Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni futbolculara sesleniyorum: formanın değerini bilin.

En son a f s tarafından düzenlendi; 28.06.2008, 10:31.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• PSG
      Paris Saint-Germain 2008 / 2009 sezonu formaları. Herkesten önce BMN'de

Herkes geleneksel çizgilerini taşıyan formlar kullanıyor. Bu anlamda bizimle en çok örtüşen forma ince çubuklu forma. Geçen sene çok ince kullandığımız için bu sene benim tahminim Barcelona'nın bu sene giydiği gibi bir formamız olur.

Ben sadece tahminlerimi paylaşıyorum. Yarın nasıl formalar çıkacak benim için de sürpriz.

Yorum

• Bu arada formaları ne zaman görebilicez?
        Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

• tekrar tekrar merhaba arkadaşlar...

yeni sezon formalarımızın son halini nike'da gördüm. tek kelime söyleyebilirim: mükemmel ötesi......

büyük sürprizlere hazırlıklı olun derim. özellikle renklere hasta olacaksınız. tasarımlar biraz sade gelebilir. hatta hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ama üzerinize alıp giydiğinizde kalitenin farkına varacaksınız. kumaş kaliteleri gerçekten müthiş. bu sebeple formalarımız biraz pahallı olacak. ilk tepki sanırım fiyatlara gelecek. piyasaya çıkış tarihi temmuz 3. haftası dediler. yalnız tam tarih vermediler, erken 'de olabilir diyorlar. forma üretimleri sanırım türkiye'de manisa'da bir fabrika da yapılıyor.

beklediğimize gerçekten değecek. çünkü benim gördüklerim gerçekten mükemmeldi... forma dizaynlarını merak ediyorsanız ipucu veremeyeceğim zaten şurda temmuz'a ne kaldı...sadece söyleyeceğim süprizlere hazırlıklı olun... başka da birşey demiyorum...

illa ki ipucu istiyorsanız 70'li yılların sonları ve 80'li yılardaki formalarımıza uzun uzun bakın derim...

Yorum

• kalite sadelik ve renklerin uyumu ilk aradığım şeylerdir zaten bilgilendirdiğin için saol hocam

Yorum

• İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tekrar tekrar merhaba arkadaşlar...

yeni sezon formalarımızın son halini nike'da gördüm. tek kelime söyleyebilirim: mükemmel ötesi......

büyük sürprizlere hazırlıklı olun derim. özellikle renklere hasta olacaksınız. tasarımlar biraz sade gelebilir. hatta hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ama üzerinize alıp giydiğinizde kalitenin farkına varacaksınız. kumaş kaliteleri gerçekten müthiş. bu sebeple formalarımız biraz pahallı olacak. ilk tepki sanırım fiyatlara gelecek. piyasaya çıkış tarihi temmuz 3. haftası dediler. yalnız tam tarih vermediler, erken 'de olabilir diyorlar. forma üretimleri sanırım türkiye'de manisa'da bir fabrika da yapılıyor.

beklediğimize gerçekten değecek. çünkü benim gördüklerim gerçekten mükemmeldi... forma dizaynlarını merak ediyorsanız ipucu veremeyeceğim zaten şurda temmuz'a ne kaldı...sadece söyleyeceğim süprizlere hazırlıklı olun... başka da birşey demiyorum...

illa ki ipucu istiyorsanız 70'li yılların sonları ve 80'li yılardaki formalarımıza uzun uzun bakın derim...
              abi resmen katlettin bizi biz geredeye nike giyip gidecez diye hayel ediyorduk 3. hafta mı bari temmuz demeselerdi. insan bir tanesinin olsun fotosunu atar. ingilterede mi olmamız lazım erken görmek için

ali fuat abi 76 -84 yılları arası tüm formaları istiyoruz abii
              En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 28.06.2008, 12:39.
              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abi resmen katlettin bizi biz geredeye nike giyip gidecez diye hayel ediyorduk 3. hafta mı bari temmuz demeselerdi. insan bir tanesinin olsun fotosunu atar. ingilterede mi olmamız lazım erken görmek için
                çok üzgünüm resim çektirmediler... maalesef görüntü alamıyoruz içerden... ama dediğim gibi gönlünüzü ferah tutun... az kaldı zaten. ilk gördüğünüzde benim gibi şok olacaksınız. bombalara hazır olun...

bu arada Ali Fuat kardeşimizi tekrar tebrik ediyorum. ellerine kollarına gönlüne sağlık... özellikle gerçek maviyi bulan bir tek sen olmuşsun. bizim gerçek mavimiz, deniz mavisi arkadaşlar unutmayalım. bazı arkadaşlarımız turkaz kullanıyor. o renk biraz yeşile kaçtığı için bizim mavimiz değil. puma'nın ilk sene kullandığı mavi çok açıktı, son kullandığı mavi de çok koyuydu. deniz mavisini kimse bulamıyor. bunu nike halletmiş. özellikle ilk gözüme çarpan bu oldu.

trabzonspor bu sene komibenelerden sonra forma satışlarından da büyük kazanç sağlayacak bundan eminim.
                bombalar çok yakında huzurlarımızda...
                En son melihkuzey tarafından düzenlendi; 28.06.2008, 12:47.

Yorum

• Şok derken iyi manda mı kötü manada mı??
                  Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

çok üzgünüm resim çektirmediler... maalesef görüntü alamıyoruz içerden... ama dediğim gibi gönlünüzü ferah tutun... az kaldı zaten. ilk gördüğünzde benim gibi şok olacaksınız. bombalara hazır olun...
                    siz gördünüz da benim merak ettiğim ince çubuklu mu kalın çubuklu mu diğer sadeleri tahmin edebiliyorum. çubuklu formayı çok merak ediyorum. sanırım geçen yılki BARÇA forması gibi olacak. onlara bu sene paçalı yaptıklarına göre
                    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Nasıl bir ortamda ve nerede gördüğünüzü -bir mahsuru yoksa- bizimle paylaşabilir misiniz Melih Bey?
                      Bizim beğeneceğimiz kesin de, diğer insanların da tepkilerini merak ettim.

Yorum

• herseyi demiş formanın nasıl olacagını solememiş bırakın su işleri

Yorum

çok üzgünüm resim çektirmediler... maalesef görüntü alamıyoruz içerden... ama dediğim gibi gönlünüzü ferah tutun... az kaldı zaten. ilk gördüğünüzde benim gibi şok olacaksınız. bombalara hazır olun...

bu arada Ali Fuat kardeşimizi tekrar tebrik ediyorum. ellerine kollarına gönlüne sağlık... özellikle gerçek maviyi bulan bir tek sen olmuşsun. bizim gerçek mavimiz, deniz mavisi arkadaşlar unutmayalım. bazı arkadaşlarımız turkaz kullanıyor. o renk biraz yeşile kaçtığı için bizim mavimiz değil. puma'nın ilk sene kullandığı mavi çok açıktı, son kullandığı mavi de çok koyuydu. deniz mavisini kimse bulamıyor. bunu nike halletmiş. özellikle ilk gözüme çarpan bu oldu.

trabzonspor bu sene komibenelerden sonra forma satışlarından da büyük kazanç sağlayacak bundan eminim.
                          bombalar çok yakında huzurlarımızda...
                          Çorbada bizim de tuzumuz olduysa ne mutlu bize. Teşekkür ederim.

Gerçek bordo, gerçek mavi,

Yorum

• bence çok heyecan yapmaya geek yok.
                            alıntı yapmadan söyleyeyim son mesajdaki son forma hariç diğer formalar bizim formalarımız.
                            bu başlığı sürekl takip ediyorum,çıkardığım sonuç bu.

Yorum

• Sadelik her zaman şıklıktır. Şatafat yıllar içinde formalarımızı eskitir gözümüzde. Çok güzel olacak inşallah. melihkuzey'in dediği gibi renkler harikaysa gerisi zaten kendiliğinden gelir Gel temmuz geeel. Gel de kavuşalım bir an önce formalarımıza.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• o zaman

İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tekrar tekrar merhaba arkadaşlar...

bir an önce manisada bulunan arkadaşlarla irtibata gecelim.biraz dolaşıp tekstil fabrikalarını kolaçan etsinler yoksa meraktan çatlayacağım günler gecmek bilmiyor
                                diğerlerinden farklı...öteki...
                                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X