İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
şu zamana kadar gördüğüm en ama en saçma reklam! nedir bu ya? bu fikri onaylayan ajans kimi hedefliyordu bilemem fakat klişelerden ibaret.
abi nasıl reklam yapalım!? bi cocuk olsun, mahalle maçı izliyor olsun, herkesin forması olsun ama gıcır gıcır olsun ilk defa o çekimde giyilmiş olsun, formasız çocuk maçı izlesin, üzülsün. annesi de onu görsün eve gidince ona forma diksin. yazik.
adeta bayram çikolataları reklamlarındaki evlatlarını pencereden gelmesini bekleyen yaşlıları kullanmak gibi.
lütfen biraz vizyon.
Madem öyle niye dört dörtlük ajansların yaptığı reklam filmleri bu etkiye ulaşamamış şimdiye kadar? Sonuçta film festivaline göndermiyoruz videoyu. Ama iki dakikalık video ile bu kadar insanı ağlatmak, duygulandırmak kolay iş değil bu devirde. Doğru yerden yakalamışlar, tabi herkes sevecek diye birşey yok.
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnceki sayfalarda da yazdım. Son 4 senede topladığı puandan daha fazla forma satamayacak olan Başakşehir yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışıyor, özen gösteriyor. Trabzonspor isterse 10 bin satsın her defasında eldeki imkanlardan en iyisini yapmak zorunda. Bu kulüp iyi işler yaptıkça, üzerine koydukça büyür. Büyüyünce destek de bir şekilde geliyor.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAjans mi ne ajansı? Klübün oluşturduğu ekip çekiyor reklam filmini.
Madem öyle niye dört dörtlük ajansların yaptığı reklam filmleri bu etkiye ulaşamamış şimdiye kadar? Sonuçta film festivaline göndermiyoruz videoyu. Ama iki dakikalık video ile bu kadar insanı ağlatmak, duygulandırmak kolay iş değil bu devirde. Doğru yerden yakalamışlar, tabi herkes sevecek diye birşey yok.
Söyledigin gibi herkes sevecek, buna aglayacak diye birsey yok. Ben de Atatürk reklamlarin da agliyorum mesela, baskasi belki kücümserken.
Önceden de dedigim gibi saygi duyuyorum kulübün tüm degerlerine. Ancak ele alisim, olaya bakisim farkli benim.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'de bir kere reklamcilik sektörü diye bir sey yok. Vay bee denilen bir reklam bile calinti oluyor. Orada yazilan ajanstanda kasit bunu yapanlarin da reklamci olmasi.
Söyledigin gibi herkes sevecek, buna aglayacak diye birsey yok. Ben de Atatürk reklamlarin da agliyorum mesela, baskasi belki kücümserken.
Önceden de dedigim gibi saygi duyuyorum kulübün tüm degerlerine. Ancak ele alisim, olaya bakisim farkli benim.
Yorum
-
İspanyolların yorumlar güzel,formayı beğenmişler,son zamanlarda izlediğim en güzel reklam diyen var,gözlerimden yaş geldi diyen var,Trabzonsporlu değilim ama bu formayı alacağım diyen var,hayatın gerçekleri diyeni var.
Beklenilenin üzerinden bir tanıtım oldu,satışları da öyle olursa Macron'un göz bebeği oluruz.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
Anıl Çevik isimli arkadaşa soruyorum nedir bu benim dediğim doğru olmak mantığı, neyin mücadelesindesin kardeşim müthiş reklam işte müthiş forma daha ne dön bi aynaya bak bende ne sorun var diye , herkes beğenmiş futbol dünyada bir kültürdür ve bu bu tanıtımda bu kültürü gerçek anlamda ülkemizde yaşatan yegane takım olduğumuz görülüyor , diğer bütün takımların taraftarları bile ağlamış formadan almak istiyor sen yok öyle yok böyle diyorsun bende Atatürk'ün reklamlarında ağlarım diyorsun, Atatürk'ün reklamı mı olur ya pes, beğenmediysen gölge etme çekil kenara sen böyle karakter ve ruh olan bi camia bi forma daha ömrü hayatında göremezsin bu biziz işte anlayamazsın çokta uaztmayayım zira yine kendini haklı çıkarmaya çalışan yazılar yazacaksın selametle.En son Şahinoğlu tarafından düzenlendi; 20.07.2019, 18:12.DOZER CEMİL
Yorum
-
Ben Anıl Çevik'in demek istediğini anlıyorum, kısmen katıldığım noktalar da var ama taraftarlık sonuçta gönül işi. Futbolseverlerin gönlüne hitap edecek bir tanıtım filmi olmasında bir problem yok. Bunu yerel ve yöresel temalar kullanarak yapmış olmalarını olumsuzluk olarak görmüyorum. Diğer büyük takımların tanıtımları genel olarak evrensel temaları veya moda olan yöntemleri kullandı, hiçbiri bu kadar etki bırakmadı. O sebeple çok başarılı bir tanıtım olduğu kesin. Tanıtımın bu başarısına rağmen videonun geliştirilebilecek birçok noktası var, onlar da nazarlık olsun.
Tanıtım bu kadar ses getirmeseydi tahminim birçok kişi bu ne biçim forma diyip almayacaktı. Kaç ülke öteden Pique bile olumlu bir şekilde paylaşıyorsa taraftarın algısına olumlu şekilde etki edeceği ve satışlara etkisi olacağı muhakkak.
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşırı kıskanç bizim millet ya. Yok diyafram kadraj, bilmem ne sanki kubrick çekti tanıtımı dafafagsgaga.
Yorum
-
var mı başka büyük alım yapan not edelim kenara.
rekor kırılacağını ve 250 bin forma satılacağını düşünüyorum.(şuana kadar 25 bin forma satıldı, gri forma tek başına 200bin sattırır)
murat zorluoğlu : 2011
ertuğrul doğan : 1461
Sertaç Güven : 1461
nevzat kaya : 1071
nevzat aydın : 661
niyazi koyuncu : 61YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum