Keşan formada beden yok. Dün de yoktu. 1 ay önce de yoktu. Bir ara vardı lakin ondan önce de yoktu. İlk çıktığında da yoktu. Yoktu bu forma. Issız bir dağın yamacında yetişen soğanlı bitkinin kökünden yapıyorlar belli ki formayı. Forma yok çünkü.
aynen bi xl bulamadım, formaların kalıbı dar L yapışıyor resmen onu da almak istemedim
Tekstilde bu kadar iyi bir ülkeyiz ama gel gör ki Avrupa'dan sacma sapan kalitede formalara mecbur birakiliyoruz.
Su Denizli Buldan'da ki gibi tekstil kalitesi görmedim arkadas.
Renktaslar
forma satislarindan kulübe iyi para kazandiriyor
gurbetciler genelde her trabzonlu forma almadan trabzondan ayrilmaz
avrupada yaz tatili sonlara dogru ilerliyor ne yazik yeni forma almadan cogu geriye dönüyor veya dönmüs..
macronmu suclu,cok gec kalindi yeni forma konusunda..
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
İlginç bir şekilde bordo-lacivert olursa mutlu olacak arkadaşlar var. Gerçekten çok ilginç...
Yenilik acisindan guzel ama diger yandan daha bir kere
Gercek mavimizi kullanamadan lacivert sacma
Buarada fenerin antrenman urunleride les hic sari yok
Kur farki onlarida vurmus
Yenilik acisindan guzel ama diger yandan daha bir kere
Gercek mavimizi kullanamadan lacivert sacma
Buarada fenerin antrenman urunleride les hic sari yok
Kur farki onlarida vurmus
Yenilik 2. ya da 3. formalarda olmalı.
Ana formada dokunuşlar olabilir.
Bence kurumsal yaklaşım budur.
PL takımlarının 50 yıl önceki formasını gördüğünde çoğunlukla hangi forma kime ait tahmin edebiliyorsun.
Yenilik diyerek bordo maviyi bordo lacivert yapmaları saçma olur. Öyle yapacaklarsa 4.forma olarak yapsınlar. Diğer türlü bizim gerçek renklerimiz değil zaten. Bazı sezonlarda kullanmışız ama bence saçmalık yani. Her gelen yönetim her gelen sponsor kafasına göre iş yapmış.
Evet petrol yeşili bide yağ yeşili olacak. Onu göremedik. Birde turuncu üst alt siyah olacak. Aynı zamanda tüm antrenman ürünlerinde monochrome logo kullanılacak.
Yorum