Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• emegine saglik ikiside cok guzel keske seneye böyle formalarimiz olsa

Yorum

• bordosu cok güzel

Yorum

• off be ne forma bu ya süpere yakin birsey, böyle formamiz olsun 7 tane alirim valla hergün birtane giyinmek icin

Yorum

• ya bide burda cogu kisi kappa tutdurmus gidiyor yok kaliteliyis ne, arkadaslar tamam bizim o cubuklu formamiz güzeldi dardi kaliteside güzeldi ama onsan sonra formalar nasildi birtane vardi turuncu kollari bordoydu onun kalitesi cok kötüydü yani o cizgili formayla biralakasi yoktu kalite olarak diyorum, simdi kappa formalida ayni hic canli gördünüzmü kumasini elledinizmi kalitesi cok kötü simdiki kappa formalarin eskisi gibi degil bide V yakalarida bence hic hos degil

Yorum

• İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bide bunun arkasina altin renginde numara ne acayip olurdu be...
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bordo forma muhteşem gözüküyor gerçekten keşke seneye bunlar olsa formalarımız.
              "Ben çocukken fakirdim.İki kuruş elime geçince,bunun bir kuruşunu kitaba verirdim.Eğer böyle olmasaydım,bu yaptıklarımın hiçbirisini yapamazdım"
              M.KEMAL ATATÜRK

Yorum

• Düz bordo bize yakışıyor ancak, düz maviyi hiçbir zaman beğenemedim. Örnekteki koyu bordo tonu da çok güzel...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evette gecen sezon renkler dogruydu diyorum, bu sezon yanlis olabilir. Ama 2003-04 sezonunda'da laciverttik
                  Iste spor toto gibi, puma giydikce bekleyeceksin acaba ne renk gelecek diye. Gecen sene renkler guzeldi ama bu sene hemen sacmaladilar. 98-99 sezonunda da kirmizi-koyu mavi giymistik bu reziller yuzunden. Ugursuz pumayi bir sene daha gormek istemiyorum, ancak bu kadar bastan sagma formalar yapilabilir.... (Lacivert formamiz 2001-2002 sezonundaydi, lacivert 3. renk olarak kullanilmisti. O sene takim kadar formalarimiz da igrencti.)

Yorum

• formalar mukemmel gorunuyor... gentelmen kardes supersin

bu arada o beyaz adidas cizgiler birde altin renginde olsa veya turuncu renginde olsa super olur!!!

gecenlerde su fotolari buldum... o zamanin adidas formalarina deginmek icin... dikkat ederseniz o zamanda forma renklerimiz degisik...

En son Kalkinmali tarafından düzenlendi; 28.03.2008, 11:22.

Yorum

• görüslere tabiki saygiliyim, ama benim tarihimizde gördügüm en berbat forma kappa, tabi ondan önceki puma haric. cok basit duruyor kappa formalari, tsclup hic konusulmasin zaten.

FORMA DEDIGIN GENTELMAN KARDESIMIZIN YAPTIGI FORMALAR GIBI OLUR. GIYINMEDEN BILE ASALETLI DURUR!!!!

Yorum

• İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İşte biz bunu demeye çalışıyorduk.

Bak karizmaya, Bak asalete,Bak bişeler sölüyor yani forma

Boş durmuyor.....

De üsttekinin bordosu kırmızı gibi olmuş sanki..
                        En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 28.03.2008, 13:16.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• gentlemen arkadaşımıza çok teşekkürler. bu formaları görünce bazı arkadaşların gs ve fb de adidas giyiyor, biz de giymeyelim dedikleri aklıma geldi. bence biz de giyelim ki aynı marka altında asil renklerle asil forma nasıl olurmuş görsünler.
                          kappa zamanında etrafımdan bi kaç arkadaşım (gs ve fenerli) benle beraber bizim forma ve şortlarımızdan (hatta topluca turuncu tozluk bile almıştık) almışlardı sırf çok güzel diye. hatta 2002-2003 (daha koyu mavi olan) ve 2003-2004 (efsane açık mavi) sezonu kappa formalarımı izmirden bi gsliye daha kasım ayında 40 ytl'ye sattım. gelecek sezon tekrar herkesin hayran olduğu formalar giymemiz lazım. bana kalırsa bunun yolu da ya adidas'dan ya da tekrar kappa'dan geçiyor.
                          En son ulatwilight tarafından düzenlendi; 28.03.2008, 13:26.
                          TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Burdan Site yönetimine seslenmek istiyorum.

Bir ankette Sponsorumuz ile ilgili koyarsanız sevinirim.

Yeni sezonda sponsorumuz hangi firma olsun diye bir anket koyarsanız sevinirim.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Gentleman Adidaslar harika olmuş....
                              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Adidas diyorum artık tasarıma bakın harika olmuş renklerin uyumu formayla.
                                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X