Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursanınki kumaş olarak daha kaliteli duruyor sanki.
    Trabzonlu olunmaz. Trabzonlu doğulur.

Yorum

• puma etti formaların malzemelerin içine bizi adamdan saymıyorlar koskoca mavi oldu lacivert yakında bordomuzda sarı olur

Yorum

• Yerel Gazetelerimizde bu konuyu haber olarak taşırsak bir sonuç alabiliriz "TARAFTAR KOYU MAVİ FORMAYA TEPKİLİ" gibi bir haber çıkartabilirsek ancak yönetim sesimizi duyar. Kulube çekeceğimiz faks ve maillerden sonuç çıkacağını düşünmüyorum. Çünkü sağolsunlar her şeyin en iyisini kendilerinin bildiğini zannediyorlar.

Yorum

• bu formalar pazar malı gibi biz köyde top onarken böyle formalar giyiyoduk aradaki tek fark fiyat

Yorum

• yeni formalar tek kelimeyle berbat anlamadığım şey bu yönetim veya formalarla ilglenen kimse hiç gösterilen tepkileri göz önüne almıyorlarmı herkes şikayetçi ben daha güzel olmuş diyen bir kişiye rastlamadım.acele bu formalar ve o iğrenç mavi rengi değiştirilsin..
            YENİ KURULDUK AMA SEVDAMIZ ESKİ....
            KTÜ_TS

Yorum

• İlk olarak Temel Küçükhüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yerel Gazetelerimizde bu konuyu haber olarak taşırsak bir sonuç alabiliriz "TARAFTAR KOYU MAVİ FORMAYA TEPKİLİ" gibi bir haber çıkartabilirsek ancak yönetim sesimizi duyar. Kulube çekeceğimiz faks ve maillerden sonuç çıkacağını düşünmüyorum. Çünkü sağolsunlar her şeyin en iyisini kendilerinin bildiğini zannediyorlar.
              Hemen simdi...

Formalarimiza Sahip Cikalim!!!!

Yorum

• taka gazetesi haber yapmis arkadslar formalarla ilgili

Yorum

• Taka gazetesinde formalarla ilgili haber:
                  Taka Gazete, Trabzon ve Karadeniz'den güncel haberleri sunar. Trabzonspor transferleri, maç sonuçları ve Karadeniz bölgesiyle ilgili olayları buradan takip edebilirsiniz.
                  7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• sabah ki antremana yeni malzemeleri giymişler dikkat edin onda bile ciddiyetsizlik var avea bazısında beyaz renkli bazısında ise bordo

Yorum

• yeni antreman malzemeleri
                      En son tomislav tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 15:46.

Yorum

• sadece umuta mı vermişler bu beyaz avea yazılıyı anlamadım.. ayrıca hiç hoşuma gitmedi malzemeler de çok kalitesiz görünüyor..
                        BORDO MAVİ

Yorum

• avea logosuda eklenmiş maçtakinde yoktu.
                          elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                          TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                          legends never die ...

Yorum

• puma'nın bize yeni sezon diye tutturduğu bu formaları yılbaşından beri kullanan takım olduğunu tespit ettim isviçrenin young boys takımının aşağıdaki fotolarına bakılırsa ve müsabaka tarihlerinden de anlaşılacağı üzere bunlar yeni değil
                            1-http://www.bscyb.ch/yb-fan-corner/yb-galerie-20070211?file=14.jpg
                            tarih 11 şubat 2007
                            2-http://www.bscyb.ch/yb-mannschaft.htm
                            yeni sezon

Yorum

• İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              puma'nın bize yeni sezon diye tutturduğu bu formaları yılbaşından beri kullanan takım olduğunu tespit ettim isviçrenin young boys takımının aşağıdaki fotolarına bakılırsa ve müsabaka tarihlerinden de anlaşılacağı üzere bunlar yeni değil
                              1-http://www.bscyb.ch/yb-fan-corner/yb-galerie-20070211?file=14.jpg
                              tarih 11 şubat 2007
                              2-http://www.bscyb.ch/yb-mannschaft.htm
                              yeni sezon
                              bu formalar yeni bu sezon icin puma giyen bütün takimlar bu modeli giyiniyor senin gösterdein resimler dünkü mactan young boys dortmund macindan

Yorum

• fotodaki tarihe ne demeli o zaman 11 şubat 2007

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X