Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler avrupa tscluptan esortman takimi aldim.ama resimdeki siyah bant cikmiyor.bunu nasil cikartiriz bilen varmi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Beyler avrupa tscluptan esortman takimi aldim.ama resimdeki siyah bant cikmiyor.bunu nasil cikartiriz bilen varmi

Bulundugun yerde Nike magazasi var mi?
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• Seneye yine Macron'la mı devam ediyoruz?
        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bulundugun yerde Nike magazasi var mi?
          Varda hepsi covid nedeyle kapali..nike yardimci olabilirmi cikartmaya

tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Seneye yine Macron'la mı devam ediyoruz?
            Macron ile devam ediyoruz
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Barcelona gelecek sezon son zamanlarda kalıplaşmış algıların dışına çıkacak gibi görünüyor. Ön görüntü hoşuma gitti benim, çok tatlı görünüyor.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Barcelona gelecek sezon son zamanlarda kalıplaşmış algıların dışına çıkacak gibi görünüyor. Ön görüntü hoşuma gitti benim, çok tatlı görünüyor.
                22-23 tasarımı olarak sızdırılmış bu. Seneye şöyle bi şey olcakmış:

Ekran Al22ıntısı.jpg

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Varda hepsi covid nedeyle kapali..nike yardimci olabilirmi cikartmaya

Açık olsaydı sorabilirdin en azından gerçekten de çıkıyor mu diye. Belki de modeli bu. Hiç çıkmıyr. Tsclub Berlin'e ulaşmaya çalış bir de tel ile.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• Puma en büyük marka yüzlerinden İtalya için LCW spor tişörtü şeklinde deplasman forması hazırlamış.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      22-23 tasarımı olarak sızdırılmış bu. Seneye şöyle bi şey olcakmış:

[ATTACH]20413[/ATTACH]
                      Doğru, yanlış ifade ettim... Teşekkür ederim düzeltme için

Yorum

• TS Club Berlin çoktan kapatti

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Macron ile devam ediyoruz

Umarım yine Karabükspor formasını dayatmazlar bize abi
                          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Balıkesirspor Umbro giyiyormuş yeni dikkatimi çekti acaba bu pazara girme düşünceleri var mı? Macron ile 3 sezona genel baktığımızda iyi gidiyoruz. Bu sene yöneticilerin saçma sapan tercihi olmasaydı bu sene de güzel olacaktı. Aynı saçmalığı renk konusunda bu sene yapmayacaklarını düşünüyorum.

Yorum

Puma en büyük marka yüzlerinden İtalya için LCW spor tişörtü şeklinde deplasman forması hazırlamış.

Puma bu forma işlerini saldı herhâlde...

Yorum

Doğru, yanlış ifade ettim... Teşekkür ederim düzeltme için
                                İkimizinde gönlü olsun diye birisi konsept çalışma yapmış ikisini de kararak:

Ekran Alıntısı.jpg

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X