Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi oldu işte bir de formanın altından tıpkı kollardaki gibi dairesel bir de mavi şerit olsa göğüsten aşağıya kadar olan yavan boşluğu doldurur diye düşünüyorum. RReis sana zahmet formanın altından da aynı tondan bir mavi şerit geçirir misin?

Yorum

• Formayı çok beğendim. Korkmaya başlamıştım da neyse ki düzgün bir forma geldi. Yapanın eline sağlık.
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bugün de olmadı ama bir ara formadaki renk uyumunu (arma & sponsorlar & ana renk) yakalayabileceğimizi düşünüyorum, umut var. Evet, Vestel yazısının beyaz olması göze batacak kadar kötü görünüyor.

Yorum

• bu arada formanın arkası da desenli tff bir şey demiyor mu buna?

Yorum

• Untitled-1.jpg Sponsor logosunun asıl problemi bence beyaz olması değil, aşırı büyük olması.

Yukarıdaki gibi bir boyutta olsaydı çok daha iyi olurdu.

Yorum

• Bu kadar kötü fotoğraf çekmeyi nasıl beceriyorlar?

Yorum

• Macronla sözleşme uzatılmayacaksa kappa veya umbro olsun isterim onun dışında değişmeye gerek yok. Formada sponsor yazısı mavi olunca bence boğuk oluyor bu şekil olması daha iyi.
                Biz dar sokaklarında
                Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu kadar kötü fotoğraf çekmeyi nasıl beceriyorlar?
                  Fotoğraflar gerçekten aşırı kalitesiz. Ortam, ışıklandırma vs. onları katmıyorum bile. Aşırı düşük çözünürlük, görseller bulanık, keskin değil. Çok kötü.

Yorum

• Arkadas adamlar harbi harbi kirisik bi forma kullanmis. Fikra gibi Resimlerin kalitesizligi de cabasi.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Macron ile devam ederiz umarım. Adidas ve Nike büyük rezillik olur.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Çok özensizler yahu çektikleri fotoğrafa bak

Ben beklentimle kıyaslayamıyorum pek formayı sadece beklentimden farklı diyebilirim fikir oldukça iyi uygulama da eeeh üzerinden iyi. Yine en alınası bu duruyor şu vestel yazısını düzeltseler

Geçen sene vestel belli olmadan almıştım gri formayı sponsorsuz müthişti acaba forma alınca vestel yazısını hatasız bi şekilde söktürebiliyor muyuz?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdi oldu işte bir de formanın altından tıpkı kollardaki gibi dairesel bir de mavi şerit olsa göğüsten aşağıya kadar olan yavan boşluğu doldurur diye düşünüyorum. RReis sana zahmet formanın altından da aynı tondan bir mavi şerit geçirir misin?

Yorum

• İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam eline sağlık çok daha iyi oldu.

Yorum

• Forma çok iyi, üstteki ayrıntılarla kusursuz olurdu.

Yorum

• 280 lira forma

Trabzonspor lisanslı forma, eşofman takımı ve diğer tüm ürünleri TS Club mağazalarında ve internet sitemizde bulabilirsiniz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X