Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence Adidas olmalı eğer olmazsa Puma yla devam edilmeli.Geçen sene aceleye geldi bizim formalar iyi olmadı.Bu sene daha iyi şeyler yapacaklarına eminim...

Sevilla'nın forması çok kötü bana göre.Değirmendere'ninki daha iyidir.Adamlar sanki boya kutusunu dökmüş formanın üstüne öyle satışa çıkarmış.

vALLA BEN KATILAMAYACAĞIM....ÖZELLİKLE JOMA NIN DEPORTİVO İÇİN YAPTIĞI FORMALAR BENCE SÜPER....GÖRÜNÜŞ OLARAK

Yorum

• neresi new design ya resmen new pijama ii valla boya sarıya bas armayı yeni forma!!

Yorum

• muşambaya daha çok benziyor bu formalar hiç kaliteli değil pumalar
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• bencede puma iyi degil şuana kadar kappa harikaydı bence kappa olsa harika olurdu
          masada degil sahada tek şampiyon...trabzonspor...
          --------------MACKALİ_ROMANTİK_161--------------

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçen sene aceleye geldi bizim formalar iyi olmadı.Bu sene daha iyi şeyler yapacaklarına eminim...
            puma herkese aynı tasarımı yapıyor . özel istek olan kulüplere farklı tasarım yapıyor ve bu kulüpler genelde büyük kulüpler oluyor . bizim kulübün yetkililerininde bu yönde bir istek yapacaklarını beklemiyorum , ilgisiz insanlar

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              puma herkese aynı tasarımı yapıyor . özel istek olan kulüplere farklı tasarım yapıyor ve bu kulüpler genelde büyük kulüpler oluyor . bizim kulübün yetkililerininde bu yönde bir istek yapacaklarını beklemiyorum , ilgisiz insanlar

HEM İLGİSİZ HEMDE CAHİL HEMDE AKILSIZLAR BUNLAR BUNLARLA ANCAK YAYLA KUPASI ALIRIZ YİNE ANLAŞILAN
              masada degil sahada tek şampiyon...trabzonspor...
              --------------MACKALİ_ROMANTİK_161--------------

Yorum

• Farklı birşey yapsınlarda alalım.

Yorum

• ya ben bu sene aldım ...
                  keşke almasaydım ne biçim yaka var anlamadım yaa ...
                  ne amaçla böyle yapmışlar ki yakaları ???

Yorum

• Takımların 07/08 sezonunda giyeceği formalar yavaş yavaş gösterime sunuluyo.Çeşitli markalardan bulduğum forma modelleri:

Adidas
                    bu sene genelde alttaki forma tarzıyla yapacak tüm formaları bence güzel görünüyor.

Kappa dan bulabildiğim bi kaç çeşit:

Bizim sponsorumuz Puma'nın C.Brugge'e yaptığı forma:

7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• c.brugge ninkini çok beğendim yaaa..
                      bordo mavisini de bize yapsınlar bari :P

Yorum

• puma çok uğursuz ya
                        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• adidas olmali artik bizde adidas giymeliyiz... bu dandik pumalar/kappalar SIKTI artik !...adidas adam gibi kaliteli forma yapsn 100 kait da veririm.ama ikinci sinif kofti sozde puma kappalari bizlere dayatmalari yok mu cok can SIKICI...adamlar elde kalan mallarla turkiyede ya uretiyolar yada disardan getirtiyolar.Sponsor dedigin her takima ayri bi forma dizayni yapar.Su an ki kullandigimiz formalari ozumuz gibi sahiplenirken Africa dahil butun kitalarda o formanin ustunde yuzlerce ayni rengi tasiyan takimlarinin logosu oldugunu biliyomuydunuz !!!...

Yorum

• yeni sezonda basvurup ben tasarlcm formalar yeter

Yorum

• o da güzel sponsor _____

Yorum

• İlk olarak cavenaghi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adidas olmali artik bizde adidas giymeliyiz... bu dandik pumalar/kappalar SIKTI artik !...adidas adam gibi kaliteli forma yapsn 100 kait da veririm.ama ikinci sinif kofti sozde puma kappalari bizlere dayatmalari yok mu cok can SIKICI...adamlar elde kalan mallarla turkiyede ya uretiyolar yada disardan getirtiyolar.Sponsor dedigin her takima ayri bi forma dizayni yapar.Su an ki kullandigimiz formalari ozumuz gibi sahiplenirken Africa dahil butun kitalarda o formanin ustunde yuzlerce ayni rengi tasiyan takimlarinin logosu oldugunu biliyomuydunuz !!!...
                                Bize Kappa gibi forma yapan mı vardı?Puma değişicekse kesinlikle Kappa olmalı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X