Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben beğendim formayı. Klâsik bir çubuklumuz her daim olmalı. Küçük rötuşlar yeterli. Bu sene çubuklu olmadan oynadık. Şaka gibi. Ben bu formayı alırım.
    En son Oruç tarafından düzenlendi; 28.07.2020, 20:13.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      cardozoyu profil resmi yapıp yakalı formadan nasıl nefret edersen hocam ya )
      [ATTACH]19005[/ATTACH]

-
      muhtemelen sadece beyaz formayı tanıtacaklar.
      Cardozo'nun yakalı forması gibi forma yaptılar da biz mi sevmedik hocam ya
      KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Lacivert olmuş sanki

Yorum

• 1967'yi vurgulamak için Saat 19:67 yani 20:07'ye denk geliyor
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Biraz gözüm alıştı. Yakası beyaz olsa baya iyi olurmuş

Beyaz şort dışında biraz boğulur ama kombin

Yorum

• Baya yaratıcı(!) olmuş.

Yorum

• IMG_20200728_202350.jpg
                Ekranın sol üst köşesinde amblem ile formada ki amblem arasında baya fark var lacivert kullanılmış bu yıl

Yorum

• Çizilen formanın mavisi daha doğru olmuş. Renk tonu dışında genel bir değerlendirme yapacak olursak güzel forma. Daha detaylı fotoğraflar olsa iyi olurdu. Kumaş detayına falan çıkınca bakmak lazım.

Yorum

• Tanıtım 100.

Forma 85.

Yorum

• Çocuğu olan izlemesin, kız çocuğu olan hiç izlemesin.

Yorum

• Renk konusu tartışılır ama bu forma her zaman çok güzel.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• .
                          Forma çıkmadan, korsan satışa çıkması ayıp

Renklerle ilgili yorumu futbolcular üzerinde gördükten sonra yapmayı düşünüyorum. Halıda başka Sosa'da başka duruyor
                          Renk ve kurumsal konusunda da yorumumu o zamana erteliyorum. Şu ilk dalga geçsin daha sakin olur herkes.
                          Yakanın içinin mavi dışının bordo olması güzel detay.
                          Bu sızan görüntüdeki sırt kısmınında görünen beyaz renklerin baskısı konusunda ve sırt kumaşı konusunda endişelendirdi beni. Bu sezonki bordo forma sezonun en iyi forması. Kaliteyi anlamak için formaları ters çevirmeniz yeterli.
                          Nike sezonunda giydiğimiz son çubuklu formayı ters çevirdiğinizde de forma içten bordomavi çubuklu görünüyor. Veya sırt kumaşları en azından daha nefes alan kumaş oluyor. Gel görki beyaz kumaşa baskı olunca o kumaşlar daha çok ter tutabiliyor.

Tanıtımları yapsınlar, futbolcular üzerinde görelim bakalım. Bayramda satışta olacağına göre canlı dokunup görürüz çıkanları.

İsteğim kupa finaline çubuklu ile çıkıp kupa seromonisinde beyazı giymeleri.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 28.07.2020, 20:26.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Postmodern dünyâda kâr için bütün etik değerler yok sayılıyor, yeri geliyor engelli bir kardeşimizi bile ürün pazarlamak adına hazırlanan bir filmde izleyebiliyoruz. Çıkıntılık yapacağımı düşünenler olacaktır elbet ama ne formayı ne de reklamı beğendim. Olmadı.

Yorum

• Bence forma 10 numara benim favorim 2009-2010 senesinde nike, çubuklu, Beyaz yaka çizgisi olan fb kupa finalinde giydiğimiz formaydı.

Bu forma da bence güzel bir forma olacak.
                              İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                              İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                              Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Postmodern dünyâda kâr için bütün etik değerler yok sayılıyor, yeri geliyor engelli bir kardeşimizi bile ürün pazarlamak adına hazırlanan bir filmde izleyebiliyoruz. Çıkıntılık yapacağımı düşünenler olacaktır elbet ama ne formayı ne de reklamı beğendim. Olmadı.
                                Hepimizin bir hayali var...
                                Ve hiçbir hayal ulaşılmaz değil...
                                Sevdiklerin yanında olduktan sonra...
                                Hayaldir gerçek olan...
                                Sen yeter ki...
                                Hayal etmeyi bil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X