Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Özel forma 1000TL olabilir gurbetçiler bayram stok bitirir
    Trabzonspor Kulübü 8. Şampiyonluk için tasarlanan özel formadan 100 bin adet satışa çıkaracak. Fiyatları ise 400-500 TL aralığında olacak. @61saat

En son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 29.04.2022, 01:02.

Yorum

• Fiyatına bakacak olursak Marcon değil TS Club olacaktır ve kaliteyi düşünmüyorum bile..

Yorum

• Bu hafta sonu satışa çıkmasını ümit ediyorum Burada yakında tsclub yok, mecbur online sipariş vereceğiz.

100bin stok şimdilik iyi, ama muhtemelen yetmeyecektir. bu senenin bir hatırası olarak herkes en az 1 tane almak isteyecektir.

220bin şimdiye kadar satılan
        en az 150bin de şampiyonluk forması satılır

Satış rekorunda zor bir seviyeyi tutturmuş oluruz
        takıma da çok güzel para kalır.

İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor Kulübü 8. Şampiyonluk için tasarlanan özel formadan 100 bin adet satışa çıkaracak. Fiyatları ise 400-500 TL aralığında olacak. @61saat

"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Duyumlara göre forma çok beğendiğim Napoli Kappa Döneminde yapılan Maradona özel formasına çok benziyor
          böyle bir çubuklu görmek isterim bize çok yakışır

Yorum

• Trabzonspor´um sampiyonluga kosuyor ama gel gör ki, TS Club´tan alinabilecek tek Ürün yok!!! Yazik...
            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• konya new balance ile anlaşmış.
              ( ゚д゚)

Yorum

• Galatasaray'ın deplasman, Fenerbahçe'nin iç saha formaları çok şık.

Fenerbahçe'nin alternatif forması ise gerçekteki görüntüsüne bağlı; ya rezil olur ya da vezir.

Yorum

• Fenerin çubuklu çok hoşuma gitti

Yorum

• Fenerin formalar güzelmiş.

galatasaraya kaç senedir işkence çektiriyor adidas ve nike.

Yorum

• Bugün Pendik TsClub'ta ciddi yoğunluk vardı. İnsanlar birkaç parça daha ürün almak istiyor ama yıllardır olduğu gibi hiçbir ürün yok. Ne forma kalmış ne bayrak çeşidi var. Yıllardır bir türlü ürün gamı genişlemedi, var olanlarda da yeterli stok bulundurulmadı. Şampiyonluk için hatıra kalacak doğru dürüst birşey üretilir inşallah
                      "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Bakırköy'de kardeşim M - L bulamamış çubukluda. telkaride de 2XL ve üstü kalmış.

Yorum

• Websitesinden forma alirken 3 oyuncunun imzasini istedim. Imza basina 15 lira verdim. Imzalar cok gercekci gozukuyor sanki kalemle atilmis gibi. Nasil baski yapildigini biliyor musunuz?

Yorum

• Şu sürece nasıl hazırlık yapamadılar bizimkiler anlamadım. Aylar öncesinden belliydi bu yoğunluğun olacağı.

ekonomik gelir için deli gibi forma satma şansını kaçırdık resmen.
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Yorum

• İlk olarak adilakif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Websitesinden forma alirken 3 oyuncunun imzasini istedim. Imza basina 15 lira verdim. Imzalar cok gercekci gozukuyor sanki kalemle atilmis gibi. Nasil baski yapildigini biliyor musunuz?
                                Kulübün imitasyon imza atan maaşlı elemanı var kalemle atılmıştır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X