Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Yeni forma görseli çok kalitesiz fakat formadaki detaylar çokluğuyla dikkat çekiyor, daha kaliteli bir çekimle ve futbolcuların üstünde çok beğenilecektir.
Orjinal renklerimiz koyu bordo ve açık mavi olabilir fakat bazı kulüpler zaman zaman böyle farklı renk tonları ile inovatif renkler kullanabilir. Her sene birbirinin aynısı ve yaratıcılıktan uzak formalar görmekten sıkıldıysak ki sıkıldık böyle renk değişimlerine takılmayı doğru bulmuyorum ben.
Renklerimizin farklı tonlarını kullanmak gayet normal bir hareket sonuçta kurumsal renklerimiz belli ve onları zaten kullanıyoruz. Ha sen gidip ana formada turuncu bordo yaparsın derim ki kulübün renkleri bunlar değil ama koyu bordo ve mavinin herhangi bir tonu tamamen estetik bir arayıştır. Umarım böyle yenilikçi bir yönetime layık bir taraftar olabiliriz.
Yorum
-
İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni forma görseli çok kalitesiz fakat formadaki detaylar çokluğuyla dikkat çekiyor, daha kaliteli bir çekimle ve futbolcuların üstünde çok beğenilecektir.
Orjinal renklerimiz koyu bordo ve açık mavi olabilir fakat bazı kulüpler zaman zaman böyle farklı renk tonları ile inovatif renkler kullanabilir. Her sene birbirinin aynısı ve yaratıcılıktan uzak formalar görmekten sıkıldıysak ki sıkıldık böyle renk değişimlerine takılmayı doğru bulmuyorum ben.
Renklerimizin farklı tonlarını kullanmak gayet normal bir hareket sonuçta kurumsal renklerimiz belli ve onları zaten kullanıyoruz. Ha sen gidip ana formada turuncu bordo yaparsın derim ki kulübün renkleri bunlar değil ama koyu bordo ve mavinin herhangi bir tonu tamamen estetik bir arayıştır. Umarım böyle yenilikçi bir yönetime layık bir taraftar olabiliriz.
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle97-2000 arasındaki bazı formalarımıza benzemiş.
çubuklı kesinlikle alırım
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenzer tonlarda vardı böyle bir formamız. 2002-2003 yılı olabilir. Samet Aybaba'lı Türkiye Kupası aldığımız dönem.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörmeden ağır konuşmayayım diyorum...
Direkt Kardemir Karabükspor.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yılki çubuklu formanın renginin bordo lacivert olacağı konuşuluyor.
Acaba söyle bir şey mi olacak.
Yorum
-
Yeni sezon antrenman ürünleri affedersiniz hizmetli tişörtü gibi, forma desen bordo-lacivert gibi saçma sapan bir karar verilmiş. Geçmişte kullanılan renklere atıfta bulunmak istiyorsan üçüncü formada kullanırsın lacivert rengini, iç saha forması diye kendi bordomuzdan ve mavimizden uzaklaşmayı aklım, havsalam almıyor.
Ürün konusunda gerçekten berbat yönetiliyoruz. Ne antrenman ürünleri güzel ne de forma... Yazık.
Yorum
-
Dümdüz tisört, hic bir özelligi yok, magazadan 10-15 euro arasinda alirsin ( Takim logosu olmasa)
Formadanda fazla beklentim yok, her sene hep forma tisört ceket vs birseyler alirim, ama makron kadar kötü ürün daha görmedim.
Kalitesi rezil, az giydigim halde dikisleri kopan ürün hepsi.
eski nike esyalarini cok giydigim halde böyle sorunlar olmuyor
Makron dan ayrilip dogru bir markaya gecmemiz lazim, adidas, nike , puma vs
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Malkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDümdüz tisört, hic bir özelligi yok, magazadan 10-15 euro arasinda alirsin ( Takim logosu olmasa)
Formadanda fazla beklentim yok, her sene hep forma tisört ceket vs birseyler alirim, ama makron kadar kötü ürün daha görmedim.
Kalitesi rezil, az giydigim halde dikisleri kopan ürün hepsi.
eski nike esyalarini cok giydigim halde böyle sorunlar olmuyor
Makron dan ayrilip dogru bir markaya gecmemiz lazim, adidas, nike , puma vs
Hadi diyelim geçtik, bize adibas'ı basarlar valla. Bir şey de beklemeyin.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin gidişatına bakacak llursak formaların da kötü seçilmesi gerekiyor. Normalde bizde hep böyle oluyorduBakalım ne bekliyor bizleri.
Bu forma alternatif olur amenna. Üzerine sızar ona da amenna ama bir de kaçak insta'da satışa çıkarsa yohha artık yuh !
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum