Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tarihimizdeki en başarılı forma setlerinden biriydi 2014-2015 sezonu. Üç forma da birbiri ile uyumlu çizgiler taşıyordu. Ve hep hayalini kurduğumuz beyaz da olsa içinde mutlaka bordo mavi izler taşısın anlayışındaydı beyaz forma.

Bekleyelim görelim. Şampiyonluk ile süslensin formalarımız.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu forma bordo bir şort ve birkaç tane daha detayla tarihin en iyileri arasına girebilir.

Öte yandan ben hep bordo ile krem rengi kullanılsın istemişimdir. Umarım bir gün böyle bir formamız da olur.

Yorum

Umarım böyle olmaz. Dümdüz, hiçbir özelliği olmayan bir forma.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Umarım böyle olmaz. Dümdüz, hiçbir özelliği olmayan bir forma.

kalitesi iyi olsa sade ve şık bir forma ama bizim yönetim yine bu kalitesiz kumaşlardan yaptırırsa çok çirkin durur bu futbolcularda

Yorum

• Beyaz forma deyince aklıma bu geliyor. Tüylerim diken diken oluyor.

Beyaz forma olacaksa yakasında ve kollarında bordo olması şart bence. Diğer türlü kollu atletin üzerine çıkartma basılmış gibi duruyor. Alt kısmı bordo mavi üçgenli formanın bile kol ve yakasında bordo yoktu. Halbuki oralara da ufak detaylar olsa çok hoş olurdu bence.
            ( ゚д゚)

Yorum

• Böyle olsa...

Yorum

• Ürün üretemeyen TS Club forma mı üretecekmiş? Ha ha!
                O dönem Adidas'tan 4 forma isteyip adamların üç çizgi üç forma konseptini hiçe sayan Hacıosmanoğlu mu? Allah korumuş resmen. Nike ile sözleşmemiz devam ediyordu. Usta takım formasız kalmasın diye sözleşmeyi uzatmıştı. Sezonda giyilen formaların anlaşmaları ve modelleri çok önceden belirlenir.
                TS Club bir dönem forma üretmeyi denemişti ama kumaş kalitesi kesimleri ve modelleri yetersizdi.
                Forma üretme işi kulüplerin işi değil, hele bizim kulubün hiç değil. Hiçbirinin alt yapısı bu işlere müsait değil, bu işe odaklanacakları ne birikimleri ne arge ne üretim potansiyelleri var. Dünya kulüpleri kulüp anlamında bizden çok daha iyi yönetiliyordur, hiçbiri ürün tedarik edip onun üzerinden para kazanmak varken forma üretim işine girmiyor.

Ofspor'un bordomavi kullanması kadar karşıyım bu işlere. (Trabzon'da bordo mavi renkleri sadece Trabzonspor kullanmalı Düzyurtspor hikayesini bitiren Hekimoğlu Trabzon dahil)

Grafik tasarımcı olarak son notumu ekleyeyim: yukarıdaki formalarda kullanılan TSC logosu çok kötü!
                En son a f s tarafından düzenlendi; 04.07.2020, 19:52.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ürün üretemeyen TS Club forma mı üretecekmiş? Ha ha!
                  O dönem Adidas'tan 4 forma isteyip adamların üç çizgi üç forma konseptini hiçe sayan Hacıosmanoğlu mu? Allah korumuş resmen. Nike ile sözleşmemiz devam ediyordu. Usta takım formasız kalmasın diye sözleşmeyi uzatmıştı. Sezonda giyilen formaların anlaşmaları ve modelleri çok önceden belirlenir.
                  TS Club bir dönem forma üretmeyi denemişti ama kumaş kalitesi kesimleri ve modelleri yetersizdi.
                  Forma üretme işi kulüplerin işi değil, hele bizim kulubün hiç değil. Hiçbirinin alt yapısı bu işlere müsait değil, bu işe odaklanacakları ne birikimleri ne arge ne üretim potansiyelleri var. Dünya kulüpleri kulüp anlamında bizden çok daha iyi yönetiliyordur, hiçbiri ürün tedarik edip onun üzerinden para kazanmak varken forma üretim işine girmiyor.

Ofspor'un bordomavi kullanması kadar karşıyım bu işlere. (Trabzon'da bordo mavi renkleri sadece Trabzonspor kullanmalı Düzyurtspor hikayesini bitiren Hekimoğlu Trabzon dahil)

Grafik tasarımcı olarak son notumu ekleyeyim: yukarıdaki formalarda kullanılan TSC logosu çok kötü!
                  Bencede logo kötü ama onu kullanmak istediler o zaman Yapacak birşey yok sonuç olarak olmadı zaten Sadece logo düşüncene katılıyorum. Çizimler bu şekildeydi ama prototipte kötü yapmışlar. Beğenirsin beğenmezsin orası ayrı durum abicim. Saygılar.

Yorum

Deplasman düz olsa nasıl olur
                    Şu beyaz olsa gayet iyi olur.

Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Macron bu yol çok güzel formalar yapıyor. Bize de artık güzel bir şeyler yaparlar inşallah. Düz beyaz forma bence yapılmasın forma atlet gibi kalıyor.
                      Biz dar sokaklarında
                      Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• ZAZAAZ.jpg

Yorum

[ATTACH]18901[/ATTACH]
                          retro güzel bir forma olur böyle olursa eğer

bunun yanı sıra uzun senelerdir bu kadar sızıntı olmayan bir forma seti oluyor. bunun sebebi sürecin iyi yönetilmesi mi yoksa şampiyonluk yarışı mı? insan merak ediyor.

Yorum

[ATTACH]18901[/ATTACH]
                            Sette 2 tane Çubuklu mu olacak ? Bir de yakası biraz Farklı gibi bu iki tasarımın.
                            Biz dar sokaklarında
                            Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bencede logo kötü ama onu kullanmak istediler o zaman Yapacak birşey yok sonuç olarak olmadı zaten Sadece logo düşüncene katılıyorum. Çizimler bu şekildeydi ama prototipte kötü yapmışlar. Beğenirsin beğenmezsin orası ayrı durum abicim. Saygılar.
                              Turuncu ve açık mavi uyumunu ben şahsen hayal edemezdim ama güzel olmuş eline sağlık...

Hepsi sonuçta Trabzonspor'u düşünerek emek ile ortaya çıkarılmış prototipler...

Herkesin farklı istekleri var.

Ben önemsenmek isterim. Tabi ki tasarım kötü olabilir, kumaş kalitesi vs bunlar eleştirilir bir sene iki sene kötü olsa da yatırımdır sonra düzelir.

ALLAH BİZİ NAYKEEE ŞEREFSİZLERİNDEN koruduğu sürece sıkıntı yok bir öyle bir böyle doğru yolu buluruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X