Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma güzel ama renkler hiç hoşuma gitmedi. Daha doğrusu forma renklerinin sürekli değişmesi hoşuma gitmedi.
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Yine aynı kumaşa benziyor. Nike'ın Vapor formalarıyla kıyaslayınca insanın ağlayası geliyor

Yorum

• Renk kısmına girmem ama forma iyi gibi kumaş kalitesi kötü gibi.
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Benim gördüğüm forma lacivert falan değil. Mavi ama bizim mavinin daha koyusu. Tabi ortam ışığı, fotoğrafı çeken cihaza göre göz yanılması olabilir.

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Renk kısmına girmem ama forma iyi gibi kumaş kalitesi kötü gibi.
            Yine sizdi sacma sapan 1 goruntuyle

Yorum

• En son Erkan A. tarafından düzenlendi; 28.07.2020, 14:42.
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yine sizdi sacma sapan 1 goruntuyle
                Saçma şekilde sızma olayı rezillik ama millette bu ahlak yok ki.

adam instagramda satışa çıkarıyor. Bekle ulan ne olacak.
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Sakın paylaşmayın kulübü ayıplarlar
                  # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Sızan görseller klasik kötü sorloth üzerinde görünce eminim beğeneceksiniz ama neden gereksiz retro renk denemesi yapmışlar anlamadım bariz TS rengi değil eminim normal renklerimiz de kimse eleştirmezdi formayı

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sızan görseller klasik kötü sorloth üzerinde görünce eminim beğeneceksiniz ama neden gereksiz retro renk denemesi yapmışlar anlamadım bariz TS rengi değil eminim normal renklerimiz de kimse eleştirmezdi formayı
                      Aynen bu sekilde beklenti hocam. Internette milyon kere gorduk kendi renklerimizde yapilmis cubukluyu. Acik mavi bu kadar zor olamaz. Niye koyu mavi veya lacivert gibi fantezi deniyorsun onu anlayamiyoruz.

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                      8.KUŞATMA

Yorum

• Ayrica bu forma tanitim isi icin de bir iki laf etmek istiyorum.

Su formalari tsclublara gondermeden once ya siteden ya videoyla ya basin toplantisiyla tanitmak zorundasiniz. Sunu onlarca yilda hala ogrenememis olmak muthis bir zeka gerektiriyor.

Kardesim 3 futbolcuya 3 forma giydir cek resmini koy eger ugrasmak istemiyorsan. Sonra subelere dagit, satisa ciksin. Bu sekilde subelerdeki elemanlarin insafina kaliyoruz.

Kurumsal bir kulup olmamiza daha cok uzun yillar var anlasilan.

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                        8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sızan görseller klasik kötü sorloth üzerinde görünce eminim beğeneceksiniz ama neden gereksiz retro renk denemesi yapmışlar anlamadım bariz TS rengi değil eminim normal renklerimiz de kimse eleştirmezdi formayı
                          Ben ekicinin cardozonun oldugu seneki mavi formanin tonu hariç duzgun mavi kullandiklarini gormedim zaten bu seneki parcali bizim mavimim miydi sanki

Yorum

• Yeni çubukluda renkler koyulaşmış ama futbolcuların üzerinde görmek lazım. beyaz şortla hiç de fena durmaz.

Yorum

• Renklerimiz açık mavi ve klasik bordo. bizi ifade eden şey bu. alternatif şeyler denemek istiyorlarsa beyaz şort gibi yenilikler getirebilirler. hic olmadı alternatif forma renkleri üzerinde çalışsınlar. bir kulübün her sene ana formasindaki renk değişir mi ya?
                              En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 28.07.2020, 15:02.

Yorum

• Oyuncu üzerinde profesyonel çekim ile birlikte görünce beğeneceğiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X