Çubukluya puanım 7/10 (Esas tonlarımızda olsaydı 9 verirdim rahat. Ama yine de retro düşünülmüş laf etmeyelim çok.)
Beyaz formaya puanım 8/10 . Vestel yazısı daha küçük ve bordo olsaydı eğer rahat 9 veya 10 olabilirdi. Çünkü bize yapılmış gördüğüm en güzel beyaz forma.
Siyah formaya puanım 9/10. Yine Vestel yazısı mavi ve biraz daha küçük olsa bu formaya net 10 puan verirdim kendimce.
Forma setimizin benim gözümde ortalaması 8/10. Bu gayet makul ve kabul edilebilirdir. Seneye çok daha güzellerini görmek dileğiyle Macron'a devam.
Lazio’ya yapılan 3.forma çok kötü bence. Lazio’nun kulüp geleneklerinde mi var bilmiyorum hep sade formalar yapılıyor. Bir ara kartallı bir forması vardı çok hoştu gerçekten.
Bu yıl forma setinde bordo mavi formamız yok. Çubuklu’yu bu şekilde retro yapınca 2.formayı bence bordo mavi ikisinin bulunduğu bir şekilde yapmak gerekirdi. 2 tane alternatif formamız var şuanki haliye
3. forma gerçekten güzel dizayn edilmiş. Ama bir albenisi yok. Bordo mavi kombinasyonu içermeyen formaları Trabzonspor forması olarak benimsemek çok zor. Trabzonspor'un doğru renklerle her sene Villa forma çıkarması şart. Macron'la dvam etmenin de bir cazibesi kalmadı. Farklı bir markaya geçmek yeni heyecanlar oluşturur. Bu sebeple yeni ve iyi bir markayla yola devam edilmeli.
Yorum