Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güzeldi.

Nike onu da düşünmüştür arkadaşlar.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• inşallah hemde süper olur ya Türkiyenin her yerinde formamı alacam siparişde de arkasına 61 yazıacağını söyleyecem süper olur
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• beyaz forma için sağol puma ama diğerleri berbatdı kabul et görüşürüz byess

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          6 tane puma formam var...ben pumalardan memnumdum....gerek fiyat açısından gerekse dizayn açısından...
          Yahu Murat , o son sezon yaptığı formaları nasıl sevebildin anlamış değilim . Renk tonları çok kötüydü bence . Kumaş kalitesi ve tasarımı es geçsek bile renkler kötüydü yani . İlk sezon yaptıklarında ise renkler daha iyiydi . Sonradan neden değiştirdiler ve kötüye gittiler onu da anlamış değilim . Neyse , geçti gitti artık

Yorum

• BU arada formalar tanitildimi yoksa yani nasil formalar olucak diye kesin bilgisi olan varmi acaba. Kimilerine göre saf olan kimilerine göre Aston Villa modeli olucak.

Bilgiledniren olursa sevinirim.

Yorum

• aston villa modeli olacağı kesin ve net

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aston villa modeli olacağı kesin ve net
                Nerden bu kadar emin olabiliyorsun renkdas. Aston Villa Modeli ic saha formalarimi olcak ve baska nasil modelleri düsünilyir.

Bide kaynak aciklarsan dahada memnun olurum.

Yorum

• mesela almanydaki nike magazasinda bulabilecezmi?
                  tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nerden bu kadar emin olabiliyorsun renkdas. Aston Villa Modeli ic saha formalarimi olcak ve baska nasil modelleri düsünilyir.

Bide kaynak aciklarsan dahada memnun olurum.

kaynağım yok sadece 6.his hissediyorum kesin bence aston villa olacak

Yorum

• yeni formalar için tanıtım bekleyeceğiz ya da bir transfer daha yapılsın da imza töreninde görelim yeni formaları, ne de olsa puma kullanamazlar..
                      TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• umarım aston villa modeli olanın gövde kısmı bordo olur.. hatta eğer tek renk formamız falan da olacaksa maviden önce bordoyu tercih etmeliyiz çünkü bordo tamamen bizle özdeşleşmiş. daha kaç tane takım var ki bordo renklere sahip olan süper ligde falan.. ama mavi herzaman her yerde görebileceğimiz bir renk.. tabi renk tonu çok güzel tutturulursa açık mavi de çok iyi olur ama gönlüm bordodan yana

ayrıca şortumuzun alakasız bir renk olması da hiç hoşuma gitmiyor.. bordo mavi çubuklu formanın altına beyaz şort olur mu hiç ya?

Yorum

• İNSALLAH YENİ FORMALARIMIZDA EN AZINDAN İLK İKİSİ VARDIR
                          En son muhammet terzi tarafından düzenlendi; 22.06.2008, 15:38. Sebep: ::

Yorum

• İlk olarak muhammet terzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            YA LÜTVEN YAAA KALBİME İNDİRCENİZ İLK DEFA SÜPER FORMA YAPTIRIYOZ DEDİK HALA 100 SENELİK FORMALARI FORUMA KOYMUSUNUZ
                            GOOGLE YE TRABZONSPOR YENİSEZON FORMALAR YAZIN

BU SÜPER FORMALAR ÇIKIYO

İNSALLAH YENİ FORMALARIMIZDA EN AZINDAN İLK İKİSİ VARDIR
                            100 senelik forma göremedim ben bu başlıkta
                            Senin buraya koyduğun formalar da BMN'deki kişilerin yaptığı formalar . Yani bir doğruluğu yok bulduğun haberin .

Yorum

• İlk olarak muhammet terzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

YA LÜTVEN YAAA KALBİME İNDİRCENİZ İLK DEFA SÜPER FORMA YAPTIRIYOZ DEDİK HALA 100 SENELİK FORMALARI FORUMA KOYMUSUNUZ
                              GOOGLE YE TRABZONSPOR YENİSEZON FORMALAR YAZIN

BU SÜPER FORMALAR ÇIKIYO

İNSALLAH YENİ FORMALARIMIZDA EN AZINDAN İLK İKİSİ VARDIR
                              bunlar daha önce burada yapılan çalışmalar.
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bunlar daha önce burada yapılan çalışmalar.
                                İYİ İŞTE
                                BUNLARI YAPSINLAR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X