Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Harbiden Visca'ya forma çok yakıştı ve Visca BordoMavi Renkler İle Daha Çok Başarılı Olacak Trabzonspor'umuz ile İnşAllah Lig Şampiyonlukları Kazanacak...

Yorum

• Ben hala günlük hayatta kullanılabilecek abartılı olmayan ürünler bekliyorum.

Yorum

• Özel ürün neden çıkarmıyoruz. Yahu dolu dizgin şampiyonluk yolundayız, az biraz pazarlama yahu biraz...

(UEFA)

Yorum

• Ya bu forma sponsorlugu isi ne oldu. Hala sponsorla anlasma haberi aciklanmadi. Daha forma secilecek, gec kaliyoruz.
          30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
          8.KUŞATMA

Yorum

• Macron ile bir sezon anlaştık

Yorum

• Keşke bizim de bundanımız olsa.

Manchester United'ın gelecek sezon giyeceği formaymış...

Yorum

• Gürcistan Futsal Millî Takımı

Yorum

• tiplere bakarsak Gürcistan degil de sanki Tunus
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• images (2).jpeg

Şampiyon oluyoruz henüz bu sene ile özdeş formamız oluşmadı.
                    Şikeciler ve gs ile oynadığımız ilk maçlardaki kombin efsane

Kalan maçlarda bunu kullansak ta hafızalara işlesek diyorum.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şampiyon oluyoruz henüz bu sene ile özdeş formamız oluşmadı.
                      Şikeciler ve gs ile oynadığımız ilk maçlardaki kombin efsane

Kalan maçlarda bunu kullansak ta hafızalara işlesek diyorum.
                      rakipler yüzünden giyemiyoruz bir türlü. her maç kırmızı+kırmızı giyen malatya bize beyaz+beyaz geldi. bu hafta kasımpaşa da beyaz+beyaz gelir yine giyemeyiz. ama kulüp yetkilileri ısrarcı olursa rakipler zaten bize göre giyinmek zorunda

Yorum

• Çok şık be. Bayıldım.

Yorum

• Yine öne çıktığımız bir sete sâhip oluruz umarım.

Yorum

• Dün telkari forma satın aldım.
                            Dükkandaki uşak Nisan sonu gibi özel ürünlerin geleceğini ve çok güzel olduklarını yok satacağını söyledi.
                            Dedim ki şuanda şampiyonluk ürünü çıkarsa yine yok satar, bence geç kalınıyor.
                            Hazırlıklar var güzel olacak dedi.

(UEFA)

Yorum

• Atilla ağaoğlu açıklamasına göre dün macron yetkilileriyle görüşmüşler. Formalar 600 tl den satılacakmış. Nasıl birşey bu yaa

Yorum

• İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Atilla ağaoğlu açıklamasına göre dün macron yetkilileriyle görüşmüşler. Formalar 600 tl den satılacakmış. Nasıl birşey bu yaa
                                Yazik artik. Sadece forma boyle olsa neyse. Duz tisorte 300 yaziyorlar artik. Alamiyor abi insanlar. Yapmayin artik soyle.
                                30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                                8.KUŞATMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X