Forma güzel ama renkler hiç hoşuma gitmedi. Daha doğrusu forma renklerinin sürekli değişmesi hoşuma gitmedi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenk kısmına girmem ama forma iyi gibi kumaş kalitesi kötü gibi.
Yorum
-
İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine sizdi sacma sapan 1 goruntuyle
adam instagramda satışa çıkarıyor. Bekle ulan ne olacak.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSızan görseller klasik kötü sorloth üzerinde görünce eminim beğeneceksiniz ama neden gereksiz retro renk denemesi yapmışlar anlamadım bariz TS rengi değil eminim normal renklerimiz de kimse eleştirmezdi formayı
SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
Ayrica bu forma tanitim isi icin de bir iki laf etmek istiyorum.
Su formalari tsclublara gondermeden once ya siteden ya videoyla ya basin toplantisiyla tanitmak zorundasiniz. Sunu onlarca yilda hala ogrenememis olmak muthis bir zeka gerektiriyor.
Kardesim 3 futbolcuya 3 forma giydir cek resmini koy eger ugrasmak istemiyorsan. Sonra subelere dagit, satisa ciksin. Bu sekilde subelerdeki elemanlarin insafina kaliyoruz.
Kurumsal bir kulup olmamiza daha cok uzun yillar var anlasilan.
SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSızan görseller klasik kötü sorloth üzerinde görünce eminim beğeneceksiniz ama neden gereksiz retro renk denemesi yapmışlar anlamadım bariz TS rengi değil eminim normal renklerimiz de kimse eleştirmezdi formayı
Yorum
-
Renklerimiz açık mavi ve klasik bordo. bizi ifade eden şey bu. alternatif şeyler denemek istiyorlarsa beyaz şort gibi yenilikler getirebilirler. hic olmadı alternatif forma renkleri üzerinde çalışsınlar. bir kulübün her sene ana formasindaki renk değişir mi ya?En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 28.07.2020, 15:02.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum