Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sene hem sosyal medya hem de forma tanıtımında o kadar geri kaldık ki, yönetim ürün satışı için ağzını açıp tek kelime etmesin.
    Reklam&Pazarlama gibi önemli bir şeyi göz ardı etmek büyük vizyon eksikliği gerektirir.
    Tanıtımlar berbat ve aşırı basit. Özen gösterilmiyor.
    TS Club'taki ürünler hala rezalet.

Tesis girişi cezaevi girişi gibi, çevre düzenlemesi rezalet.
    Bu tür şeyler küçük gibi görünür ancak çok önemlidir.
    Koca TRABZONSPOR'a yakışmayan şeyler bunlar. Yazık.

Yorum

• 3. Forma koyu gri üstüne Türkçe yazılar monochrome mavi logo ve bisiklet yaka beklentisi var

Yorum

• O zaman çok da güzel bir forma olamayabilir. Beklentim yazı değil de tasarım olaraktı. Tabii görmeden bir şey diyemeyiz.

Yorum

• İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O zaman çok da güzel bir forma olamayabilir. Beklentim yazı değil de tasarım olaraktı. Tabii görmeden bir şey diyemeyiz.
          Umudumuzu koruyalim
          Kopkoyu bir gri ise silik kabartmali firtina ihtilal efsane yaziyorsa uzaktan gorunmeyecek bir detay alacali bulacali birsey degilse guzel olabilir

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            3. Forma koyu gri üstüne Türkçe yazılar monochrome mavi logo ve bisiklet yaka beklentisi var
            Yazıyı inşallah tsclub'ın müthiş kelime havuzundan seçmemişlerdir. Yoksa göğüste bir "fEeL tHE pOwEr"a hazırlıklı olmak gerek
            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• herkes güzel olacak dıyor..ıns oyledır cunku ılk 2 formayı kımsenın ustunde gormedım daha..keşanlı forma cıktıgında ertesı gunu bıle kac kısıde vardı...bu sene bıraz eksık kaldık bence bu yonde.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                3. Forma koyu gri üstüne Türkçe yazılar monochrome mavi logo ve bisiklet yaka beklentisi var
                Yazıdan kasıt nedir tam olarak? Hacıosmanoğlu zamanındaki 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor yazan siyah facia formayı hatırlıyorum da inşallah öyle bir hayal kırıklığı yaşamayız.

Yorum

• İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yazıdan kasıt nedir tam olarak? Hacıosmanoğlu zamanındaki 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor yazan siyah facia formayı hatırlıyorum da inşallah öyle bir hayal kırıklığı yaşamayız.
                  İstanbul daki Ts clublardan birini aradim yarin gelecek dediler ama sabah tanitim olur o zaman diye düşünüyorum

Yorum

• Yorum

• Formalar tanıtılacak inşallah LED ışık yoktur

Yorum

• 21:30’u bekleyin
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yeşil ama mavi gibi yeşil
                          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fırtına gibi gibi şeyler bekleniyor

Yorum

• 3. forma geliyor, yeşil sanırım.

Yorum

• Fragmanda geçmişle alakalı şeyler görebiliriz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X