İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
En son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 29.04.2022, 01:02.
-
Bu hafta sonu satışa çıkmasını ümit ediyorumBurada yakında tsclub yok, mecbur online sipariş vereceğiz.
100bin stok şimdilik iyi, ama muhtemelen yetmeyecektir. bu senenin bir hatırası olarak herkes en az 1 tane almak isteyecektir.
220bin şimdiye kadar satılan
en az 150bin de şampiyonluk forması satılır
Satış rekorunda zor bir seviyeyi tutturmuş oluruz
takıma da çok güzel para kalır.
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Kulübü 8. Şampiyonluk için tasarlanan özel formadan 100 bin adet satışa çıkaracak. Fiyatları ise 400-500 TL aralığında olacak. @61saat
"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
Bugün Pendik TsClub'ta ciddi yoğunluk vardı. İnsanlar birkaç parça daha ürün almak istiyor ama yıllardır olduğu gibi hiçbir ürün yok. Ne forma kalmış ne bayrak çeşidi var. Yıllardır bir türlü ürün gamı genişlemedi, var olanlarda da yeterli stok bulundurulmadı. Şampiyonluk için hatıra kalacak doğru dürüst birşey üretilir inşallah"Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
Şu sürece nasıl hazırlık yapamadılar bizimkiler anlamadım. Aylar öncesinden belliydi bu yoğunluğun olacağı.
ekonomik gelir için deli gibi forma satma şansını kaçırdık resmen.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak adilakif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWebsitesinden forma alirken 3 oyuncunun imzasini istedim. Imza basina 15 lira verdim. Imzalar cok gercekci gozukuyor sanki kalemle atilmis gibi. Nasil baski yapildigini biliyor musunuz?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum