Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şahane.

Yorum

• Aslında şampiyonluğumuz garanti gibi. Macron kendi logosunu ortaya alsa türk bayrağını sağa tarafa yerleştirse olmaz mı?

Yorum

• Önümüzdeki sezon giyilecek sete özel önem verilmiştir umarım.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• Forma bakımından en kaliteli futbol sezonuna yaklaşıyor olabiliriz. Dünya devleri şaşırttı.

Yorum

• Aga bunlarin nesi iyi ya ? 80 90'larin formalari gibi, nostalji olarak iyi sâdece o kadar... berbat yaaa
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aga bunlarin nesi iyi ya ? 80 90'larin formalari gibi, nostalji olarak iyi sâdece o kadar... berbat yaaa
              Gayet iyi. Kıskanma

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aga bunlarin nesi iyi ya ? 80 90'larin formalari gibi, nostalji olarak iyi sâdece o kadar... berbat yaaa
                Aynen çok kötü.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Nike'ler de düşmeye başlamış.

Yorum

• E artık bu sene bayrağın yeri düşünülmüştür heralde diye umuyorum

Seneye giyeceğimiz forma setinde tek eksik olmamalı. Güzel satış olacak. Lütfen detaylar üzerinde çalışacak birileri görev alsın şu işte. Bu seneki düz mavi formaya bordo detaylar eklemeyi düşünmemeleri gibi şeyler istemiyorum. Azıcık kıymet verelim bu işe. 300-400 lira fiyat biçiyoruz, biraz daha hoş durması lazım.
                    30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                    8.KUŞATMA

Yorum

• Son sayfada görselleri paylaşılan formaların hiç birini beğenmedim. Bizimkilerle ilgili tahminler ne zaman çıkmaya başlar acaba?

Gönül ister ki Beşiktaş maçı olmasa da, ondan sonraki iç saha maçında şampiyonluğumuzu ilan ederken yeni formamızla oynayalım...
                      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Sezonun son maçlarına yeni sezon forması ile çıkılır mi acaba?

Yorum

• Yeni sezon parçalı bu olmalı, ba-yıl-dım...

Tasarımcının notu: Trabzonspor'un 1976-77 sezonunda giydiği formasından esinlenerek yaptığım tasarım çalışması.1976-77 formasının göğsündeki dört çizgi motifini Adidas'ın modern kalıplarına uyarlamanın güzel gözükeceği düşünülerek yapıldı.Bordo alt kısımda Trabzonspor'un ilk logosu ayrıntı olarak eklendi.

de893480086905.5cd6e371059cf.jpg
                          "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sezonun son maçlarına yeni sezon forması ile çıkılır mi acaba?
                            Özel forma durumu var

Yorum

• Çok şık fikir, iyi iş.

Yorum

• Telkari formanın formanı yarat bölümünde l bedeni var ama normal satış sayfasında yok. Ben isim yazdırmak istemiyorum. Ama o zaman da L beden bulamıyorum bu ne saçma iş ya. Hayır isim yazdırıp sipariş versem belkide bedeni yok diye formayı yollamayacaklar da. Şampiyonluğa gidiyorsun satışta forman kalmamış olmaz bu ya.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X