Arkadaslar Uzun Kollu formalar TS Club sitesinde bitmis... cok iyi satildi herhalde?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Puma cok kaliteli bir marka oldugu kesin ama basiretsiz yönetim yüzünden formamiz arabistan cöllerindeki sirklerde palyaco kiyafetlerine benziyor.sormakta fayda var acaba yöneticiler ihaleyi puma ya verirken ceblerine ne kadar para girdi.seneye ne olur bilemem ama kaliteli cubuklu bordo mavi formayi sahsen cok özledim.Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var
Yorum
-
İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen uzun kollu forma almak istedim ancak bedenime göre olmadığı için alamadım.Sanırım S olan uzun kollu forma yapmamışlar.
Bende Small beden giyiyorum.. ama Medium ile Small pek degisiklik yok.. Uzun Kollu formalarda, Small ve Medium ayni! Benim diger kuzenim aldi Medium beden, aynisi
Bence Medium'u bir dene... ama sitede kalmadi galibaTS Club'tan al...
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoğru düzgün asılrenklerimizden yapılmıs bir parçalı forma olsa kosa kosa gidip alırım
Yorum
-
Puma'dan futbol kampanyası!
Dünyaca ünlü spor ve günlük giyim markası PUMA, Ocak ayı içinde "Until Then" sloganı ile yeni bir futbol kampanyası başlatacağını açıkladı. Yeni v1.08 perfprmans konseptinin tanıtım çalışmaları için gerçekleştirilen bu sürpriz kampanya, farklı mecralarda tüketiciler ile buluşacak.
Kampanyanın "gelecek" konseptli çekimleri Londra'da gerçekleştirilirken, diğer düzenlemeleri ise Los Angeles'da yapıldı. Dünyaca ünlü futbol yıldızlarının yer aldığı kampanyada; Samuel Eto'o, Gianluigi Buffon, Nicolas Anelka, Fredrik Ljungberg, Peter Crouch, Alexander Frei ve Mario Gomez gibi isimler kampanyanın basılı ve görsel olmak üzere her ayağında bulunacaklar.
"Until Then" kampanyası; tüketiciye, dünyanın hızının, muazzam büyüklükteki stadyumların ve PUMA ürünleri giyen atletlerin birbirinden şaşırtıcı başarılarının haricindeki PUMA'nın gelecekteki futbol anlayışının neyi barındırdığını veriyor. PUMA v1.08; tüm pazarın en hafif futbol ayakkabısı olarak, UNI dilişli yapısı, ayak şeklindeki formu ile dikkat çekici ve modern görüntüsünü muhteşem bir uyum içinde birleştirmiş.
PUMA pazarlama müdürü Antonio Bertone "PUMA futbol, ürünlerin özel hikayeleri ve üstün tasarım öğeleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Ürünlerimizin tasarım ve teknolojiyi harmanlayan yönlerini gösteren ve tüketicinin sporun gelecekte nereye gittiğini anlamasını sağlayan özel bir kampanya geliştirdik" dedi.
Geçtiğimiz Ağustos ayında Londra'daki Spring Stüdyoları'nda çekilen Until Then Kampanyası'nın basılı versiyonları, sanal ve gerçek yaşamın kombininden oluşuyor. Özellikle animasyonla verilen hızlı koşan bacaklar, gelecekteki futbol oyununun ruhunu yakalıyor. Televizyon spotları için ise futbolculara benzer modeller 3 boyutlu versiyonları ile çekildi. Zorro, Lara Croft gibi Hollywood filmlerinde kullanılan Eyetronics teknolojisi kullanılarak çekilen reklam filminin en ilginç özelliği ise, fotoğraf karelerinin birleştirilip tek tek tüm futbolculara ait modelleme yapılarak sekanslardan oluşturulması.
Reklam kampanyası, Danimarkalı reklam ajansı Robert/Boisen&Like_Mind(RBLM) tarafından çağın ötesinde bir teknoloji ile çekildi. RBLM'nin sanat yönetmeni Michael Robert kampanya üzerine; "Futbol her geçen gün evrim geçiriyor ve PUMA'da limitleri zorlamaya devam ediyor. Futbol oyununun, gelecekte nasıl görüneceğini yakalamaya çalıştık, bunu da hızlı çekim tekniği kullanarak, ileride futbolcuların evrim geçirmiş ayakkabılarla ne kadar hızlı koşabileceklerini gösterdik" dedi.
Ocak ortalarında global olarak lanse edilecek kampanya, aynı anda tüm dergilerde ve buna ek olarak, billboardlarda ve online mecralarda görünecek.Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
nike turkiyede bazı 1.lig takımlarını giydiriyor heralde... Bizimle bir sponsorluk anlaşması imzalamasını bende isterdim açıkcası. pumanın dizaynına bir lafım yok amma renk bakımından acayip kötüler... bir kere mavi rengini o kadar kötü yapıolar ki.......seni seviyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum