bende heyecanlandım ne yaptın be arkadaşım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Öyle bir haber yazmışsın ki, inanmadım desem yalan olur
Yorum
-
adidas istanbul ezikleriyle aynı formayı bize yapar diye eleştirenler vasr.fakat dün gece Liverpol chelse maçında dikkat ettim iki takım aynı formayı giyiyor.Tek fark biri kırmızı biri mavi.Hemde ezeli rakip olmalarına rağmen.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadidas istanbul ezikleriyle aynı formayı bize yapar diye eleştirenler vasr.fakat dün gece Liverpol chelse maçında dikkat ettim iki takım aynı formayı giyiyor.Tek fark biri kırmızı biri mavi.Hemde ezeli rakip olmalarına rağmen.
Yorum
-
İlk olarak OFLuR_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Oflu ile onur-61 arkadaşların yaptıkları formalar çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.
Ama ben bordo-beyaz ya da mavi-beyaz formaları pek beğenmedim. Daha çok bordoyla mavi kullanılmalıydı bence.
Bu pek hoş olmamış mesela.
Çizgiler turuncu, beyaz yerler de mavi olsa farklı ve güzel bir forma olurdu diye düşünüyorum.
Formalardaki Trabzonspor arması silüeti de çok hoş durmuş. Keşke sponsor firma da öyle bir tasarım yapsa.
Yorum
-
Reklam gerekli fakat tam ortada Avea logosu ve kollardaki Cola Turca reklamları hiç hoş durmuyor formalarda..
Yorum
-
Nike olsun taştan olsunKumaşı kaliteli, tasarım mükemmel veee Türkiyede " ilk " giyen biz olacağız. ( ankaraspor, kocaelispor vs demeyin bana sakın, önce avrupadaki Nike'ları bir inceleyin bir de onları... demek istediğim anlarsınız.)
Avrupanın elit takımları, ve hatta Büyük ülke takımları Nike giyiyor. Onu da geçtik, Nike adidastan çok daha büyük bir firma ve havası var. Onu da geçelim, kumaş kalitesi harika, yani ilk kezz naylon bir forma giymeyeceğiz ( inşallah)avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupanın elit takımları, ve hatta Büyük ülke takımları Nike giyiyor. Onu da geçtik, Nike adidastan çok daha büyük bir firma ve havası var. Onu da geçelim, kumaş kalitesi harika, yani ilk kezz naylon bir forma giymeyeceğiz ( inşallah)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum