Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• ayıp ya ne bicim mavi o öyle standardı tutturduk dedık aha... koyu mavi olmaz ki gercek renklerimizi istiyorum... nuriş renklerimizi de bozdun ya pes ne diyim sana

Yorum

• çubuklu forma herhal yine sezon sonuna doğru çıkarırlar,

aralıkta yeni yönetim gelirse belki pumaya güle güle der

Yorum

• arkadaşlar formamızın rengi sürekli değişmiştir...ve değişecektir de çünü öyle bir rengimiz var ki bir sürü tonu var...kappanın mesela forma yaptığı her sezonda değişik tonlar vardı

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar formamızın rengi sürekli değişmiştir...ve değişecektir de çünü öyle bir rengimiz var ki bir sürü tonu var...kappanın mesela forma yaptığı her sezonda değişik tonlar vardı

yapma hocam onedemek sen barcelonanın rengının tonunu degiştire bilirmisin bir takımın rengi her şeyidir neolur biraz bilincli olalım

Yorum

arkadaşlar formamızın rengi sürekli değişmiştir...ve değişecektir de çünü öyle bir rengimiz var ki bir sürü tonu var...kappanın mesela forma yaptığı her sezonda değişik tonlar vardı
            Yahu etmeyin eylemeyin bu nasıl bir yorumdur!

Trabzonspor'un renkleri de renk kodu da bellidir arkadaşlar. Renkleri koyu bordo açık mavidir renk koduda

budur.

Kappa'nın ilk senesi doğrudur lacivertti ama yine hatırlarsanız Atay Başkan'ın yaptığı en güzel işlerden biride renklerimiz asıl renklerimize çevirilmesi ve kodlarının belirlenerek sabitlenmesiydi.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Mesele forma almak almamak değildir. Zaten beğensem de beğenmesem de bu sene de her sene olduğu gibi bütün formaları gardroba dizecem ama gardrob oldu rengarenk anasını satayım.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• aman görende sanki maviyi siyah yaptılar sanacak...bence küçük ayrıntıları bu kadar abartmaya gerek yok.....

Yorum

• yönetim bunu nasıl göremez yaa bu formalar bugün mü imal edildi ??
                  Bordomavi.net

Yorum

aman görende sanki maviyi siyah yaptılar sanacak...bence küçük ayrıntıları bu kadar abartmaya gerek yok.....
                    Mesele vizyon meselesi. Zaten bu zihniyete de bu yönetim yakışır
                    Murat

Yorum

aman görende sanki maviyi siyah yaptılar sanacak...bence küçük ayrıntıları bu kadar abartmaya gerek yok.....
                      çok istiyolarsa siyah forma yapsın ne biliyim pembe yapsınlar ama maviye bordoya dokunmasınlar sorun bu dudur bir takımın rengi simgesidir nerden görürsen o takım akla geli ben bu gün takım sahaya cıkınca acaba bizim takım hangisi dedeim ben bunu demek istemiyorum bizim formayı gören bu ts demeli olmaz böyle

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mesele vizyon meselesi. Zaten bu zihniyete de bu yönetim yakışır
                        benim zihniyetime laf edemezsin......şampiyonluk ve başarı formanın tonuyla formanın dizaynıyla falan gelmez.......

Yorum

• forma yakından kaliteli gözükebilir ama tv de özellikle ışığın bol olduğu güneş vurduğun da yiğrenç görünüyor. ayrıca çubuklu forma çıkarmayacaklar mı. bu kadar ciddiyetsizlik olur mu herkes defileyle yeni sezonda giyeceği formayı sergiliyor. bizimkiler sesiz sedasız ts cluba diziliyor. yönetimin yarısından fazlasının haberi olduğunu düşünmüyor. belki de 1 ,2 kişi gördü formaları. inşallah çubuklu forma çıkarırlar.
                          öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                          MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                          BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• hatırlarsanız yine pumaydı sponspor o sezon maviyi hiç görememiştik lacivert bordoydu
                            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak lazzist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              çok istiyolarsa siyah forma yapsın ne biliyim pembe yapsınlar ama maviye bordoya dokunmasınlar sorun bu dudur bir takımın rengi simgesidir nerden görürsen o takım akla geli ben bu gün takım sahaya cıkınca acaba bizim takım hangisi dedeim ben bunu demek istemiyorum bizim formayı gören bu ts demeli olmaz böyle
                              abi sana katılıyorum. TRABZONSPORUN SİMGESİ BORDO MAVİ ÇUBUKLU FORMADIR. bizi diğerlerinden ayıran çubuklu formadır. bende özellikle çubuklu formaları alırım. diğer formalarda kolleksiyon açısından güzel ama her şeyden önce bizi temsil eden çubuklu forma büyük bir özenle hazırlanması lazım. helede 40. yılımıza özel çubuklu forma tasarımı bile yapılması gerkir diye düşünüyorum.

bu tür şeyler tamamen vizyon ve pzarlama becerisidir. şimdi gurbetçilerde gelmişken 40. yıla özel tasarım çubuklu forma yapılsa ve satışa çıkılsa şatış oranın ne kadar aratacağını tahmin edebiliriz sanırım.
                              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• hiç merak etmeyin çubuklu forma da gelecek.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X