Formayı aldık ama sponsorlu istiyordum ben inşallah bastırılıyordur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayirli olsun. Firmanin politikalarini sevmesem de maziden ötürü sevindim.
Tahminim senelik 7 milyon eurodan 5 senelik kontrat yapilir.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu forma bence gelmiş en geçmiş en güzel TS forması.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz iyimser olmadı mı? Sadece forma sponsoru olmayacaklar mı? Stad ismide mi var?Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
-
İlk olarak byoxi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]17648[/ATTACH]( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak byoxi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]17647[/ATTACH]
[ATTACH]17648[/ATTACH]
[ATTACH]17649[/ATTACH]
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle mi? Dedigin gibi daha da az olabilir.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemavi tonu oldukça açık bir ton, kulübün renkerini ve önceki bordo-mavi formaları baz alırsak. fontta hem beyaz hem de bordo tonu rahatlıkla kaldırır.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Şirketimiz ile Vestel Şirketler Grubu arasında "Forma Göğüs Sponsorluğu " konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum