Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDışarda istediği formayla poz verebilir...
Klüb içinde hayır...
Ayrıca...
Varya herkesi alkışlıyorum..
Bazen sponsorumuzun Nike olduğunu unutuyoruz sanki...
Formaların alelacele çıktığını bilmiyoruz sanki...
Ya da benim içinde mi geçerli..?
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak TS57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyürübe koçum
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana mı bu laf Ömer abi..?
Ya da benim içinde mi geçerli..?
Genele...
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak headshot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma güzelde degil kötüde degil.. Avea yazisini biraz kücültürsek ts logosunudaki hatalari düzeltirsek ne güzel forma olur iste. Benim bildigim 5 tane Forma yapacak Nike, bu besinden birisi elbetteki güzel cikar..siz kafanizi yormayin arkadaslar..
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu formayı eleştirenlere karşı herkesin cevap vermesini anlayabilmiş değilim.Beğenmeyen almaz ne demek arkadaşlar ?
Mesele sadece forma alıp almama meselesi değil.Mesele şu; eminim hepimiz burda Trabzonspor formasının ligdeki en güzel formalar olmasını istiyoruz.Bunun içinde formada kötü gözüktüğünü düşündüğümüz şeyleri eleştiriyoruz ki en iyiyi bulalım.Ne yani söylemiyelim mi? O formayı almasam da sahada takımımın üzerindeki forma iyi değilse rahatsız olurum.Yani alıp almamak değil bütün mesele.Renkler soluk diyorum, bordo daha koyu olmalıydı, diyorum bu benim fikrimdir.Ayrıca Nike amblemi ile bizim logomuz resimde orantısız gözüküyor.Nike amblemi daha yukarda duruyor.Büyük markayla anlaştık diye susucak değilim.İnter formasını nasıl hatasız yapıyorsan benimkini de öyle yapmasını istiyorum.
Beş formadan birini ya da birkaçını beğenir alırız elbet.Ama nasıl olsa bir tanesi güzeldir diye diğer formalar kötü veya vasat olsa da farketmez mi demeliydim? Arkadaşlar benim eleştirilerim daha iyiye ulaşmak içindir.Bence Trabzonspor en iyisine layık ve bu formaların bir tanesinde olsa dahi basit hatalar görmek istemiyorum. Nike, Adidas farketmez yamuksa duruyosa yamuk derim.Artık her eleştiri doğru mu yanlış mı diye tartılmadan direk savunma yapılıyor.
Bir de beğenmeyenlere size Albayrak'ın Puma'sı yakışır denmiş.O daha kötüydü diye sevinelim mi? Öyle bir hava varki burda sanki Nike'ı küsücek bize aman eleştirmeyelim gibisinden.Abes şeyler söylemediği sürece bence herkes fikrini söylemeli açıkca.
Forma hakkındaki kişisel görüşüm şu; çok çok güzel değil ama iyidir yinede.Logo imza töreni için alelacele dikilmiş de olabilir.Öyle temenni ediyorum daha doğrusu.Saygılar...diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum