Bu keşanlı formayı yeniden seçen TsClub'ın başındaki kişi önce kamuoyuna açık bir özür dileyip sonrasında kendi kendine istifa etmeli. Bu ülkedeki yozlaşmışlık TSClub'a da aynen yansımış. Yaşanacakları öngöremeyen bir yönetici olamaz. Yönetim seçti bizde mecburen kabul ettik diyorsa da bunu açıklayıp sonrasında yine istifa edebilir. Yöneticisi olduğunuz kurumda bu tür saçmalıkları engelleyebilecek kadar yetkiniz yoksa kendine saygısı olan bir insan olarak görevi bırakmakta bir vazife olsa gerek...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Sorun belki de bizim sorun gördüğümüz şeyleri yönetimin sorun görmemesi.
En son a f s tarafından düzenlendi; 06.08.2022, 14:16.
Yorum
-
Bence Sampiyonluk formasini özel yaptiklari icin alternatif forma yapmadi Macron.
Öyle bir durum varsa, keske cubuklu yerine sampiyonluk formasini kullansaydik.
Yorum
-
Yazı Fontları ve
Logomuz, Ay-yıldızımız ve Macron Logosu her forma da değişik yerlerde olma sorunu nezaman bitecek acaba? Bunu yapan, sorumlu olan kim? Kime yüklenelim? Rezil oluyoruz! Amatörler elini ayağını çeksin forma işinden!*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
Döviz kurundan dolayı özellikle anadolu takımları saçma sapan markalara yönelmeye başladı..
Başakşehir bile Bilcee'den yakasını kurtarmış darısı başımıza..
Puma veya Adidas'ın sponsorluk niyeti varsa hiç düşünülmeden anlaşılmalı bu gidişatta forma sponsoru bulmak da zorlaşacak..
Yorum
-
-
İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu formanın tek oluru var. O da tozlu bir sandıktan çıkardığı formayı giyinen bir Sörloth tanıtımı. Yoksa leş gibi hareket.
Yorum
-
3 formada da ayni renkler olmasina rağmen farkli tonlar var. Bari onu doğru düzgün yapın. Çıkması beklenen forma buyuk ihtimal onceki sezonki formaydi tepki uzerine değiştirdiler. Birde artik şu eski nostalji formalari yapmaktan vaz gecmeliyiz millet ileriye gidiyor biz geriye.You Will Never Walk AloneLiverpool F.C
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum