz olur.
          En son TURHAN tarafından düzenlendi; 12.07.2008, 01:14.
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• ben şikayetlerimi iletdim herkez yazzsın arkadaşlar

TS Club ürünleri ile ilgili :
            tsclub@trabzonspor.org.tr
            ihbarhatti@trabzonspor.com.tr

Yorum

• ehuehue

küçükken bacağı yırtılan pantolanlarımıza annelerimiz arma dikerlerdi.herhalde tolganın da nike ambleminin olduğu yer sökülmüş annesi de oraya TS arması dikmiş

gercekten şaka gibi bu nasıl bir ciddiyetsizlik sabır diyoruz yine de bekleyelim bakalım daha neler göreceğiz
              diğerlerinden farklı...öteki...
              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kaya beni ilgilendirmez, ben gördügümü sölüyorum bilader bu forma fotoshopdan yapilmis daha dogrusu amblem yapistirmislar bunun Kayanin yaptiginida sölemiyorum, bu forma gercek olamaz ya bi iyi baksana formaya sence gercek gibi duruyormu.
                Birşeyler yazıcamda senin çoook eskiden yazdığın yorumlar aklıma geliyor. Nasıl olsa biz ne yazarsak yazarım senin fikrin değişmiyecek... He unutmadan o resimler birebir doğru. Çekenler içimizden çünkü... Maşallah tek bakıştada nasıl anladın sahte olduğunu. Bravo.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Herşeye rağmen formamı alacağım.

Bu hataları görmemezlikten gelmeye devam edeceğim. Ne kadar başarabilirsem.

yaw kardeşim bilip etmeyin eylemeyin.o logoları nike yapıştırmadı diyoruz hala gelenler kendi kafalarına göre yok almam,yok rezillik.eleştirecekseniz o yapıştırma işlemini yapan klubteki cahilleri eleştirin.yönetime iletin..işkembeden yorum yapmayın.nike babamızın malı değil, kimse de nike nin avukatı değil.lütfen bilinçli davranalım.
                  Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Bu kadarıda olmaz diyorum....gözlemlediğim kadarıyla bazı arkadaşlar öyle eleştiriler yapmışki anlam veremedim..resmi iyice inceleyin arkadaşlar nike böyle birşey yapabilirmi?bu mümkünmü?yapsa bile o formayı tolga giyermi?diyelimki nike böyle bi forma üretti tolga'da giydi...Bu kadar haksız eleştiriye ne gerek var?Böyle bi olay varsa mutlaka bi mantıklı bi açıklaması vardır...ki böyle bir hata yapıldıysa da korkmayın arkadaşlar kimse bu formayı satışa çıkarmaz..bizim kalitemiz zaten ortada.bazıları nike firmasının sponsorluğuna hala inanamıyor rüyada zannediyorlar galiba kendilerini..inanmak içinde haksız eleştirilerde bulunuluyor istemedende olsa!Yönetim iyi bir iş başardı ve nike ile anlaştı gerisi gelecektir eminim.daha ürünler standlara girmeden senaryolar yazılmaya başlanmış bile hadi hayırlısı olsun...Bu resimdeki formada banada photoshop var gibi geldi..aramızdan kim çekti bu resmi bi aydınlatırsa bizleri çok seviniriz...
                    Bu arada alttaki formadaki nike amblemide kayboldu..amatör bi çalışma fakat o amblemi istediğiniz gibi yerleştirip orginal bişe elde edebilirsiniz bu hiçte zor değil...

Yorum

• yav bizimkilerin bir bildigi vardir da birsey demiyorlar,, nnikeden boyle bir buyuk markadan bunu beklemezdim ve beklememde,, bunlar simdilik boyledir ama asil formalar geldimi duzgun oldugunu dusunuyorum!!

ayrica formalarin ne zamani satisa cikacani bilenler varmi.??
                      TRABZONSPORUM(L)

Yorum

• Idarelik bir forma iste ama sol taraf bosken TS amblemini neden oraya yapistdiklarini anlayamadim arkadaslarin dedigi gibi yamanmis gibi duruyor.. Umarim bu sene forma konusunda yeni skandallar yasamayiz. Armasiz ve nerdeyse sari laciverte yakin bir kaleci formasi, koyu renkler vs..
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• nicin bizde hersey ters oluyor anlamiyorum

Yorum

• Formalar nazara geldi...
                            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Nike logosu nerde diyordum, meger armanin altinda kalmis
                              Saka gibi
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• kamera sakası herhalde ne tarafa el sallıyoruz
                                GZTK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X