Şaha bir forma olmuş, biz de güzelim 50. yılı boş geçtik.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkonomik olsun diye böyle bir tercih yapılmış belli ama bari futbolcuların giydiği formaların kumaşları daha iyi olsaydı. İsteyen UEFA veya SüperLig armasıyla farkını verip pahalısını alırdı.
Formaların kumaş kalitelerini anlamanız için ters çevirmeniz yeterli, Nike döneminin nefes alan kumaş kalitesini henüz yakalayamadı Macron ne yazık ki.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Gri formamızın tonları böyle açık olsa forma setlerindeki açık koyu dengesi de kurulmuş olacaktı. Bordo mavi ile uyumu böyle ortaya çıkıyor.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki abi senin fikrini göre giymemiz gereken ilk 2 marka hangisidir?
İşin estetik kısmı var; her markanın kendine ait bir marka çizgisi var. İşin estetik kısmı var seçilecek modellerin renklerimizle olan uyumuna göre uygun forma setlerinin hazırlanması. Forma kültürünün zenginleştirilerek sağlanması. Kurumsal uygulamaların doğru yapılması, doğru renkler, doğru renk kombinasyonları, doğru model seçimleri.
Dünyanın en iyi markası da olsa forma konusunda gelenek oluşturacak belli disiplinlerin oluşturulması lazım. Nike gibi firmalar çalıştığı büyük kulüplerin tarihini ve geçmişini inceleyerek onlara en uygun modelleri geliştiriyorlar.
Her yıl yenilenen formalar taraftar için yeni transfer gibi heyecan verici. Takım ile arasındaki bağı forma sayesinde kuruyor taraftar. Bu psikolojinin ve ekonominin doğru yönetilmesi gerekiyor. Yönetim işin psikolojik ve ekonomik kısmını iyi yönetti ama kalite estetik konusundaki haklı eleştirilerimize de kulak vermelerini isterim.
Marka kadar onunla olan uyum ve yapabilecekleriniz önemli. Macron doğru kumaş ve model seçimi ile devam edebilir. Nike bize olan tutumunu ve seçeneklerini değiştirirse olabilir. Ama Adidas olsun istemem bana çok klasik geliyor çizgileri.
Doğru renkler, doğru modeller, birbiri ile uyumlu forma seti, iyi kalite kumaş, makul fiyat benim beklentim bunlar.
Yorum
-
-
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Forma dediğimiz şey bu oluyor işte!
Mecbûren Drogheda United forması alacağız...
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Forma dediğimiz şey bu oluyor işte!
Mecbûren Drogheda United forması alacağız...( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMüthiş renklerimiz var ya.
Bu forma da Aston Villa'dan
Ayrica bu iki kulüple iletisime gecinilip imkani varsa kullandiklari renk ton numaralari istenilmeli.
En son Anıl C tarafından düzenlendi; 22.10.2019, 13:32.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
-
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum