Hayırlısı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTasarım sadece heyecan yapmayın
Mavi dalga-köpük zaten bizi yansıttığı için enfes olmuş.
Lacivert dalgalı olanı ben şahsen beğenmedim.
Beyazda güzel fakat , yatay 1967 yazıları fazla olmuş gibi.Biraz daha sade ve bordo-mavi detaylar olabilir.
Tabi tasarım ve grafiker olarak siz daha iyi bilirsiniz.
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu kalitesiz kumaşlar takımı baltalayan etken oluyor özellikle şu havalarda rezalet
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTasarım sadece heyecan yapmayın
Beyaz forma bu kadar olur, beyaz formaların bende çok al benisi yok, şöyle daha bej tonlar ya da renklerin beyaza yakın aşırı açık halleri mesela kahvenin aşırı açık hali üzerine tasarımlar beyazdan çok daha güzel dururdu. Ama 2 numara süper forma.
Yorum
-
İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok mudur başkanla yönetimle arası iyi olan, biri iletsin bu durumu yeter ya, oyuncular su oluyor.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
-
Barcelona bu doku ve deseni daha büyük yüzeylerde denese daha güzel dururdu sanki. Bu tarzda parçalı çubukluya göre daha güzel durabilirdi veya aradaki o sarı çizgilere gerek yoktu.
Yorum
-
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardesler,
belki yeri degil ama Lisansli Maske satin almak istiyorum.
Bulamadim, Yardimci olurmsuunuz ?Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Yeni formalarin beyazinin kolunda acayip sacma bi desen var.İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
Yorum
-
İlk olarak Lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni formalarin beyazinin kolunda acayip sacma bi desen var.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum