Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Sorun sponsorlarda değil, bizim ne istediğimizde. Taraftar ne istediğini biliyor da buraları okuyan var mı onu merak ediyorum.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 24.08.2020, 12:30.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• sitedeki fotoğraflar hatalı gerçekten bu kadar açık değil renkleri çok daha koyu gri

Yorum

• Çubukluya puanım 7/10 (Esas tonlarımızda olsaydı 9 verirdim rahat. Ama yine de retro düşünülmüş laf etmeyelim çok.)
        Beyaz formaya puanım 8/10 . Vestel yazısı daha küçük ve bordo olsaydı eğer rahat 9 veya 10 olabilirdi. Çünkü bize yapılmış gördüğüm en güzel beyaz forma.
        Siyah formaya puanım 9/10. Yine Vestel yazısı mavi ve biraz daha küçük olsa bu formaya net 10 puan verirdim kendimce.

Forma setimizin benim gözümde ortalaması 8/10. Bu gayet makul ve kabul edilebilirdir. Seneye çok daha güzellerini görmek dileğiyle Macron'a devam.

EgIccECXsAAb4Es.jpg
        2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Şu 3. formanın altına açık mavi şort ve formanın renk tonunda konç olsa tarihin en iyi kombinlerinden biri olurdu bence

Yorum

• IMG_20200824_150336.jpg

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu 3. formanın altına açık mavi şort ve formanın renk tonunda konç olsa tarihin en iyi kombinlerinden biri olurdu bence
              katiliyorum, keske yapsalar..

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [ATTACH]19316[/ATTACH]
                Gayet güzel görünüyor.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Lazio’ya yapılan 3.forma çok kötü bence. Lazio’nun kulüp geleneklerinde mi var bilmiyorum hep sade formalar yapılıyor. Bir ara kartallı bir forması vardı çok hoştu gerçekten.
                  Biz dar sokaklarında
                  Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Bu yıl forma setinde bordo mavi formamız yok. Çubuklu’yu bu şekilde retro yapınca 2.formayı bence bordo mavi ikisinin bulunduğu bir şekilde yapmak gerekirdi. 2 tane alternatif formamız var şuanki haliye
                    Biz dar sokaklarında
                    Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Set dediğin...

Bu sezondaki favorilerimden:

Yorum

• üçüncü forma efsane olmuş hakikaten... son üç sezondur açık ara ülkenin çok ötesindeyiz forma işinde vallahi bravo.

biri yazmış, al düğünde giy. o derece günlük hayatada uygun bence.
                        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          üçüncü forma efsane olmuş hakikaten... son üç sezondur açık ara ülkenin çok ötesindeyiz forma işinde vallahi bravo.

biri yazmış, al düğünde giy. o derece günlük hayatada uygun bence.
                          Yanlışın var naykiii çıkarmadığı için kötü forma pis forma kaka forma yok yok dur asimetrik forma

Yorum

• Bence formaların hepsi güzel, Macron bu işi yapıyor. Sadece genel anlamda beyaz forma sevmiyorum ben. Kim nasıl yaparsa yapsın.

Yorum

• 3. forma gerçekten güzel dizayn edilmiş. Ama bir albenisi yok. Bordo mavi kombinasyonu içermeyen formaları Trabzonspor forması olarak benimsemek çok zor. Trabzonspor'un doğru renklerle her sene Villa forma çıkarması şart. Macron'la dvam etmenin de bir cazibesi kalmadı. Farklı bir markaya geçmek yeni heyecanlar oluşturur. Bu sebeple yeni ve iyi bir markayla yola devam edilmeli.

Yorum

• Puma'ya uyarladım. tabi ki vestel beyaz, font ise arial olacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X