Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Terleteceği ve ter tutan kumaş olduğu o kadar belli ki
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni formalarin beyazinin kolunda acayip sacma bi desen var.

2000li yılların en iyi forması demişler. Twiterda trabzon formalarında. Yöresel desen diyolar. Forma tanıtımıyla birleşince güzelliği çıkıcak sanırım.

Yorum

Yeni formalarin beyazinin kolunda acayip sacma bi desen var.
          kültürümüzle alakalı bir şey olacak deniyordu nedir acaba tahminleri alalım
          lahana mı

İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Futuşlu fındık.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          futuş ne ismail abi
          En son Murathan tarafından düzenlendi; 06.07.2020, 19:34.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kültürümüzle alakalı bir şey olacak deniyordu nedir acaba tahminleri alalım
            lahana mı
            Futuşlu fındık.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak okdumas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2000li yılların en iyi forması demişler. Twiterda trabzon formalarında. Yöresel desen diyolar. Forma tanıtımıyla birleşince güzelliği çıkıcak sanırım.
              endirektdesign ve trabzoncasual adı altında yaptıgımız tasarım. faydalı olacaktır.

Yorum

• örnek tasarım. logo içi beyaz çizgiler belirginliği artırabilir.

Yorum

• Bir alışveriş sitesinde Macron'un bizim için hazırladığı prototip formalardan birine denk geldim:

Çamaşır suyu lekeli gibi duran iki sezon önceki siyah formadan çok daha iyiymiş.

Yorum

• bomboş düz tişört değil;
                    stili olan, özenli, özel olarak tasarlanmış, çizgi sahibi formalar isterim,
                    baş şart kumaş kalitesi ve ter olayına maks.verim ile çözüm sağlamış yeni teknoloji özellik sahibi üretimler olacak aynı zamanda
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• yoreselligini tam cozemedim ama dalgaya benzemis sanki. wwwwww bunun gibi tabi hepsi birlesik altinada sirayla bordo,mavi,beyaz bloklu serit cekilmis.
                      beyaz bi formanin kol uclarinda cok kalabalik durmus gibi.
                      İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                      ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• İlk olarak a1bakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        endirektdesign ve trabzoncasual adı altında yaptıgımız tasarım. faydalı olacaktır.
                        Çok iyi olmuş. Bu çalışmayı mavinin 50 tonu olarak adlandırabiliriz sanırım

Çubuklulardan ince çizgili olanlar bence çok daha iyiymiş. 2008-2009 forması da baya iyi. Düz bordodan çok daha güzel gözüküyor.

İlk formayı ilk defa görüyor olabilirim. Yakası ve beyaz detayları çok hoş.

Bu arada formaların bana ilk çağrıştırdığı futbolcuları ekledim.

( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çok iyi olmuş. Bu çalışmayı mavinin 50 tonu olarak adlandırabiliriz sanırım

Çubuklulardan ince çizgili olanlar bence çok daha iyiymiş. 2008-2009 forması da baya iyi. Düz bordodan çok daha güzel gözüküyor.

İlk formayı ilk defa görüyor olabilirim. Yakası ve beyaz detayları çok hoş.

Bu arada formaların bana ilk çağrıştırdığı futbolcuları ekledim.

Harika örneklendirmişsin Ufuk
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak a1bakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çalışmanız için teşekkürler. Ama 2000-2001 forması siyaha yakın mavi gibi birşeydi. O sezon betimlediğiniz tonlarda giydik mi hatırlamıyorum.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Harika örneklendirmişsin Ufuk
                              06-07 için Ersen Martin, 08-09 için Colman'a biraz haksızlık ettim ama yapacak bir şey yok ilk Musa ile Gökhan geldi aklıma.
                              ( ゚д゚)

Yorum

yoreselligini tam cozemedim ama dalgaya benzemis sanki. wwwwww bunun gibi tabi hepsi birlesik altinada sirayla bordo,mavi,beyaz bloklu serit cekilmis.
                                beyaz bi formanin kol uclarinda cok kalabalik durmus gibi.
                                Hocam anlasilan formalari gördünüz??
                                beyaz haric baska renkler varmi??
                                hepimiz heycanliyiz biraz detayli bilgiler verseniz cok sevincez
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X