Bu Nike Bize Turuncu Formalari Eski Hollanda Dizaynundan Kakaliyor... Bunlar Buseneki Ankaraspor Dizaynlari... Buseneki Mavi Formasina Bakin Ankarasporun...aynisi... Adamlar Bizi Gazikliyorlar... 2sene Öncenin Dizayni Bu....
Renk konusunda bilgilenmeliyim öyle mi?
Ben ne diyorum, ne anlaşılıyor, hey Allahım!
( Söyleyebileceğim çok şey var ama susuyor, polemiğe girmiyorum, beni tanıyanlar ne demek istediğimi anlıyor )
Ali Fuat Abi , sen merak etme herkes anlayacağını anladı istisna kişiler dışında . Senin anlatmanda sorun yok ; anlamak istemeyenlerde sorun var . Bu zamana kadar yaptığın açıklamalar gayet yalın ve anlaşılırdı .
Turuncu forma da yakalardaki bordo-mavi çok güzel olmuş . Keşke öyle olsa ama sanmıyorum .
Renk konusunda bilgilenmeliyim öyle mi?
Ben ne diyorum, ne anlaşılıyor, hey Allahım!
( Söyleyebileceğim çok şey var ama susuyor, polemiğe girmiyorum, beni tanıyanlar ne demek istediğimi anlıyor )
Peki Cafer Abi şuna ne dersin?
Bu yaka tarzı çok hoşuma gider. Günlük daha rahat giyilebilmesi için bence de böyle üretilmeli...
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
İşte formalar... yazan mesajdaki formaların ne rengi ne formu hiçbiri bu sezonki formalarımizla alakalı değil.
Neden tekrar tekrar bu sayfalara alıntı yapılıyor çözemedim. Beğendiğini söyleyen her gördüğünde alıntı yaparak tekrar söylemek zorunda mı?
Eğer turuncu yukarıda afs abinin yaptığı gibi ise çok güzel. Yakalı formalara hastayım ben. Bir de kollusunu yaparlarsa aşık olurum ben. Gerçi ne yaparlarsa yapsınlar, bir şekilde beğeniriz.
Ya benim gözüm yine afs abinin yaptığı kalın çubuklu, yakalı, uzun kollu, bordo-mavi formada kalacak gibi..
Yorum