Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Antrenman Formalari benim cok hosuma gitti,artik Formalarin cikmasini sabirsizlikla bekliyorum..
    Ali Fuat Abi sanada burada verdigin emek icin tesekkürlerimi sunuyorum,muhtesem calismalar yapmisin,tekrar ellerine saglik..
    Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM

Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari

Yorum

• yaaa hadi çıksın şu formalar....artık beklemekten ağaç olduk

Yorum

• kollardaki ülker logosu inşallah bu şekilde beyaz fon üzerine olmaz.

Yorum

• İlk olarak Kondak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yaaa hadi çıksın şu formalar....artık beklemekten ağaç olduk
          temmuzun 3. haftasına kadar bekleyecegız malesef... assolıstlerın forması en gec cıkar ehyt bea..
          bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• Çıksın bakalım fiyatına göre alıcam.

Yorum

• Bu seneki çubuklu formamız Barcelona modeli diye anılan bu sitede, Yattaralı deyince anlayacağınız modelden olacak. İnşallah seneye de Kemal'in çalıştığı gibi Porto formasındaki kalınlıkta olur.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• habu yattra o buzı kımun kafasına atayı yaw 2 ay sahalardan uzak kaldı kesın..

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 03.07.2008, 14:52. Sebep: fotoğrafı güncelledim

Yorum

• huseyın yattaranın yaglarına bakıyo.. az bucuk var yag ondan bısecukmolmaz kaptan cekma aıyı da.

Yorum

• çubuklu nasıl olur bilmiyorum ama diğer formalar aşırı sade olacak gibime geliyor
                      sade ve şık olması güzel ama daha şaşaalı forma bekleyenler hüsrana uğrayacaklardır diye düşünüyorum.
                      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• bence formalarda kalın çubuklu renkler kullanılması daha mantıklı, zira futbolcuları daha ihtişamlı gösteriyor (fiziksel olarak). bursanın böyle bir forması vardı aynısını bizim formadada uygulayabiliriz. formadaki görüntü rakibin moraline direkt etki eder. nedemişler yankilerin kazanmasının tek nedeni formalarının çubuklu olması )
                        bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

• Beyaz formamizin böyle olmasini cok isterim. Hem klasik ve incecik mavi cubklar formayi cok güzel gösteriyor.

.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beyaz formamizin böyle olmasini cok isterim. Hem klasik ve incecik mavi cubklar formayi cok güzel gösteriyor.

bu forma güzel ama çizgilerin kalın olmasını isterdim

Yorum

• Bu formadaki arma sizce de bir garip degil mi? sanki bir orantisizlik var..

▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu formadaki arma sizce de bir garip degil mi? sanki bir orantisizlik var..

nasıl görüyorsunuz şu orantıyı felan bence hiç birşey yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X