Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende heyecanlandım ne yaptın be arkadaşım

Yorum

• Lütfen logonun içindeki maviyle formadaki mavi birbirini tutsun...Pumanın hatalarını sergilemeyin tasarımcılar

Kolay gelsin...

Yorum

• aga ne yaptın öle yaaa.. valla okurkene bi değişik haller olddu bana. abi süper senaryo yazmışsın.....haaahahahah

Yorum

• Öyle bir haber yazmışsın ki, inanmadım desem yalan olur
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• adidas istanbul ezikleriyle aynı formayı bize yapar diye eleştirenler vasr.fakat dün gece Liverpol chelse maçında dikkat ettim iki takım aynı formayı giyiyor.Tek fark biri kırmızı biri mavi.Hemde ezeli rakip olmalarına rağmen.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              adidas istanbul ezikleriyle aynı formayı bize yapar diye eleştirenler vasr.fakat dün gece Liverpol chelse maçında dikkat ettim iki takım aynı formayı giyiyor.Tek fark biri kırmızı biri mavi.Hemde ezeli rakip olmalarına rağmen.
              Tam da GS FB gibi. İşte tam bu noktada farklı bir duruş sergilemek adına farklı bir marka daha iyi olmaz mı? Kappa veya Nike gibi.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• olmadı bu şimdi...
                ne güzel sevinmiştim...
                her türden forma giyecektik ne güzel
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak OFLuR_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

formalar çok güzel ne yapıp etmeli bu formaları giymeli
                  ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                  ~Twitter ~

Yorum

• Yorum

• Ula yukarıdaki haber deli olmuş. Sonunu okumasaydım az daha inanıyordum
                      Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                      **Latocan**

Yorum

• Yahu şu oflu arkadaşımızın yaptığı formalar eğer yapılmaz ise yönetime yeni TSclup için gönderilebilir . Çıkartsınlar nike logosunu koysunlar TSclup logosunu bak satıyormu satmıyormu
                        " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Oflu ile onur-61 arkadaşların yaptıkları formalar çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.
                          Ama ben bordo-beyaz ya da mavi-beyaz formaları pek beğenmedim. Daha çok bordoyla mavi kullanılmalıydı bence.

Bu pek hoş olmamış mesela.
                          Çizgiler turuncu, beyaz yerler de mavi olsa farklı ve güzel bir forma olurdu diye düşünüyorum.
                          Formalardaki Trabzonspor arması silüeti de çok hoş durmuş. Keşke sponsor firma da öyle bir tasarım yapsa.

Yorum

• Reklam gerekli fakat tam ortada Avea logosu ve kollardaki Cola Turca reklamları hiç hoş durmuyor formalarda..
                            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Nike olsun taştan olsun Kumaşı kaliteli, tasarım mükemmel veee Türkiyede " ilk " giyen biz olacağız. ( ankaraspor, kocaelispor vs demeyin bana sakın, önce avrupadaki Nike'ları bir inceleyin bir de onları... demek istediğim anlarsınız.)

Avrupanın elit takımları, ve hatta Büyük ülke takımları Nike giyiyor. Onu da geçtik, Nike adidastan çok daha büyük bir firma ve havası var. Onu da geçelim, kumaş kalitesi harika, yani ilk kezz naylon bir forma giymeyeceğiz ( inşallah)
                              avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Avrupanın elit takımları, ve hatta Büyük ülke takımları Nike giyiyor. Onu da geçtik, Nike adidastan çok daha büyük bir firma ve havası var. Onu da geçelim, kumaş kalitesi harika, yani ilk kezz naylon bir forma giymeyeceğiz ( inşallah)
                                Söylediğin çok göreceli bir durum . Bence Adidas Nike'den daha büyük bir firma ve daha havalı . Sonuçta Nike kurulmadan önce de Adidas firması bu işleri yapıyordu . Şu anki formalarda da Adidas daha önde bence . Ama dediğim gibi göreceli bir durum onun için o mu havalı bu mu havalı kesin konuşmamak lazım . Adidas'ın da kumaş kalitesi kötü olmayacağı için formanın tasarım kalitesine bakmalıyız .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X