Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mağazalarda orijinal numaralı ve isimli formalar satılır inşallah. 10ytl verin isim yazdıralım muhabbeti kötü oluyor. ayrıca maçta giyilen forma ile aynı tipte yazı ve rakamlar olmalı.

puma rezaletinden sonra nike ilaç gibi gelecek.
    Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi ellerine sağlık çok güzel bi çalışma yapmışsın yine
      ben bişey isteyeceğim aynen bu formada nike işareti ve avea işaretini farklı bir reng özellikle turuncu bi çalışma yapabilirmisin

Yorum

• Ben Milli takımın ve Puma'nın forma numaralırını hiç beğenmiyorum.Hele Puma'nınki bize yaptığı çift şeritli hiç güzel değildi.Nike için en güzel forma numaralı; Barça'nın, PSV'nin, Juve'nin... yani genellikle benzer, umuyorim ki bizimkisi de onların ki gibi olur...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaya bu senin için,

Yoğun olmasam daha titiz ve detaylı yapardım ama kampanya yetiştirmeliyim.
          Raketlere iş yetişecek.

kalın çubuktan ziyade ince çubuklu forma bize daha çok yakışıyor. BARÇANIN kalın çizgili formaları gibi olmaz inşallah bu sene
          öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
          MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
          BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• http://forum.bordomavi.net/showpost....&postcount=416,
            abi o nasıl futbolcu ismi
            KEKO
            hihihi ççç

Yorum

• alın size atletico madrid forması üzerine yaptığım reklamsız logosuz hiçbirşeysiz forma

Yorum

• ehuehu

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Siz istediniz biz yaptık.

Taraftarın Trabzonspor'un olsun çuval olsa giyeriz diye mangalda kül bırakmayan taraftarına Nike daha fazla sessiz kalamadı.
                Daha görmeden formalara kusur bulanlara özel üretilen çuvallar, TS Clublarda satışa sunulacak. Konu ile ilgili yönetim " Yıllardır taraftarımızın böyle isteklerini duyuyorduk, bu projeyi de hayata geçirdik çok şükür. Fındık zamanı yaklaşıyor sırada sepet projemiz var. Ayrıca eleştirmek için illa bir kulp arayanlara özel lisanslı kulplarımızın da siparişini verdik. Taraftarımızın bu konulara da ilgi göstereceğini umuyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.

Şaka bir yana eğer Nike herhangi bir çuval yapmak isteseydi orijinal bir ürün çıkarırdı. Kalite ve Trabzonspor biraraya gelmiş daha ne istiyorsunuz?

sen bizi güldürdün ALLAh ta seni güldürsün
                diğerlerinden farklı...öteki...
                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu forma tam olarak neyin nesi olma ihtimali nedir? Bence kesinlikle ve kesinlikle olması lazım. Bir tanede beyaz mavi bordo vardı onunda mutlaka olması lazım.
                  Kesinlikle bu forma mükemmel olmuş kalın çubuklu ve mükemmel bir mavi tonu, şortlarda kesinlikle mavi olmalı bordo değil üstteki Yattara'yı o formayla kimse tutamaz inşallah aynısı olur çubuklu formlarımız.
                  DOZER CEMİL

Yorum

• mavo cok tatlı duruyo harbıden.. formalardan bırısı bu kesın... diğerlerını de afs nıklı arkadasımız zaten yansıttı foruma turuncu formada harıka duruyor gercekten..
                    bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• wallaaa 3 orjinal forma var. dördüncüyü bekliyorum.çıktığı gün ts clubtayım
                      BU SENE EEEEEEEESEEEEEEEEEEEEEECEEEEEEEEEEEEEEEEĞİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİZ!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• yeni trabzonspora yeni forma hayırlı olsun
                        bu formalar trabzonspora çok yakışacak.
                        inş. ben bir tane alacağım

"Gaye tek,ölmemek"

Yorum

• Insallah formalar güzel olur.

.

Yorum

• Yorum

• Nike Bizde böyle TShirt istiyoruzççç
                              Bir Gün Mutlaka!!