Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• formalar yurtdışı üretim olduğu için 40 euro üzerinden fiyatlanacak. Daha önce yerli üretimdi ve 32 euro üzerinden fiyatlanmıştı.

normal şartlarda yurtdışı üretim formalar 50-60 euro bandında fiyatlanır. bizim paramızla hesaplanınca kaos oluşturuyor ne yazık ki.

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yazik artik. Sadece forma boyle olsa neyse. Duz tisorte 300 yaziyorlar artik. Alamiyor abi insanlar. Yapmayin artik soyle.
      O 300 bildiğimiz 300 değil ki.

3 ekmek 20 lira artık.

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        formalar yurtdışı üretim olduğu için 40 euro üzerinden fiyatlanacak. Daha önce yerli üretimdi ve 32 euro üzerinden fiyatlanmıştı.

normal şartlarda yurtdışı üretim formalar 50-60 euro bandında fiyatlanır. bizim paramızla hesaplanınca kaos oluşturuyor ne yazık ki.
        Dün Hamsik'in üstündeki içlik hoşuma gitti fiyatına bakayım dedim 270 lira.. Bu içlik bile paraysa forma fiyatlarını düşünemiyorum hele yurtdışından gelecekse..

Düşük kalitede 400 bandında olacaksa iyi kalite 500 bandında olsun derim ben..

Yorum

• İtalya'dan gelecekse formalar bir çeyrek altın parası veririz.

(UEFA)

Yorum

• Formalara sene içerisinde zam geldiğini ilk defa gördüm

Yorum

• isim yazdırmak 50 kağıt olmuş

Yorum

• 600 tl pahalı değil mi sizce de 250 tl olsun sürümden kazanırsın

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu harbi süpermiş. Tam böyle bir parçalıya ihtiyacımız var. bu seneki parçalı çok kötüydü.

İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

.
                    "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Trabzonspor'umuza Macron her sene güzel formalar yapıyor.İnşAllah seneye daha da harika formalar görürüz...

Yorum

• *

Adidas MLS ekipleri için epey sağlam setler hazırlamış. Tutulduk bir formaya daha...

Yorum

• Forma, sort, coraplar. Hepsi birbiriyle uyumlu ve detay dolu. Güzel olmus.
                          Keske bizdede sort ve coraplara bir özel ilgi duyulsa. Yillardir düz sort ve corap giyiniyoruz.. :/

Yorum

• Şampiyon takımın formalarını hazırlamak da macron'a kısmetmiş.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

*

Adidas MLS ekipleri için epey sağlam setler hazırlamış. Tutulduk bir formaya daha...
                              Baştan aşağı çok güzel bir kombin olmuş.
                              30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                              8.KUŞATMA

Yorum

• Macron acaba ilk kez mi Şampiyon olacak?
                                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X