Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben de e-posta gönderdim klübe ve birkaç soru sordum . Cevap gelirse buraya da yazarım .

Bu arada dikkat ettim de hocalarımız için üretilen antrenman formalarındaki armalar daha düzgün

Yorum

• Burudada gözüküyor zaten, bazilari simetrik, bazilari degil...
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• harbıı ya bı asagıı bi yukarıı logolarr bu sekıldee olur mu yaa
        dıkkat bırazz
        BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burudada gözüküyor zaten, bazilari simetrik, bazilari degil...
          Evet hele Hüseyin ve Onur'un arasinda olan Ceyhun'un herhalde XL orda TS Logosu Nike'da daha yukarda duruyor. Digerlerinde altda
          Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak surmeneli_keles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            harbıı ya bı asagıı bi yukarıı logolarr bu sekıldee olur mu yaa
            dıkkat bırazz
            arkadaşlar bu işi bukadar abartmaya gerek yok
            belliki ts arması sonradan ilave edilmiş
            illaki bi kalıbı olması gerekir
            hepsi standart olması gerekir büyük ihtimalle bundan sonrakiler standart olur
            sizde alırken iyice bakın hangisini beğenirseniz onu alın işte bitti
            ben şahsen her zaman adidası isterdim dün sivasın maçın da adidası görünce içim burkulmadı değil ama
            külübe hangisi katkı sağlıyorsa o bordo mavi olsun tamam armanın da düzgğn olanına bakarım alırım
            elimde 7 tane formam var yine de 1 tane daha alacağım
            bir gün mutlaka

Yorum

• bi ara buraya koyulan formalar vardı düz beyaz ve düz bordo. üzerine büyük bi şekilde amblem yansıtılmış şekilde. onlardan olur inşallah.

Yorum

• İnanılacak gibi değil...
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• Logomuz çok enerjik, yerinde duramıyor..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak berkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Logomuz çok enerjik, yerinde duramıyor..
                    çok komik bişi ya aceleye geldiği belli gerçekten.. düzeltilecektir..
                    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• yeni formalardan ilkini hepimiz gördük, bence güzel. Diğer formamız uzun kollu, bisiklet yaka ve mavi renkte tamamne mavi sadece boğzında ve koollarında bordo var. oldukça sade ama çok güzel bence . Maviyi çok iyi tutturmuş nike. diğer forma ise beyaz yine kollarında ve yakasında mavi var. Hrika görünüyor acele eden arkadaşlara söyliyim gören herkes bayılıyor. Turuncuyu daha önce sölemiştim tamamen turuncu, bence oda çok iyi olacak onu daha görmedim. Ama diğerleri süper.
                      Logomuza gelince sadece songun formasına has bişeymiş ve düzeltilecekmiş. artık bunu tartışmaya gerek yok.
                      Bence songun üstündeki forma ve beyaz formamız harika ötesi. boş yere laf kalabalığı yapmaya gerek ypk. nike yapıyo bunu, her yeri kalite okadar. Bize düşen şimdi ne yapıp ne edip beşer tane forma almak.
                      Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• resimleride yollardım ama
                        heyecan sürsün biraz daha

Yorum

• Resimleri görmek istiyoruz hiç değilse beyazı

Bencede çok aceleye gelmiş armaları öyle aceleyle dikmişler ki nereye tutarsa artık arma olsunda hesabı.Düzeltilmesi beklicez.O mavi,beyaz ve turuncuyu alıcam ama Song'un giydiğini almam
                          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...

Allah'tan sırtına falan denk getirmemişler.

Yorum

• trabzonsporlu ve zor beğenen bir abiniz olarak söliyim beyaz süper, mavi biraz sade ama oda güzel ama bence songun sırtındakine çok önyargıolı yaklaşıyorsunuz, bence o forma en güzeli. Biraz daha dar olsa ve logo doğru yerine otursa süper olacak. Bide forma dediğin çoraplar ve şortla kendini gösterir. Beyaz şort ve forma harika olacak biraz daha sabır ve yönetime sadri başkana teşekkür.

Yorum

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                trabzonsporlu ve zor beğenen bir abiniz olarak söliyim beyaz süper, mavi biraz sade ama oda güzel ama bence songun sırtındakine çok önyargıolı yaklaşıyorsunuz, bence o forma en güzeli. Biraz daha dar olsa ve logo doğru yerine otursa süper olacak. Bide forma dediğin çoraplar ve şortla kendini gösterir. Beyaz şort ve forma harika olacak biraz daha sabır ve yönetime sadri başkana teşekkür.
                                eyvah desene ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X